199   786
177   679
203   968
226   1014
195   1008

Sneakers met een stijlvolle uitstraling

Bij het woord sneakers denk je al snel aan een paar Nike’s of Adidasjes. In ieder geval 100% casual en absoluut niet chique of stijlvol. Mijn zoektocht voor nieuwe schoenen voor mijn vriend heeft dit beeld echter doen veranderen. Zeker als het gaat om sneakers voor de man. Er zijn namelijk genoeg sneakers met een stijlvolle uitstraling. Een paar dat kunt dragen in je vrij tijd maar zeker ook niet misstaat tijdens een formele lunch of zakelijke afspraak. Twee vliegen in één klap, ideaal toch? In dit artikel laat ik je 5 prachtige Sneakers van Floris van Bommel zien.

Sneakers met een stijlvolle uitstraling

 1. Zelf houd ik ontzettend van cognac kleurige schoenen. Zeker wanneer mijn vriend deze draagt met donkerblauw en dan een cognackleurige riem denk ik; “Yes!!”. Deze schoenen zijn ontzettend netjes als je het mij vraagt maar hebben ergens toch een sportieve touch door het wit met donkerblauw randje. Het cognac heeft een gladde leerstructuur en op de achterkant zit een leuk detail met een soort print in het leer gedrukt.
 2. Natuurlijk zijn er ook genoeg mannen die houden van een opvallende schoen. Zeker onder een vrij sobere ‘kantooroutfit’ zie je vaak dat er mannen gaan voor een opvallende, ietwat gekke schoen. Een opvallende print of kleur kan het ontzettend goed doen. Deze zijn qua kleur vrij basic en het grijs met donkerblauw staat eigenlijk onder iedere outfit prachtig. Toch geeft het opvallende slangenpatroon deze schoen een bijzondere twist. Wanneer je deze op een goede manier styled en combineert kan dit heel erg gaaf zijn!
 3. Als laatste wil ik dit paar donkerblauwe sneakers laten zien. Naar mijn mening de sportiefste variant maar nog absoluut stijlvol. Zeker als je deze bijvoorbeeld combineert met een nette grijze chino in combinatie met een donkerblauw overhemd en een cognackleurige riem. Zie je het plaatje al voor je? Ze zijn uitgevoerd in het donkerblauw suède en op de hiel zit een cognackleurig stuk leer. Dit vind ik zelf de schoen een hele leuke extra touch geven. De veters zijn crèmekleurig evenals de rand langs de schoen.

De bovenstaande drie sneakers zijn allemaal van Van Bommel Schoenen. Een winkel die denk ik iedereen wel kent. Als ik denk aan Van Bommel Schoenen dan denk ik gelijk aan mannen, kwaliteit en aan (zoals mijn vriend het zou zeggen) Chique Stappers! Naast schoenen heeft de winkel ook accessoires zoals sokken en verzorgingsproducten om je schoenen in optimale conditie te houden. Daarnaast krijgt elke klant bij een paar schoenen een exclusieve dHw-riem cadeau. Het label Floris van Bommel kenmerkt zich door opvallende elementen in de schoen. Het is een hip, fris, bijzonder en jong label dat perfect is voor de Young Professional. 

Handig om te weten is dat Floris van Bommel schoenen online in de webshop kunnen worden bestelt. Bij een bestelling vanaf 75 euro wordt je aankoop binnen Nederland, België en Duitsland gratis verzonden. Wanneer je ze op een werkdag vóór 15:00 uur bestelt dan heb je ze de volgende dag in huis. Binnen 14 dagen kun je ze overigens ook weer gratis retourneren. 

Heeft jouw partner schoenen van Van Bommel Schoenen?   

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Share:

25 Reacties

 1. 3 september 2018 / 17:05

  Van Bommel is inderdaad heel fijn, jammer dat ze dit niet verkopen in Vlaanderen 🙂

 2. 3 september 2018 / 11:15

  ik draag niet graag sportschoene, maar deze zie ik mijzelf wel dragen xxx

 3. 3 september 2018 / 10:17

  Nee, hij draagt liever echte sneakers 😉

 4. 3 september 2018 / 06:58

  Gaaf, het zou iets voor mijn vriend zijn! Maar helaas ziet die dat zelf nog niet in haha

 5. 1 september 2018 / 16:57

  Het derde paar vind ik zelf ook heel stijlvol, maar dat is donkerblauw ook 😉 En ook leuk in combinatie met crèmige kleur.

