fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 best gelezen artikelen van Maart 2018

Wieehoe! Tweede artikel van vandaag, oftewel: tijd voor Mijn 5 best gelezen artikelen van Maart 2018. Vanochtend zijn mijn Beautyfavorieten Maart 2018 online gekomen en nu bespreek ik 5 artikels die in Maart het beste zijn gelezen. Lees je met mij mee?

Klein Nieuws!

Jaaa!! Zo’n twee weken geleden postte ik dit artikel met Klein Nieuws! Letterlijk klein nieuws want op zaterdag 17 maart haalde wij onze puppy Spyke op. Inmiddels heb ik al heel wat foto’s gespamd op vooral Instagram Stories maar wat zijn we blij met dit beestje zeg. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen en dat maakte het stiekem nog extra leuk!

Max Factor Dark Magic Mascara

Max Factor Dark Magic Mascara

Begin maart ontving ik de nieuwe Max Factor Dark Magic Mascara. Natuurlijk was het meteen tijd om deze uit te testen en mijn review kwam online op 16 maart. Blijkbaar waren er genoeg mensen heel nieuwsgierig naar deze mascara aangezien het artikel zo goed gelezen is. Leuk om te zien!

Door beautyblogs gekocht TAG

Dit is dus een superleuke TAG die ik een tijdje geleden ineens tegen kwam. Ik heb het over de ‘Door beautyblogs gekocht TAG‘. Een TAG die ik zelf nog nooit eerder had gezien en waarbij ik tijdens het lezen meteen dacht: ‘Deze ga ik invullen!’

Kleur om mijn inrichting lente-proof te maken

Begin maart startte ik een leuke samenwerking met Desenio. Voor een mooi bedrag mocht ik vervolgens posters uitzoeken op de website en na heel lang twijfelen koos ik voor posters met kleur om mijn inrichting lente-proof te maken. In het begin heb ik er enorm over getwijfeld maar ik ben echt mega blij met het resultaat. Het geeft een lekkere frisse uitstraling en doet meteen denken aan de lente en zomer. Ik wordt er blij van en vind het echt een verbetering ten opzichte van de posters die er daarvoor hingen.

OOTD First Day of Spring

OOTD First Day of Spring

Maart was zo’n lekkere, twijfelachtige maand. Het werd dan wel officieel lente maar we hebben ook veel kou en regen gehad. Gelukkig waren er ook een aantal mooie dagen waarop je zelfs het terras al op kon kruipen. Genoeg reden om deze OOTD First Day of Spring te schieten! Tof dat hij zo goed is gelezen!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Maart 2018

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van maart 2018. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 31 maart 2018 / 15:46

  Zo te lezen ben je een bezige bij !

 2. 31 maart 2018 / 10:50

  Mijn favoriet blijft Spike. leuke foto! 🙂

 3. 30 maart 2018 / 15:36

  Ooh wat leuk om te lezen! En wat tof dat je de tijd vindt om twee artikelen op een dag te schrijven!
  Liefs,
  Yara