fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense

Ik heb een aantal favoriete merken als het aankomt op skincare en één daarvan is absoluut L’Occitane. Toen ik deze L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense binnenkreeg was ik eigenlijk meteen geïnteresseerd. Wat is dit? Wat doet het? Een aanradertje of niet? Natuurlijk lees je er alles over in mijn uitgebreide review!

L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense

Ik heb al genoeg geschreven over L’Occitane dus in plaats van het merk te introduceren ga ik direct door met het bespreken van de verpakking. Deze is, zoals we van L’Occitane zijn gewend, heel erg clean. Simpel en weinig poespas, ik houd er van. De mousse bevat 150ml. maar toch is de bus van de mousse vrij klein en compact.

Wat doet deze mousse nu precies? Het is een gezichtsreiniger! Hij biedt een rijke en romige textuur om onzuiverheden, overtollige olie, vervuiling en elk spoor van make-up te verwijderen. De mousse is verrijkt met verhelderende bestandsdelen waardoor de huid onmiddellijk wordt verhelderd en verlicht. Een doffe huid is verleden tijd. Klinkt dat niet fantastisch?

Deze L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense behoort tot de Reine Blache lijn. Een lijn die L’Occitane heeft ontwikkeld rondom het ingrediënt Moerasspirea. Dit is een witte, traditionele bloem die in de Provence wordt gebruikt in boeketten. Mocht het product aanslaan dan kun je dus een hele gezichtslijn aanschaffen uit dezelfde lijn.

Gebruik

De schuim is heel vol en heel compact. Het voelt een beetje als een douchefoam maar dan nog compacter en nog zachter. Het tweede wat mij direct opvalt is de heerlijke geur. Hij ruikt ontzettend fris en clean! Je brengt deze L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense s’morgens en s’avonds aan op een vochtige huid. Je masseert deze goed in op het gezicht en spoel het vervolgens af met lauwwarm water.

Je kunt van deze mousse zelfs een masker maken. Je kunt dit één tot twee keer in de week doen door een rijke hoeveelheid aan te brengen op het gezicht en deze eventjes te laten inwerken. Uiteraard vervolgens weer afspoelen met lauwwarm water.

Conclusie

Wat heerlijk om een mousse voor het gezicht te proberen. Ik test genoeg reinigers maar ik heb nog nooit eerder een mousse gebruikt. Het voelt zoo zacht en zoo lekker!! Na gebruik heb ik absoluut het gevoel dat mijn huid goed gereinigd is. Hij verwijderd gezichtsmake-up moeiteloos maar heeft het net iets lastiger bij oogmake-up. Dit is overigens voor mij geen probleem aangezien ik mijn oogmake-up het liefst verwijder met een micellair water. Ik gebruik deze mousse op dit moment iedere ochtend voordat ik mijn make-up aanbreng en iedere avond, tijdens het douche, op mijn huid te reinigen. Ik ben erg enthousiast!

Deze L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense bevat 150ml., kost € 28,- en is te verkrijgen bij de L’Occitane boutiques en uiteraard in de webshop

Reinig jij je gezicht iedere dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 10 augustus 2018 / 14:18

  Klinkt goed! Is hij ook geschikt voor de gevoelige huid? 🙂

 2. VWillemse
  10 augustus 2018 / 12:12

  Hmmmm klinkt heerlijk.
  Ik gebruik al jaren de face mousse van Dr Pierre Ricaud om mijn gezicht te reinigen, dit komt er als een soort slagroom uit, echt heel fijn.
  Maar L’occitane is echt mijn favo merk dus ben blij dat ze hem nu ook hebben.
  Deze klinkt ook net wat verzorgender.

 3. 10 augustus 2018 / 06:06

  Klinkt goed. Ik heb wel eens een reinigende mousse gebruikt voor mijn gezicht, die vond ik erg fijn. Toch ga ik altijd weer terug naar mijn standaard combi met micellair reinigingswater, een peeling en een serum.