fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Favorieten van januari 2024

Favorieten van januari 2024

Ken je de ´Favorieten van´ rubriek nog? Hij is terug van weggeweest! Vanaf dit jaar, deze maand, kun je dus weer iedere maand een ‘favorieten van’ verwachten op mijn blog. We trappen uiteraard af met de favorieten van januari 2024. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van deze maand? Lees dan gezellig met mij mee!

Kneipp Lipcare Natural Rose

Kneipp Lipcare Natural Rose

Op zoek naar een fijne lippenbalsem met tintje? Deze Kneipp Lipcare Natural Rose is echt een toppertje. Sowieso is de lippenbalsem van Kneipp top en in plaats van transparant heeft deze lippenbalsem dus een heel mooi, licht roze kleurtje. Hiermee heb je dus een lippenbalsem en een lipstick/lipgloss in een. Dit is wat mij betreft een absolute musthave voor de winter. Hij zit niet voor niets standaard in mijn tas!

Favorieten van januari 2024

Bookbeat

De app waarop ik luisterboeken luister. Sinds deze maand heb ik weer een flinke ‘luisterboekverslaving’ te pakken. Ik vind boeken fantastisch maar ik heb er niet altijd de tijd voor. Een luisterboek is voor mij echt een top uitkomst. Tijdens een heerlijke wandeling, een autorit of tijdens het koken staat dus nu een luisterboek op. Ik ben nu bij deel 6 van de ‘Zeven Zussen’ reeks van Lucinda Riley.

Probeer BookBeat nu 2 maanden gratis

Ben jij nu onwijs nieuwsgierig geworden naar luisterboeken en lijkt het je leuk om een abonnement op Bookbeat te proberen? Via mijn persoonlijke link kun jij nu 2 maanden gratis BookBeat uitproberen. Met de actiecode lindseybeljaars probeer je dus BookBeat 60 dagen gratis. Hierna luister/lees je boeken vanaf € 8,99/maand. Maar, no worries, je zit nergens aan vast. Je kunt je abonnement opzeggen wanneer je wilt. 

Natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda

Natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda

Iedere ochtend en iedere avond smeer ik mijn buik, borsten en dijen in met deze deze natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda. Het is een hele fijne olie die heel zacht aanvoelt en snel intrekt. Hij laat zich makkelijk over de huid verdelen en heeft een heerlijke milde geur. Echt een toppertje! Tot op heden voelt mijn huid lekker soepel aan en zijn er nog geen tekenen van striae dus so far so good!

L'Oreal Panorama Mascara

L’Oreal Panorama Mascara

Een topper van een mascara, dat is deze L’Oreal Panorama Mascara absoluut. Dit is de nieuwste mascara van L’Oreal en hij is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik heb hem al de hele maand januari in gebruik en hij is echt top. Hij verlengt mijn wimpers en separeert ze heel goed. De hele dag blijft hij goed zitten zonder dat er zwarte spikkels onder mijn ogen verschijnen. Echt een toppertje!

Nieuwe trui van Loavies

Nieuwe trui van Loavies

Oh en dan nog zo´n toppertje, deze trui van Loavies. In de webshop van Loavies heet deze trui de Squad Goals Zand Trui. Het is een gebreide, cropped trui met verticale zwart en beige strepen. Hij heeft een hoge hals en wijduitlopende mouwen. Ja, helemaal blij met deze nieuwe trui van Loavies. Hij zit als gegoten, is heerlijk warm en gewoon heel erg leuk!

Favorieten van januari 2024

Dit waren ze, mijn favorieten van januari 2024! Als je één favoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: