fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Beautyfavorieten Juli 2018

Ik denk aan Juli en ik denk aan gigantische hitte. Ik ben daarin vast niet de enige… Door deze warme dagen heb ik heel weinig make-up gedragen en zijn mijn beautyfavorieten van iets andere aard. Uiteraard laat ik ze je wel met veel plezier zien.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Een bodymist is echt een verademing met de hitte van de afgelopen maand. Het verfrist lekker + je ruikt lekker, een top combinatie toch? Deze Spa Secrets lijn is van Kruidvat en is naar mijn mening gewoon echt fantastisch. Mijn favoriet van de drie is absoluut de Kruidvat Spa Secrets Body Mist in Magic of Brazil (roze).

Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack

Tomaat als ingrediënt in een verzorgingsproduct? Ik heb het nog nooit eerder gezien! Daar maakte deze Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack absoluut verandering in. Dat er tomaat in verwerkt zit is niet te missen door de tè leuke verpakking. Je had het gezicht van mijn vriend moeten zien toen hij deze tomaat vond in het badkamermeubel, haha! Gelukkig is het niet alleen een leuk maar ook een heel erg fijn masker en ik heb hem de afgelopen maand regelmatig gebruikt!

Kocostar Flower Slice Sheet Mask

Oh heerlijk! Een lekker verkoelende sheet mask! Deze Kocostar Flower Slice Sheet Mask zijn allemaal losse slices van bloembladeren. Je kunt ze eigenlijk op je gezicht plakken waar je wilt en zo je eigen maskertje maken. Ik vind ze ontzettend fijn en heb stiekem alweer wat nieuwe ingeslagen!

Sans Soucis Deep Moist Wake-Up Glow

Van het merk Sans Soucis heb ik al heel wat gereviewed en ik durf met zekerheid te zeggen dat het merk me nog nooit heeft teleurgesteld. Daar is gelukkig geen verandering in gekomen naar mijn review van deze Sans Soucis Deep Moist Wake-Up Glow. Het is een hele fijne en frisse dagcrème. Alhoewel SPF10 met deze warme dagen niet genoeg is vind ik het toch fijn dat het in de dagcrème verwerkt zit voor wat extra bescherming tegen de schadelijke zonnestralen!

L’Occitane Verbena Icy Body Gel

Deze L’Occitane Verbena Icy Body Gel is absoluut mijn redder in nood geweest de afgelopen dagen. Na een heerlijke verkoelende douche smeerde ik mijn hele lichaam voor het slapen gaan in met deze L’Occitane Verbena Icy Body Gel. Door de mint zeker verkoelend en ergens hoopte ik dat de verbena geur ook de muggen zou afschrikken. 2 ‘muggen’ in één klap? Haha!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Juli 2018! 

Als je één beautyfavoriet van Juli mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. Jeanelle
  31 juli 2018 / 11:39

  Deze zomer ben ik ook erg blij met bodymist, vooral wanneer zij een heerlijke kokosgeur hebben.

 2. 30 juli 2018 / 12:23

  Deze maand heb ik veel gebruik gemaakt van mijn Hawaiian Tropic zonneolie en after sun. Die twee staan zeker bovenaan!

 3. 30 juli 2018 / 08:37

  Mooie favorieten! Als ik één beautyfavoriet moest kiezen… mijn MAC setting spray. Kan je met dit weer niet zonder!

 4. 30 juli 2018 / 06:33

  Oehh lekkere favorieten. Die L’Occitane heb ik ook staan en komt mijn review snel van online. Heerlijk is die nu hè!