fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Inglot x Amanda Rijff Palette

Inglot x Amanda Rijff Palette

Deze week ontving ik wel een heel tof perspakket. Een onaangekondigde en daardoor kan de inhoud extra verrassend zijn. Een tijdje terug kwam het persbericht mijn mailbox binnen en nu het palette zelf. Ik heb het over het Inglot x Amanda Rijff Palette. Mega excited ben ik gelijk met het palette aan de slag gegaan en ik vertel je er heel graag meer over!

Inglot x Amanda Rijff PaletteInglot x Amanda Rijff Palette

Inglot x Amanda Rijff Palette

Soms zijn er van die merken die je al een hele tijd kent, waar je enthousiast over bent maar waar je op de een of andere manier niet zo veel over schrijft. Inglot is voor mij zo’n merk. Inglot is een van origine Pools merk en staat bekend om het gigantische kleurenaanbod en om het Freedom System.

Inglot x Amanda Rijff Palette

Freedom System van Inglot
Dit is een systeem waarmee je heel gemakkelijk je eigen palette kunt samenstellen. Het Freedom System is te verkrijgen in verschillende formaten waardoor je het helemaal naar jouw wensen kunt vullen. Ze hebben onder andere oogschaduws, lipsticks, pressed powders en concealers. Alle palette inclusief vullingen zijn magnetisch waardoor je ook nog eens heel makkelijk van samenstelling kunt wisselen. 

Inglot x Amanda Rijff Palette

from Barefaced to Stardom

Het samenstellen van het Freedom System is precies wat Amanda Rijff heeft gedaan! Samen met Inglot heeft Amanda Rijff een heel veelzijdig palette gevuld met levendige, goed gepigmenteerde producten. Ideaal om een natuurlijke everyday look een touch up te geven naar een mooie avond make-up.

Het InglotxAmandaRijff palette staat uit
–       Freedom System Eyeshadow: 46, 107, 308, 355, 366, 397 & 46
–       Freedom System Lipstick: 24, 51 & 509

Wie is Amanda Rijff?

Amanda Rijff is dè make-up artist van fashionable Nederland! Ze heeft al jaren lang ervaring en al honderden vrouwen in haar make-up stoel gehad. Daarnaast is ze schrijfster van het inspirerende beauty-boek Flawless!

Inglot x Amanda Rijff Palette

Swatch

Eerlijk gezegd kon ik echt niet wachten met het swatchen van dit palette! Allereerst heb ik natuurlijk de kleuren nog even goed en ongeswatched gefotografeerd. De bovenste foto is zonder flits en de onderste met flits. Zodat je goed kunt zien welke kleuren matte of glanzend zijn.

Inglot x Amanda Rijff Palette

1 – 2 – 3 – 4 – 5

Tijdens het swatchen scheen de zon en daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Ik heb de bovenste rij geswatched zonder flits, in het zonlicht en met flits.

Inglot x Amanda Rijff Palette

6 – 7 – 8 – 9 – 10

Uiteraard heb ik hetzelfde gedaan met de onderste rij. Omdat de kleuren geen ‘fancy’ namen hebben geef ik ze in dit artikel nummers. Wel zo handig om uit te leggen hoe de look is gecreëerd.

Inglot x Amanda Rijff Palette

Voor de ooglook heb ik eerst oogschaduwbasis aangebracht en hier overheen bracht ik kleur 1 aan over het bewegende ooglid. Dit is een crèmekleurige matte poeder die ervoor zorgt dat mijn oogschaduwbasis op z’n plek blijft en de kleuren die ik daarna gebruik beter blenden. Als transitiekleur bracht ik de middelste kleur uit 6 aan. In de ‘outer V’ en de ‘crease’ bracht ik kleur 5 aan. Dit is een hele donkere paarse kleur. Op het bewegend ooglid bracht ik de glitterkleur 3 aan. Een super bijzondere maar hele toffe kleur.

Kleur 7 gebruik ik als highlighter overal. Dus op het wenkbrauwbot, in de binnenste ooghoek, op de jukbeenderen, het puntje van mijn neus en op de cupidoboog. Echt een prachtige highlighter!

Een combinatie van de bovenste en de middelste kleur uit nummer 6 gebruikte ik voor mijn wenkbrauwen. De lichte kleur in het begin en de donkerste kleur als ‘staartje’. Kleur 4 bracht ik zo subtiel mogelijk aan als blush en om de look wat zachter te maken bracht ik de nudekleur 8 aan op de lippen.

Inglot x Amanda Rijff PaletteInglot x Amanda Rijff Palette

Conclusie

Veelzijdig, dat is denk ik wel het goede woord voor dit palette. Als je ziet welke producten ik allemaal gebruikt heb voor mijn look wordt denk ik al wel duidelijk dat je echt alle kanten op kunt. Officieel zijn het oogschaduws en lipsticks maar ach, deze regels mogen best worden overschreden. Een oogschaduw of lipstick als (crème) blush gaat prima en een oogschaduw als wenkbrauwpoeder natuurlijk ook. Ik vind de producten van Inglot erg fijn, het palette super stevig en ideaal zo met die sterke magneten en de combinatie met Amanda Rijf echt top. Ik voeg dit Inglot x Amanda Rijff Palette met heel veel plezier toe aan mijn stash!

Dit Inglot x Amanda Rijff Palette kost € 65,- en is te koop in de webshop van Inglot. 

Ken jij make-up artist Amanda Rijff? 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 22 december 2017 / 13:48

    Je look is mooi! Ik heb zelf nog nooit iets van dit merk geprobeerd; maar zo een palette is denk ik mega handig voor op vakantie! Fijn dat de producten je bevallen!

    liefs!

  2. 22 december 2017 / 09:06

    Mooi palette! En het pigment ziet er echt supergoed bij de swatches!