 6. 1 september 2018 / 11:20

  Mij vriend zou ze denk ik wel willen voor z’n werk, maar stapt nu nog rond op z’n New Balance (in allerlei kleuren).
  Ik vind deze wel heel sjiek!

 7. 31 augustus 2018 / 23:21

  Mijn vader en broer hebben ook zo’n chique stappers 🙂 Volgensmij zelfs ook van Van Bommel. Goede kwaliteit en lopen fijn, als ik hen mag geloven!

 8. 31 augustus 2018 / 15:09

  deze zijn echt super tof zeg. mooi, sportief en toch netjes. zien er top uit

 9. 31 augustus 2018 / 11:28

  Deze zien er echt leuk uit! Mijn man had tijdens ons huwelijk schoenen aan van Van Bommel, maar dan wel een geklede schoen natuurlijk! 🙂

 10. 31 augustus 2018 / 09:57

  Eigenlijk draagt niemand by ons in de familie zulke schoenen… toch zie ik het wel veel om me heen, vind het meer een zakenschoen hihi.

 11. 30 augustus 2018 / 22:18

  Mijn vriend heeft een paar jaar geleden inderdaad eens schoenen van Van Bommel gekocht en deze bevallen hem nog steeds erg goed. Deze sneakers vind ik trouwens ook wel erg mooi, casual maar toch ook chique.

 12. 30 augustus 2018 / 20:50

  Ik vind dit soort schoenen erg mooi staan bij een man, gelukkig denkt manlief daar ook zo over.

 13. 30 augustus 2018 / 16:31

  Ik geloof dat mijn vriend ze wel heeft van dat merk ja. Hij is alleen fan van iets meer puntige neuzen, maar het zijn wel dit soort modellen die hij ook heeft.

 14. 30 augustus 2018 / 14:49

  Wat zien ze er tof uit, ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Ik zal mijn vriend de schoenen eens laten zien, kijken wat hij ervan vindt.

 15. 30 augustus 2018 / 11:55

  Oh wat grappig, ik heb ook een pich gedaan voor dit merk maar helaas nog niks gehoord. Ik ken dit merk al jaren en het zijn exclusieve schoenen met hoogwaardige kwaliteit. Die sneakers zijn ook echt iets voor mijn hubby!

 16. 30 augustus 2018 / 11:49

  Mooi zijn ze, ik zou mijn vriend hier wel in zien lopen hoor!

 17. 30 augustus 2018 / 10:53

  Ik heb geen partner, maar het zijn mooie schoenen inderdaad!

 18. 30 augustus 2018 / 10:30

  Nee, alleen Birkenstocks…. : (

  Maar deze schoenen vind ik erg mooi. Dit type sneaker lijkt me ideaal: fijn en toch netjes.

 19. 29 augustus 2018 / 22:47

  Wordt hier niet gedragen, maar ik vind ze wel heel mooi!

 20. 29 augustus 2018 / 15:48

  Wauw, ik kan me voorstellen dat zulke schoenen erg geschikt zijn in bepaalde situaties waar lederen schoenen net iéts te chique zijn.

 21. 29 augustus 2018 / 15:30

  ik vind ze erg mooi, maar mijn vriend draagt helaas alleen maar nette schoenen en geen sneakers

 22. 29 augustus 2018 / 13:17

  Vind ik wel tof voor mannen als het wat casual mag zijn, maar zie nog het liefst van die lederen veterschoenen, so classy!

Lees vorig bericht:
De nieuwe Creamy Shower Mousses en Body Lotions van Treaclemoon

Oh Yess!! Gisteren stond mijn vriend, de postbode, weer aan de deur. Dit keer met een wel heel fijn pakketje...

Sluiten