fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Rouge Velvet the Lipstick, een gloednieuwe collectie van Bourjois. Deze collectie bevat maar liefst 12 kleuren en belooft een matte finish. Ik review uit deze collectie in totaal 6 totaal uiteenlopende kleuren. Geloof me, dit artikel wil je niet missen!

Bourjois Rouge Velvet the LipstickBourjois Rouge Velvet the Lipstick

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

De vormgeving van deze lipsticks vind ik top gedaan! Ik houd er echt van dat je aan de huls direct kunt zien welke kleur het is. Het ziet er lekker kleurrijk uit, vind je niet? Op één kant staat de productnaam in het zwart gedrukt en aan de andere kant van de huls staat de merknaam in de huls gedrukt. Een mooie uitstraling! Als je de lipsticks uit de huls haalt zijn de lipsticks zelf zwart. Looking good!!

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Gemaakt voor eindeloze gossip

Bourjois over Rouge Velvet the Lipstick
Rouge Velvet the Lipstick combineert een extreem matte finish, een fluweelzachte textuur en een nog nooit vertoond comfort in een ongelofelijk luchtige lipstick. Rouge Velvet the Lipstick voelt ongelofelijk licht aan… gewoon aanbrengen en er niet meer aan denken. Jackpot! 

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

leef je helemaal uit
met ‘mat’, beheers op speelse wijze de ‘art of
chic’ en benadruk je beste kanten

Zoals al eerder gezegd bestaat deze collectie uit totaal 12 kleuren. Deze kleuren zijn allemaal zeer uiteenlopend. De kleuren beginnen bij zacht nude en roze en eindigen bij fel en donker rood. In het midden zien we vooral veel fel roze tinten. Genoeg keuze dus! Ik review in dit artikel de volgende 6 kleuren:

 • 01 Hey Nude
 • 04 Hip Pink
 • 05 Brique- á- Brac
 • 07 Joli carmin’ois
 • 09 Fuchsia botté
 • 12 Brunette

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Swatches

01 Hey Nude – 04 Hip Pink – 05 Brique- á- Brac – 09 Fuchsia botté – 07 Joli carmin’ois – 12 Brunette

Hier zie je de swatches van de zes lipsticks naast elkaar. Iedere streep is gezet door 2x heen en weer te gaan. Tijdens het swatchen van de eerste lipstick viel het me al meteen op: ‘Deze lipsticks zijn boterzacht en mega gepigmenteerd!’ Het swatchen van de lipsticks was echt een fluitje van een cent!

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick
01 Hey Nude – 04 Hip Pink – 05 Brique- á- Brac

Nummertje 1, een duidelijke nudekleur met een bruine en warme ondertoon. Een kleurtje waar je van moet houden en die echt moet staan bij je huidskleur. Hip Pink is een zacht roze tintje en ik denk dat deze kleur iedereen goed staat. Brique-à-Brac is voor mij de verrassing van de collectie. Een kleur die je niet vaak tegenkomt, een baksteen kleurtje die tussen rood en roze inzit. Heel mooi en perfect voor de herfst.

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick
09 Fuchsia botté – 07 Joli carmin’ois – 12 Brunette

Deze drie kleuren zitten duidelijk in het donkerdere deel van het kleurenpallet uit de Bourjois Rouge Velvet the Lipstick collectie. Nummer 07 is knalrood en neigt naar oranje. Ik zie liever koele rode lipsticks dus dit is niet helemaal mijn kleurtje. Fuschsia botté is een knalroze kleur met een paarse ondertoon en die vind ik weer wel heel tof. Van Brunette moet je houden, dit is namelijk de donkerste kleur van de collectie. Brunette ben ik alles behalve maar het kleurtje vind ik wel erg tof!

Bourjois Rouge Velvet the LipstickBourjois Rouge Velvet the Lipstick

Conclusie

OMG! I couldn’t be more excited! Oké, Bourjois belooft dat de lipstick 24 uur blijft zitten en dat doen ze niet. Ach, daar kan ik echt wel mee leven. De lipsticks blijven namelijk prima 5 à 6 uur op je lippen zitten en na een hapje eten hoef je ze niet bij te werken. Een top prestatie als je het mij vraagt. De vorm van de lipstick is perfect om de lipstick in één keer goed aan te brengen. Daarnaast voelt de lipstick ongelofelijk comfortabel aan op de lippen terwijl hij wel een matte/velvet finish geeft. De hydraterende formule zorgt er echt voor dat de lippen niet uitdrogen. Tsja.. en dat pigment, het is echt geweldig. Bourjois Rouge Velvet the Lipstick, een top collectie! Go get ‘m! 

Deze Bourjois Rouge Velvet the Lipstick is te koop bij Ici Paris XL en de lipsticks kosten € 14,19 per stuk 

Welke kleur vind jij mij het beste staan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 1 november 2017 / 15:34

  Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 2. 28 oktober 2017 / 23:02

  Allemaal mooie draagbare kleurtjes!

 3. 27 oktober 2017 / 14:52

  Wauw ziet er goed uit zeg en wat n pigment komt er vanaf zeg! X

 4. 27 oktober 2017 / 13:28

  Oeee hier word ik nou enthousiast van! Ze zien er alleen al super leuk uit. Mijn oog ging gelijk naar de nude kleur maar ik denk dat deze niet bij mijn huidskleur past..

 5. 27 oktober 2017 / 12:52

  Ze zien er zo mooi uit! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren in de collectie nu!

 6. 27 oktober 2017 / 12:36

  Het zijn allemaal hele mooie kleuren. Ik vind ze jou heel goed staan

 7. 27 oktober 2017 / 11:37

  Oehh ik vind Brunette toch ook wel heel erg mooi!

 8. 27 oktober 2017 / 10:53

  Stuk voor stuk mooie kleuren, Fuchsia botté spreekt mij het meeste aan. Bourjois is echt heel lang mijn favoriete make-up merk geweest toen ik jonger was. Ik vind de look van de producten eigenlijk nog steeds heel erg mooi.

 9. 27 oktober 2017 / 06:14

  Klinkt als een aantal erg fijne lipsticks. Ze staan je allemaal goed. Ik vind het alleen wel stom als een merk beloftes doet die niet waargemaakt worden, hoezo claim je dat de lipstick 24 uur blijft zitten? Toch blijft hij alsnog lang zitten :-).