fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Heb jij de Spa Secrets producten van The Body Shop al eens gespot? Ze vallen goed op en zien er ontzettend luxe uit. Ik heb er al een keer eerder over geschreven en dit keer ontving ik een pakketje met de Kruidvat Spa Secrets Body Mist in drie verschillende geuren. Ik ben persoonlijk erg enthousiast over deze Spa Secrets lijn van Kruidvat en ben dus erg benieuwd naar deze nieuwe Kruidvat Spa Secrets Body Mist.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist

Spa Secrets is een productlijn/merk van Kruidvat zelf. De lijn is super budgetproof maar ziet er echt luxe uit en alles behalve ‘huismerk-achtig’. Hierdoor is de lijn ook heel erg leuk om cadeau te geven aan iemand en om natuurlijk op je kaptafel of in je badkamer te zetten.

Deze Body Mists zijn eigenlijk bedoeld om de geur te versterken. Stel, je gebruikt de roze lijn als douchefoam onder de douche dan ruik je de geur natuurlijk lichtjes op de huid. Deze Body Mist kan dat versterken. Echt verzorgend zijn de mists niet, het is namelijk vooral alcohol met een geurtje en echt bedoeld als heerlijke geur op een lekkere, zomerse dag. Het is bijvoorbeeld ook heerlijk om mee naar het zwembad te nemen. Na het zwemmen even sprayen en je ruikt weer heerlijk!

Wisdom of India

India, de blauwe lijn. Deze ruikt naar witte lotus en is verrijkt met sesamolie. Dit is de minst zoete lijn van de drie en aangezien ik (zeker in de zomer) echt wel houd van zoete geurtjes vind ik deze persoonlijk het minst van de drie. Wel lekker hoor! Maar als ik moet kiezen dan toch wel het minst. Het is wel een hele frisse en zachte geur.

Miracles of Bali

Bali, de gele lijn. Deze lijn ruikt naar frangipani en kokoswater. Ik ben zelf echt een enorme fan van kokoswater en ergens ruikt deze lijn naar aftersun. Ruikt heel erg lekker!

Magic of Brazil

Brazil, de roze lijn. Mijn all time favorite. Jep, dit is echt mijn favoriet van de drie! Hij ruikt naar maracuja en açaibessen. Heel erg zoetig, fruitig en ergens zelfs vrij luxe.

Conclusie

Een body mist is geen Eau de Toilette en al helemaal geen Eau de Parfum. Het is dan ook niet eerlijk om dit product daarmee te gaan vergelijken. Wel moet ik zeggen dat ik de houdbaarheid van deze sprays helemaal niet tegen vind vallen. Ik spray mezelf in de ochtend lekker onder en ik ruik de geur na een paar uur nog steeds. Ik vind ze heerlijk, al blijft Magic of Brazil mijn favoriet van de drie.

Deze Kruidvat Spa Secrets Body Mist bevatten 150 ml. per stuk, kosten € 3,99 en zijn te koop bij Kruidvat. Let op: ze zitten niet vast in het assortiment maar zijn limited edition! 

Heb jij de Spa Secrets lijn van Kruidvat al in de filialen gespot? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 4 juli 2018 / 16:51

    Wat zien ze er leuk uit! De geuren lijken me ook erg lekker

  2. 4 juli 2018 / 10:21

    Ik heb ze al een paar keer voorbij zien komen. Maar mij lijkt de Magic of Brazil ook wel echt het lekkerste!