fbpx
35   76
98   170
133   244
113   240
86   288

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

Yes! De nieuwe collectie van Essence ligt in de schappen. Het is de Autumn/Winter 2018 collectie en alhoewel we wellicht nog even niet aan deze seizoenen willen denken staan ze wel al bijna voor de deur. In de kledingwinkels komen de herfstcollecties te hangen en dat is natuurlijk ook bij de make-up merken niet anders. Ik word altijd erg enthousiast van nieuwe producten van Essence en in dit artikel review ik de Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara. Let’s Go, op naar die Miracle! 

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

Vorige week plaatste ik een artikel online waarin ik de nieuwe Essence Herfst/Winter Update 2018 gaf. Daarna heb ik op mijn Instagram (@lindseybeljaars) pagina in een poll gevraagd of er reviews op mijn blog online moesten komen en daarop was het antwoord 100% JA! Leuk om te zien, nog bedankt daarvoor! Uiteraard werd mijn vraag daarna welk product ik moest reviewen en op nummer 1 stond de foundation en concealer. Die review staat inmiddels online en kun je hier uitgebreid teruglezen. Om nummer 2 stond deze mascara dus vandaar nu mijn review!

Eerlijk is eerlijk, mijn voorkeur gaat 9 van de 10 keer uit naar een high-end mascara. Als ik dan eens een top budget mascara kan vinden dan kan ik daar ongelofelijk blij mee zijn. Laten we eerlijk zijn, het vinden van een budget pareltje is natuurlijk altijd meer dan welkom.

De vormgeving van Essence vind ik zelf altijd ontzettend leuk en dat is bij deze Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara niet anders. De huls is zwart met roze/paarse accenten en een witte tekst. Lash + Tinting Complex staat er op de dop.

Essence over deze mascara

De mascara met applicator in een speciale “pinda-vorm” verlengt wimpers en geeft ze supervolume. Alle wimpers krijgen kleur in slechts één handomdraai. Onweerstaanbaar effect! Het speciale tintcomplex versterkt je wimpers. 

Grappig! Niet alleen de huls heeft een pinda-vorm maar ook de applicator. Al vind ik het effect van de borstel zelf best meevallen. Het is inderdaad een soort pinda shape maar ergens had ik het nog net iets meer overdreven verwacht. Op de achterkant vinden we een sticker met barcode en kleur, welke 01 Black is. Verder wat extra uitleg over de mascara en natuurlijk de fabrikant. As Usual.

De applicator is in ieder geval gemaakt van haartjes in plaats van kleine spikes en daar ben ik al erg blij om. Ik merk dat die kleine plastic tandjes bij een mascara al snel zorgen voor een spinnenpoot effect terwijl ik daar bij ‘harige borsteltjes’ meestal geen last van heb. Eens kijken hoe dat uitpakt bij deze Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara. Op naar de swatch!

Swatch

Zoals jullie van mij zijn gewend hierboven weer 6 foto’s. De bovenste rij zijn mijn wimpers zonder enige mascara, de middelste rij met één laagje op de bovenste wimpers en de onderste rij met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers. Looking good, right?

Conclusie

Yes! Ik ben vet enthousiast over deze mascara. Natuurlijk weet ik hoe persoonlijk een mascara is en dat hij eigenlijk bij iedereen anders uitpakt. Ik heb van mijzelf erg lange en volle wimpers en ik ben al snel tevreden. Oftewel; als mijn wimpers worden verlengd en compleet zwart worden gemaakt dan is dit eigenlijk al voldoende. Juist die extra volumizing dikke mascara’s geven mijn wimpers een spinnenpoot effect. Voor mij persoonlijk pakt deze Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara echt prachtig uit. Hij separeert mijn wimpers mooi en maakt ze goed zwart. De hele dag blijven ze mooi gekruld en aan het einde van de dag kan ik geen zwarte pikkeltjes rondom mijn ogen opmerken. Ook een belangrijk punt, als je het mij vraagt. Natuurlijk belooft deze mascara ook een speciaal tintcomplex te hebben wat je wimpers versterkt maar eerlijk gezegd heb ik daar wel mijn twijfels bij… ik merk geen verschil en denk dat zoiets mega lastig te testen is.

De Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara kost € 3,59 en is te koop in de drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 28 augustus 2018 / 11:20

  Wat grappig dat ie bij jou zo goed functioneert!
  Bij mijn wimpers deed ie echter helemaal niets,
  ook niet na veel laagjes, ik miste bij mij wel het wow-effect.

 2. 28 augustus 2018 / 10:24

  Prachtige wimpers heb je! Deze mascara ziet er ook weer goed uit.

 3. 27 augustus 2018 / 16:51

  Net zoals jij ben ik ook iemand die 9 van de 10 keer naar een high-end mascara grijpt. Bij mij vooral omdat ik vind dat ze mooier blijven gedurende de dag en vaak vind ik het effect gewoon mooier. Maar deze ziet er echt indrukwekkend goed uit! Ik wil hem best een keer proberen.

 4. 27 augustus 2018 / 10:48

  Het tint complex is wel interessant, ik gebruikte altijd Essence lash princess maar kreeg hem in de avond zo moeilijk van mijn wimpers dat ik de maybelline colossal big shot gebruik; die gaat er een stuk makkelijker af

 5. 27 augustus 2018 / 06:40

  Ziet er weer goed uit… maar ik heb dan eigenlijk nog nooit een mascara gezien die ik niet mooi vond bij jou haha.