fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack

Tonymoly Magic Tomato, dit klinkt naar mijn mening als speelgoed voor kids. Maar niets is minder waar, dit is een massagepack voor de grauwe en vermoeide huid. Jawel, verrijkt met tomaat! Dit is de eerste keer dat ik een product review met tomaat erin dus let’s go!! 

Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack

Eerlijk gezegd is dit de eerste keer dat ik iets test van het merk TonyMoly. Wel had ik er al eerder van gehoord omdat dit merk gewoon echt mega cute, opvallende verpakkingen heeft en dat is zeker ook het geval met deze Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack.

Geheel toepasselijk is deze massage pack namelijk uitgevoerd in de vorm van een tomaat. Zelfs de plastic verpakking is rood en heeft twee groene blaadjes bovenop voor het ’tomato-effect’. Tè leuk toch?

Je zult misschien denken: ‘Wat is een massage pack?’, maar eigenlijk is dit gewoon een masker. Om precies te zijn een massagecrème gecombineerd met een gezichtsmasker. Een magische combinatie die ervoor zorgt dat je huid ontspant.

Tonymoly over deze Tomatox Magic Massage Pack 

Het massage pack zit vol antioxidanten die een vertragend effect hebben op het verouderingsproces van de huid. Tomaat, citroen, witte thee en kiwi zijn de key ingrediënten die de huid verfrissen, hydrateren en verhelderen. Doffe en donkere plekken maken plaats voor een egale en frisse uitstraling. Breng het masker aan op een gereinigde huid.

Gebruik

Als je de tomaat opendraait (haha!) zie je een wit dekseltje met een spateltje. Goed over na gedacht! Wanneer je product in een pot zit is het namelijk het meest hygiënisch om het product uit de pot te scheppen met een spateltje! De crème zelf is wit en vrij dik. Ergens deed het me direct denken aan de typische oldschool Nivea crème.

Het eerste wat ik deed is natuurlijk aan het masker ruiken omdat ik heel benieuwd was of hij ergens ook naar tomaat zou ruiken. Dit is echter niet het geval en wellicht is dat maar goed ook? Het product ruikt heel crèmig (als je begrijpt wat ik bedoelt) en ergens ook fris naar inderdaad citroen en kiwi. Voedend, dik maar toch fruitig.

How to use :

 • Breng een royale hoeveelheid van het masker aan op een gereinigde en droge huid.
 • Masseer 2-5 minuten zachtjes het masker in je huid.
 • Laat het masker daarna nog 5-10 minuten intrekken.
 • Spoel daarna je huid af met lauw warm water.

Conclusie

Wat leuk om eens een product in de vorm van een tomaat te hebben. Hij stond bij ons in de badkamer en mijn vriend keek vrij raar op, haha! Een masker? WTF!, dat was zijn reactie. Dit is echter een heerlijke tomaat want de werking is echt heerlijk. Bij gebruik heb ik een flinke, royale hoeveelheid opgesmeerd en deze echt even heerlijk ingemasseerd. Hierna heb ik het masker nog 10 minuutjes in laten trekken en het overtollige product vervolgens afgespoeld. Mijn huid was na gebruik ontzettend zacht en gehydrateerd, precies wat ik bij een masker verwacht. Hoe leuk is het trouwens om deze Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack cadeau te doen?

Deze Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack kost € 16,99 en is o.a. te koop bij TonyMoly

Heb jij weleens ’tomaat’ als ingrediënt gezien in een verzorgingsproduct? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 25 juli 2018 / 10:12

  Hij klinkt heel fijn! Ik gebruik tegenwoordig ook steeds vaker maskertjes.

 2. 24 juli 2018 / 12:44

  Ben zo benieuwd naar al hun producten! Je zou het bijna alleen al voor de verpakkingen doen!

 3. 24 juli 2018 / 10:38

  Wat een schattig setje! Ik houd wel van een leuke, unieke verpakking!

 4. 24 juli 2018 / 08:12

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de werking bij mijn huid! De verpakking vind ik zo leuk, een keer wat anders.

 5. 24 juli 2018 / 06:17

  Wat grappig zo’n masker uit een ’tomaat’. Ik vind het alleen altijd jammer als het in een potje zit, maar lange leve spateltjes :-).