fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

HEMA Back to School Collectie

Het lijkt misschien wel ver weg maar over een maandje staat het nieuwe schooljaar alweer voor de deur. Voor mij ‘verleden tijd’ want ik ben inmiddels al langer dan een jaar uit de HBO schoolbanken. Toch speelt HEMA er weer leuk op in met de nieuwe HEMA Back to School Collectie.

HEMA Back to School Collectie

Oké, laat ik eerst even aftrappen met de verpakkingen van deze HEMA Back to School Collectie. Ze hebben namelijk geheel in het thema deze producten weergegeven als marker. Een musthave voor iedere etui. Hoe tof is dat?

Mark My Eyes

Dit is uiteraard een eyeliner. HEMA belooft een semi-permanente eyemarker met een punt die een makkelijke lijn tekent. Hij heeft een flexibele, dunne ‘stift’ en door de semi-permanente samenstelling blijft de liner extra goed zitten. Hij is alleen te verkrijgen in 01 Black.

Mark My Brows

Natuurlijk kan een wenkbrauwproduct ook niet ontbreken. Met dit product kun je je wenkbrauwen op een hele natuurlijke manier voller laten lijken. Hij is te verkrijgen in drie kleuren, namelijk Lichtbruin, Bruin en Donkerbruin en in dit artikel review ik 02 Lichtbruin.

Mark My Lips

Hihi hoe tof? Een lipstick die verkrijgbaar is in vier kleuren, namelijk Coral Pink, Orchid, Rood en Ruby. Hij blijft langdurig zitten en is makkelijk in gebruik met wederom een semi-permanent karakter. In dit artikel zie je de Lipmarker in de kleur 01 Orchid.

Swatch

Natuurlijk is het tijd voor de swatches. Uiteraard is de zwarte lijn de eyeliner en hierbij moet ik gelijk even vermelden dat ik vrij teleurgesteld ben. Het puntje is dun, hij zet een strakke lijn maar helaas is de lijn alles behalve gepigmenteerd. Bij een eyeliner wil ik een gitzwarte lijn en dat is bij deze marker absoluut niet het geval. Ook op de ogen pakt hij teleurstellend uit.

De wenkbrauw marker heeft een mooie kleur bruin. Niet te warm, niet te koel, precies eigenlijk wat ik verwacht van een product. Hij is precies goed gepigmenteerd om de wenkbrauwen op een hele natuurlijke manier bij te werken. Het semi-permanente karakter is natuurlijk ideaal, zeker met dit weer!

Last but not least.. de lip marker! Ik heb hem in de kleur Orchid en als eerste verraste mij de kleur enorm. Aan de verpakking te zien verwachtte ik een lichtroze kleur maar Orchid is vrij donkerroze. Wel een hele mooie kleur. Het aanbrengen kriebelt enorm maar eenmaal aangebracht zit hij als een huis. Je voelt hem niet zitten en trekt in de lippen als een stain, top!

Op deze foto draag ik alle drie de producten uit deze HEMA Back to School Collectie.

Conclusie

Ja, hoe tof is de vormgeving van deze HEMA Back to School Collectie? Ik vind het gewoon echt heel leuk gevonden. Over de kwaliteit ben ik letterlijk 66% te spreken, haha. Oftewel, positief over 2 van de 3 producten en dat is niet slecht toch? De eyeliner vind ik helaas gewoon geen aanrader. De marker is vrij breed waardoor hij niet lekker vasthoud voor een strakke lijn en doordat de lijn echt niet goed gepigmenteerd is, is het voor mij een no go. Gelukkig ben ik over de andere twee producten wel ontzettend te spreken. De Mark My Brows en Marky My Lips zijn absoluut aanraders waarvan de Mark My Brows zeker favoriet is!

 Ga jij in September weer Back to School?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

3 Reacties

  1. 27 juli 2018 / 10:25

    Grappige vormgeving! Ik laat deze collectie aan me voorbijgaan, ik vind het toch een raar idee om met markeerstiften op m’n gezicht te tekenen, ook al zijn ze niet echt. :’)

  2. 27 juli 2018 / 07:58

    Ik vind het zo’n gek idee, met marker op je gezicht.. haha! Het is dan geen echte marker, maar het idee blijft gek!

  3. 27 juli 2018 / 06:19

    Ik vind de kleur van het wenkbrauwproduct en hoe deze uitpakt verrassend mooi. De eyeliner is niet mijn ding en de lipstick vind ik niet zo mooi gepigmenteerd. De vormgeving vind ik grappig, maar absoluut niet mooi. Wel leuk bedacht.