fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Beautyfavorieten Maart 2018

Beautyfavorieten Maart 2018

April! Woohoo!! Een van mijn favoriete maanden. Waarom? Ik ben jarig, mijn vriend is jarig, mijn moeder is jarig, het is Pasen, Koningsdag etc.. dus genoeg redenen lijkt me zo. Maar voordat we zondag de nieuwe maand in knallen is het tijd om eerst te kijken naar mijn Beautyfavorieten Maart 2018. Lees je mee?

Beautyfavorieten Maart 2018

NARS Highlighting Powder

Tsja.. sorry maar om de NARS Highlighting Powders kon ik natuurlijk echt niet heen. Dit zijn echt prachtige poeders en wat mij betreft echt musthaves onder de highlighters. In het artikel review ik de NARS Highlighting Powder in Albatross en Fort de France. Ze zijn te koop voor € 31,50 per stuk bij De Bijenkorf

Beautyfavorieten Maart 2018

Colab Active Droogshampoo

Anna Nooshin heeft mij een tijd geleden al geïnspireerd om mijn haar zo min mogelijk te wassen. Vroeger deed ik dit meestal iedere dag of om de dag en het was dan ook binnen een dag ontzettend vet. “Daar moet je even doorheen” zei Anna, “en daarna wordt je haar helemaal niet meer vet”. Tijd om dat eens te proberen. Inmiddels was ik mijn haar één keer in de week dus zo nu en dan fris ik het op met droogshampoo en deze Colab Active Droogshampoo was absoluut mijn favoriet in maart.

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Wederom een highlighter maar net als bij NARS kan ik er bij deze van Yves Rocher ook echt niet omheen. Over deze Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder was ik qua verpakking niet mega te spreken maar qua kwaliteit van het product wel. Dit is gewoon ook echt een prachtige highlighter die ik de afgelopen maand veel gedragen heb.

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Het is bijna een half jaar geleden dat ik een uitgebreide review schreef van deze Bourjois Rouge Velvet the Lipstick. Een tijdje lang heb ik de lipsticks vervolgens niet meer aangeraakt en eigenlijk is dat zonde. Ik was namelijk in mijn review mega positief! Begin deze maand was het dus tijd om ze weer eens boven water te halen en ik heb het kleurtje 05 Brique- á- Brac het meest gedragen! Bourjois is te koop in de drogisterijen of bij Douglas.

Etos Aromalijn

Etos Aromalijn

Deze Etos Aromalijn heb ik nu een kleine twee weekjes in huis en eerlijk gezegd ben ik al helemaal om. Ik gebruik de producten iedere dag en geniet er serieus gewoon echt van. Zeker als ik de badolies gebruik om even lekker een me-time momentje te pakken in bad. Love it! 

Beautyfavorieten Maart 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Maart 2018! 

Als je één beautyfavoriet van Maart mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links

Delen:

8 Reacties

 1. 30 maart 2018 / 20:02

  Prachtige favorieten vooral de highlighters van NARS! <3

 2. 30 maart 2018 / 16:23

  Oeh, wordt hebberig van de highlighters!

 3. 30 maart 2018 / 07:49

  Wauw wat een prachtige highlighter van Yves Rocher, ziet er onwijs mooi uit!
  Liefs,
  Evelien

 4. VWillemse
  30 maart 2018 / 07:17

  De highlighter van YR en de lipsticks van Bourjois zijn momenteel ook bij mij favoriet 🙂

 5. 30 maart 2018 / 07:06

  Mooie producten! Mijn favoriet deze maand was de Bourjois velvet lipstick.

 6. 30 maart 2018 / 06:19

  Wat een mooie favorieten. Mijn favoriet afgelopen maand was mijn Clarins lipproduct, waardoor mijn lippen verzorgd werden en toch een kleurtje kregen.