199   786
177   679
203   968
226   1014
195   1008

L’Occitane Verbena Icy Body Gel

Oh yes! Geniet jij op dit moment ook zo van het heerlijke weer? Ik wel! Het lijkt wel vakantie in eigen land zo (tussen het werken door dan..) Alhoewel het weer heerlijk is hebben we natuurlijk allemaal verkoeling nodig. Vorige week schreef ik het artikel ‘Tips voor een goede nachtrust met deze hitte‘ over. Nu heb ik iets getest, namelijk de L’Occitane Verbena Icy Body Gel. Dit product gaat je misschien een extra handje helpen voor wat verkoeling!

L’Occitane Verbena Icy Body Gel

L’Occitane is een merk waar ik al heel vaak producten over heb gereviewed. Zelfs ook over de Verbena lijn waar ik een heerlijke Eau de Toilette van heb staan. Ik vind de citrus-achtige verbena geur heerlijk, zeker in de zomer! Dat komt dus even goed uit.

De L’Occitane Verbena Icy Body Gel zit in een pot met de herkenbare Verbena vormgeving op de zilveren dop. L’Occitane noemt de lijn Verveina. Het is een Icy Body Gel en deze gel is blauw. In de pot zit hij er heel luchtig uit door alle belletjes in het product.

For an even more intense ice-cube effect, keep it in the fridge before use. 

Letterlijk vertaalt is het ijsgel voor het lichaam. Niet verkeerd als de temperatuur al heel wat dagen makkelijk de 30 graden aan tikt. De gel laat zich heel erg makkelijk over het lichaam verdelen en voelt echt lekker koel en jelly aan. Na het aanbrengen ruik je eerst de verbena heel goed en op een gegeven moment voel je die frisheid van de munt en dat heerlijke verkoelende, bijna aftersun achtige effect.

Geloof me! Dit spul is heerlijk en zeker een musthave in de zomer. Sterker nog, mijn pot is al bijna leeg. Mijn vriend en ik douchen altijd s’avonds en na het douchen smeren we ons direct in met deze Icy Body Gel. Ah, wat is dat lekker zeg in een hete slaapkamer. Heerlijk verkoelend! Daarnaast werkt de gel ook nog eens super hydraterend dus je hebt gelijk 2 vliegen in één klap.

Verbena Icy Body Gel. Een dosis frisheid, u warm aanbevolen voor een intense hydratatie.

Mocht je het effect nog willen versterken dan kun je deze Icy Body Gel zelfs in de koelkast bewaren!

Deze L’Occitane Verbena Icy Body Gel bevat 150ml, kost € 26,- en is te koop bij L’Occitane

Zou dit een product voor jou zijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Lees vorig bericht:
Sans Soucis Deep Moist Depot Wake-Up Glow

Wake Up and Glow.. dat willen we denk ik allemaal. Dat is precies wat Sans Soucis belooft met deze Sans Soucis...

Sluiten