fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Colab Active Droogshampoo

Colab Active Droogshampoo

Gek, ik schrijf heel weinig over droogshampoo’s terwijl ik het echt iedere week gebruik. Ik heb het meest ervaring met droogshampoo’s van Batiste maar nu is het tijd om er eentje van Colab te reviewen. Tof, want hier was ik stiekem al een tijdje mega nieuwsgierig naar. Ben jij ook nieuwsgierig naar de Colab Active droogshampoo? Stop dan niet met lezen!

Colab Active Droogshampoo

Colab Active droogshampoo

Colab is een merk dat komt uit de UK en is daar mega bekend. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het merk pas sinds kort ken en dat maakt het natuurlijk extra leuk om het te testen. Als beautyblogger doe ik namelijk niets liever dan nieuwe merken en nieuwe producten uittesten.

Colab Active Droogshampoo

De vormgeving spreekt me direct aan. Natuurlijk de welbekende ‘droogshampoo/haarlakbus’ maar dan super tof vormgegeven in groen, geel en blauwe tinten. Het ziet er heel sportief, flitsend en tof uit. Hier heb ik dan ook absoluut niets op aan te merken.

Colab over Active Droogshampoo
Deze droogshampoo verfrist je haar voor of na je work-out. Hij zit boordevol actieve ingrediënten die je haar beschermt tegen UV-straling en verzorgt. De droogshampoo is een ‘award winning’ droogshampoo die samen met een team van beautyinsiders is ontworpen, waaronder internationale blogger Ruth Crilly.

Colab Active Droogshampoo

Dopper en Invisibobble

Deze Colab Active droogshampoo is vooral ontworpen om je haar op te frissen tijdens het sporten. In mijn perspakketje vond ik dan naast de droogshampoo ook een Dopper en een setje met drie mini’s van Invisibobble. Super tof en natuurlijk perfect voor in de sporttas samen met de droogshampoo.

Met deze Dopper zet jij koers naar schone oceanen

Leuke kans om meteen even in te haken op Dopper aangezien ik dol ben op deze toffe flesjes. Ik heb er eigenlijk altijd eentje in mijn tas zitten. Het streven van Dopper is ‘Kristalhelder water van oceaan tot kraan’. Door een Dopper te gebruiken in plaats van wegwerpflesjes help jij hier aan mee. Kraanwater erin en you’re ready to go!

Colab Active Droogshampoo

Gebruik

Het gebruik van deze droogshampoo is eigenlijk niet veel anders als ik ben gewend. Je schudt hem goed voor gebruik en sprayt hem vanaf ongeveer 20 à 30 cm. afstand op de haarwortels. Dit borstel je even goed na en je bent klaar.

Op de foto links zie je mijn ietwat vettige haar voor het gebruik van de droogshampoo en op de foto rechts zie je het resultaat van de droogshampoo. Je ziet duidelijk dat mijn haar en frisser uitziet en dat er absoluut geen witte waas zichtbaar is.

Colab Active Droogshampoo

Colab Active Droogshampoo

Conclusie

Ik ben absoluut zeer te spreken over deze Colab Active Droogshampoo. De vormgeving vind ik super leuk, de droogshampoo ruikt heerlijk en geeft me echt een fris gevoel. Als mijn haar ietwat vettig is merk ik absoluut dat deze droogshampoo doet wat hij belooft. Hij verfrist mijn haar namelijk en mijn haar ziet er na gebruik zeker niet meer vettig uit en hij laat geen witte waas achter (op blond haar). Ik kan deze Colab Active Droogshampoo dan ook zeker aanbevelen. Stiekem ben ik nu heel nieuwsgierig naar de fruity variant omdat ik las dat daar meloen in zit.. hmm!! Kom maar op met die lente!

Goed om te weten: De droogshampoos van COLAB zijn niet getest op dieren en geschikt voor veganisten.

De Colab Active Droogshampoo bevat 200ml. en kost €4,99 – te koop bij Kruidvat

Gebruik jij weleens droogshampoo? Zo ja, wat is je favoriet? 

Delen:

4 Reacties

 1. Jeanelle
  12 maart 2018 / 13:23

  Snel proberen! Die met meloen spreekt mij ook zeker aan!

 2. 7 maart 2018 / 16:17

  Tot ongeveer een jaar geleden was ik ook enorm verslaafd aan droogshampoos. Inmiddels was ik vrijwel mijn haren weer dagelijks en zijn de droogshampoos naar de achtergrond geraakt in mijn stash. Het merk Batiste stond bij mij ook op nummer 1. Wie weet ga ik deze ook ooit nog eens proberen. Het feit dat deze dierproefvrij én veganistisch is, spreekt mij enorm aan.

 3. 6 maart 2018 / 14:39

  Het enige droogshampoomerk dat ik gebruik is Colab. 🙂 Ik gebruik het helemaal niet zo veel, maar vind het wel handig op festivals en dergelijke. En ja, liefde voor Dopper, natuurlijk! ♥ Die stevige Invisibobbles heb ik trouwens ook. Ze doen het erg goed op m’n dikke haar.

 4. 6 maart 2018 / 14:31

  Je ziet zeker verschil, wel fijn zeg. Ik heb er nu een die geeft ene gigantische grijze waas haha