fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow

Wake Up and Glow.. dat willen we denk ik allemaal. Dat is precies wat Sans Soucis belooft met deze Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow. Werkt het? Krijg je er echt die prachtige glow van? Je leest het nu!

Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow

Dit is absoluut niet het eerste product dat ik review van Sans Soucis. Sterker nog, er staan genoeg reviews van het merk online, zowel make-up als verzorging. Dit is het nieuwste product en behoort tot de ‘normale’ moisture lijn.

De verpakking is typisch en heel herkenbaar Sans Soucis. De witte verpakking met de donkerblauwe opdruk.. precies zoals eigenlijk alle verzorgingsproducten wel zijn vormgegeven. Persoonlijk vind ik dit fijn aangezien je direct herkent dat het Sans Soucis is. Daarnaast ziet het er clean en netjes uit.

De Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow zit in een pot die vormgegeven is in mat glas met een matte zilveren dop. Wellicht niet helemaal wat je bij deze ‘Wake Up Glow‘ verzorging verwacht maar los daarvan ziet het er top uit. Het enige nadeel is dan weer wel dat het in een pot zit en dat is natuurlijk een tikkeltje minder hygiënisch dan een product in een pompflacon.

Een hydraterende dagcrème, dat is eigenlijk simpelweg wat dit product is. Hij bevat SPF 10 en beschermt de huid tegen uitdroging, verzacht de droogtelijntjes en rimpels. Doordat de crème lichtgevende pigmenten bevat zorgt dit voor die prachtige, frisse glow. Gebruik de crème iedere ochtend voor het meest optimale effect.

Conclusie

Natuurlijk heb ik dit product voor een langere tijd, iedere ochtend gebruikt. Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik een hele makkelijke huid heb. Mijn huid is niet overwegend droog of overwegend vet en ik heb nooit last van onzuiverheden. Een dagcrème is bij mij dan ook ‘al snel goed’ en dat maakt het reviewen af en toe wat lastig.

Ik kan zeggen dat ik deze Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow als een hele fijne dagcrème heb ervaren. Hij heeft een gelachtige maar toch dikke substantie waardoor je huid echt goed gehydrateerd wordt. Bij deze crème merk ik goed dat de hydratatie wat langer ‘blijft hangen’ en niet zomaar na 5 minuten voor je gevoel weer weg is. Of ik er echt die ‘glow’ van krijg, dat durf ik niet te zeggen maar het is wel gewoon echt een hele fijne crème! Ik heb hem met heel veel liefde en plezier gebruikt en zou hem absoluut zo weer opnieuw kopen.

Deze Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow kost € 36,50 en is o.a. te koop in de webshop van Sans Soucis.

Welke dagcrème gebruik jij op dit moment?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 26 juli 2018 / 07:41

  Klinkt fijn, vooral de hydratatie. Dat mis ik bij andere merken nog weleens. Eigenlijk heb ik momenteel niet echt een dagcrème, maar gebruik een soort serum van Hannah en soms ook Bio-oil. Die laatste geeft mijn huid vaak een boost en wat extra glans, de eerste vermindert mijn vermoeide blik als dat nodig is.

 2. 24 juli 2018 / 23:27

  Ziet er heerlijk uit! Ik heb zelf ook een super makkelijke huid en smeer er dan ook eigenlijk nooit iets op. Snap dat jouw huid met het reviewen van producten een nadeel kan zijn haha.

 3. 24 juli 2018 / 09:53

  Lijkt me een fijn product. Zelf heb ik al eerder een dagcrème van sans soucis geprobeerd en hier was ik erg enthousiast over. Dus vandaar dat mijn nieuwsgierigheid is gewekt naar deze.

 4. 24 juli 2018 / 08:53

  Ik ken deze niet. Gebruik nu niveau en die bevalt mij erg goed. Vind deze ook een beetje duur en zal hem niet snel kopen…

 5. 24 juli 2018 / 08:46

  Op het moment gebruik ik weer niks moet ik bekennen. Maar deze klinkt goed!

 6. ingrid
  23 juli 2018 / 12:13

  ik hou wel van dat gel actige. va dikke cremres vind ik dat je zo gaat glimmen. en dat is toch wat anders dan een glow

 7. 23 juli 2018 / 12:12

  ik hou wel van dat gel actige. va dikke cremres vind ik dat je zo gaat glimmen. en dat is toch wat anders dan een glow

 8. 23 juli 2018 / 09:36

  Klinkt als een hele fijne creme! Ik hou wel van de gelachtige soorten voor mijn huid.

 9. Naomi
  22 juli 2018 / 16:07

  Een goeie review van het product

 10. 22 juli 2018 / 14:13

  Dagcreme is onmisbaar, deze lijkt me fijn!

 11. 22 juli 2018 / 12:53

  Lijkt mij een hele fijne creme!

 12. 20 juli 2018 / 08:20

  Fijne review en klinkt goed. Voor een ‘gewone’ fijne crème vind ik hem wel aan de prijs… dan zijn er drogisterij merken die ik eerder zou kopen.