fbpx
71   158
136   251
127   215
114   254
68   130

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Highlighters, ze zijn ongekend populair in beautyland. Een make-up look is niet compleet zonder highlighter en op dit moment zijn ze er in alle varianten. Zelfs holografisch en slime highlighters hebben de revue al gepasseerd. Ik ben er dol op en review vandaag de Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder. Een nieuwe musthave?

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter PoederYves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Ah men, ik heb al zoveel highlighters in mijn stash. Al krijg ik er op de een of andere manier niet genoeg van. Natuurlijk heb ik mijn favorieten maar over het algemeen gebruik ik wel veel verschillende highlighters. Voor everyday wat subtielere en met uitgaan die met een wow effect. Tot welke categorie behoort deze gloednieuwe Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder?

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter PoederYves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

De verpakking is een plastic, ronde verpakking met een zwarte onderkant en een roze deksel. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hem iets vind tegenvallen. Hij voelt wel erg plastic en het roze met zwart ziet er ietwat goedkoop uit. Hier had naar mijn mening wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Zoals bijvoorbeeld een spiegel aan de binnenkant?

Op de zwarte achterkant vind je een productsticker met daarop alle informatie. De kleur is Rose 01 en verder zijn hier alle productingrediënten terug te vinden.

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Swatches

Daglicht – Zonlicht – Flitser 

Gelukkig ziet de poeder zelf er echt fantastisch uit. Een prachtige, marble highlighter met roze en goude deeltjes. Ik heb hem zo goed mogelijk proberen te fotograferen.

Met de swatch heb ik hetzelfde gedaan om de poeder zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. Op de foto met daglicht zie je vooral de roze gloed en lijkt het bijna een blush. Op de foto met het zonlicht (in het midden) zie je die prachtige gouden glow.

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Zonder highlighter – met highlighter – highlighter in zonlicht

Eerlijk gezegd kon ik niet wachten om deze highlighter aan te brengen op mijn jukbeenderen. Tsja.. en dat deed ik dus ook niet, haha! Op de de linker- en middelste foto zie je het verschil (gewoon in daglicht) tussen zonder en met highlighter. Een stuk frisser, vind je niet? Op de foto rechts zie je deze prachtige poeder in het zonlicht. Love it! 

Yves Rocher #PinkMantra Highlighter PoederYves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder

Conclusie

Een eyecatcher, dat is het absoluut. Na het eerste gebruik ben ik al mega enthousiast over deze Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder. De foto’s zeggen toch genoeg? Het is echt een pareltje! Over de verpakking valt helaas, naar mijn mening, wat te zeggen maar over deze poeder zeker niet. Ik vind hem echt fan-tas-tisch!

Deze Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder kost €22,90. Uiteraard is deze te koop in de webshop van Yves Rocher waar vaak toffe kortingen zijn zoals -50% ! Op dit moment is hij namelijk € 11,45 !! 

Wat is op dit moment jouw ‘go-to’ highlighter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

13 Reacties

 1. 25 maart 2018 / 18:23

  Ik ben verkocht hoor wat een prachtige fotos en handig dat je ze ook met daglicht, zonlicht en met flitser maakt want daar zie je toch altijd veel verschil in. mooie blog.

 2. 24 maart 2018 / 21:00

  Ik heb zelf nooit highlighter gebruikt maar het staat jou erg mooi.

 3. 24 maart 2018 / 00:27

  Dit is wel een hele mooie. Ik gebruik het jammer genoeg niet zo. Ik heb vaak van mezelf een blos op mijn wangen.

 4. 23 maart 2018 / 14:22

  Mooi, die gouden glans. Ik gebruik nog steeds de Honey Glow highlighter uit het The Glow Must Go On palette van Essence en Serena. 🙂

 5. 22 maart 2018 / 20:42

  Ik draag zelf bijna nooit make-up, wel moet ik zeggen dat dit je prachtig staat. Wel mooi zichtbaar maar een mooie natuurlijk lijkende kleuring.

 6. 22 maart 2018 / 20:28

  Zo’n 10 jaar geleden gebruikte ik dit nog regelmatig maar nu echt nooit meer. Het staat te verstoffen in de kast. Ik vind het resultaat bij je erg mooi, vooral in het zonlicht!

 7. 22 maart 2018 / 19:45

  Wat een mooie kleur is het zo. Ook heel apart dat het compleet andere tinten lijken, bij verschillende soorten licht.

 8. 22 maart 2018 / 15:34

  Wat een pareltje! Ik zou deze ook zeker kopen. En je maakt mooie foto’s trouwens! Haha

 9. 22 maart 2018 / 15:08

  Haha ik ben blij dat je een foto erbij hebt zitten, want ik had echt geen idee wat een Highlighter is en waar je het opbrengt. Oeps, ben niet zo’n make-up gebruiker haha. Maar wat is het mooi! Misschien ga ik er ook wel eens aan …

 10. 22 maart 2018 / 14:45

  Ik ben niet zo thuis in de beauty-producten, dus alle tips zijn welkom. Je weet je enthousiasme over te brengen.

 11. Vwillemse
  22 maart 2018 / 13:04

  Oeh verleidelijk 😉 en ik heb al zoveel highlighters….ik hoopte stiekem op een wat mider enthousiaste reactie hahaha nu ga ik er toch eens over na denken

 12. 22 maart 2018 / 11:21

  Ik ben helemaal enthousiast. Prachtige highlighter. Ik ga zeker even kijken in de winkel.