fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

FOTD Let the Spring begin!

FOTD Let the Spring begin!

Ik weet het, het is nog geen lente. Sterker nog, het is gewoon op dit moment f*$@cking koud! Toch beginnen de lentekriebels op te spelen en kon ik het niet laten om een toffe make-up look voor de lente te maken. Ben jij benieuwd naar mijn FOTD Let the Spring begin! en dus ook al helemaal klaar voor de lente? Lees lekker mee!

Basis

Yes! Tijd voor de basis! Ik begin met een super fijne ‘smoothing serum’ als primer met SPF30. Nu is dit altijd belangrijk maar hopelijk komen er in de lente genoeg zonnestraaltjes en dan is een basis met SPF30 zeker aan te raden. Vervolgens natuurlijk de foundation en concealer die ik afpoeder. Daarna is het tijd voor de wenkbrauwen met mijn ‘holy grails’. 

Ooglook

Aangezien dit echt een lente-look is ga ik voor de mooie, zachte poederroze kleuren. De kleur rechts bovenin het palette van MUA gebruik is als transitiekleur en deze vul ik aan met de kleuren uit het Inglot X Amanda Rijff Palette. Om de look extra zacht te maken gebruik ik een lichtbruin oogpotlood in plaats van zacht en deze smudge ik nog extra uit. Ik maak de look af met een likje mascara. 

Bronzer/Blush/Highlighter

Ik besluit om te gaan voor een mooi, zacht roze en lekker glowy blosje. Vandaar mijn keuze om niet te kiezen voor een contour of heftige bronzer. De prachtige Mac Dainty is absoluut de ster in de look en zorgt echt voor dat mooie blosje dat je direct een lente-feeling geeft. Een beetje extra glow en je bent ready to go! 

Lippen

Oké, dit wordt echt mijn ‘go-to’ lipstick deze lente. Deze collectie kwam binnen rond Valentijn en vooral de kleur 150 sprak me direct aan. Sindsdien heb ik hem al mega veel gedragen en hij staat perfect bij deze look. 

FOTD Let the Spring begin!

FOTD Let the Spring begin!

Heb jij stiekem de lentekriebels ook al te pakken? Ik wel hoor! Kom maar op met die lente, ready voor de zonnestraaltjes. Ik denk dat ik deze look stiekem heel veel ga dragen omdat het een mooie, zachte subtiele look is die perfect is voor everyday.

Dit is mijn FOTD Let the Spring begin! Hoe vind je de look?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 16:14

  Oh, die lipstick is inderdaad een pareltje! Langzaam zie ik ook een verandering in mijn toilettasje wat betreft tinten make-up. Yes, laat de lente maar komen! Ik ben er klaar voor 🙂

 2. 7 maart 2018 / 12:08

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

 3. VWillemse
  7 maart 2018 / 09:23

  Mooie look, en ik ben ook gek op de matte lipsticks van Yves Rocher…150 is idd een prachtige kleur