fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Etos Aromalijn

Etos Aromalijn

Een wellness, ik ben er dol op. De geur als je binnenkomt alleen als doet me gelijk wanen in een relaxte sfeer. Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op mijn badje thuis en hoe heerlijk is het om daar je eigen wellness momentje in te kunnen creëren? Eens kijken of dat de Etos Aromalijn lukt…

Etos Aromalijn

Etos Aromalijn

Etos timmert de laatste tijd enorm aan de weg met de huislijn. Niet alleen make-up maak ook verzorgingslijnen worden gelanceerd en ik moet zeggen dat ik steeds enthousiaster wordt. De nieuwe Aromalijn van Etos maakte me dan ook direct mega nieuwsgierig.

Etos Aromalijn

Alhoewel de lente voor de deur staat en de pasteltinten me inmiddels om de oren vliegen kiest Etos voor donker. Ik snap die keuze wel gezien de naam en de kruiden die aan de lijn worden toegevoegd. De vormgeving doet wat mysterieus aan met de tinten paars, donkergroen en blauw. Ik vind het zelf prachtig gedaan. Kom maar op met die wellness!

Etos Aromalijn

Etos over de nieuwe Aromalijn
Geur heeft invloed op je gevoel en kan je zintuigen intens stimuleren. Hier is deze Etos Aromalijn speciaal voor ontwikkeld. Puur voor je mentale gemoedstoestand. Deze kruidige aroma’s en etherische oliën laten je niet alleen heerlijk ruiken maar hebben een positief effect op je mood! De nieuwe Aromalijn van Etos werkt ontspannend, verkwikkend en stimulerend op lichaam en geest. 

Deze collectie bevat van iedere ‘geur’ een showerfoam, shower cream en een bath oil. Met uitzondering van de geur ‘lavender’ want daar is nog een exfoliating scrub aan toegevoegd. In dit artikel review ik de volgende 4 producten:

 • Lavender Bath Oil
 • Rosemary Shower Cream
 • Rosemary Bath Oil
 • Eucalyptus Shower Foam

Etos Aromalijn

Lavender, Eucalyptus en Rosemary  

Lavendel geeft je een ontspannen, uitgerust gevoel en zorgt voor de juiste balans van lichaam en geest.

Eucalyptus helpt je om vrijer te ademen en heeft een verkwikkend effect op lichaam en geest.

Rozemarijn helpt perfect bij vermoeidheid. Het activeert je bloedsomloop en zorgt voor een nieuwe energie en een opgewerkt gevoel.

Oh wauw, precies de geuren waar ik dol op ben. Zie je het al voor je? Een warm bad gevuld met lavendelolie. Nee, geen social media, geen telefoon.. je ogen dicht en genieten!

Etos Aromalijn

Etos Aromalijn

Bath Oil – Lavender & Rosemary

‘Voeg een scheutje van de olie toe aan en warm bad en relax’, dat is eigenlijk precies wat je moet doen. Bij dat scheutje mag je best een beetje uitschieten hoor, haha heerlijk! De bath oil schuimt dan heel lichtjes en verder geurt hij de hele badkamer. Echt even ontspannen. Tijdens het afdrogen voel je dat hydraterende olielaagje op je huid. I like it!

Etos Aromalijn

Shower Foam – Eucalyptus

De showerfoam is een hele volle, rijke schuim. De geur ‘Eucalyptus’ is echt zo’n heerlijke, verkwikkende geur. Zo eentje waar je neus van open gaat staan, perfect dus bij een verkoudheid. Douche met deze shower foam geeft je echt een frisse opkikker!!

Etos Aromalijn

Shower Cream – Rosemary

Een shower cream is natuurlijk altijd heerlijk. Deze uit de Etos Aromalijn is rijk en vol en laat zich goed verdelen over de huid. Hij schuimt lichtjes en geeft je een heerlijk, fris gevoel. Persoonlijk ben ik echt dol op de geur van ‘Rosemary’!

Etos Aromalijn

Conclusie

Pff… dit had ik echt even nodig! Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben dol op al die frisse, bloemige, zoete en fruitige geuren maar eigenlijk kan er niks op tegen zo’n heerlijk, kruidige douche of bad. Persoonlijk ben ik echt een ‘badmens’ dus vooral de bath oils maken me gelukkig. Even een lekker me time momentje. Lichten uit, bad lekker heet en ontspannen maar. Al is de shower cream en shower foam ook mega aan te raden. Heerlijk om na het douchen met deze geur fris in bed te stappen, echt een aanrader!

 • Bath Oil – 100 ml. – € 3,79
 • Shower Cream – 200 ml. – € 2,99 
 • Shower Foam – € 3,49
  • Deze Etos Aromalijn is uiteraard te koop in de filialen van Etos. 

Ga jij iets uit deze Etos Aromalijn scoren?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 29 maart 2018 / 23:14

  Deze heb ik ook ontvangen ik ga ze gauw uitproberen nu ik jouw review lees.

 2. 29 maart 2018 / 09:20

  Deze geuren lijken me echt heel erg lekker, vooral in de winter en herfst! Lekker sterk kruidig voor als je grieperig bent of toe bent aan een oppepper!

 3. 29 maart 2018 / 08:11

  Zo lekker zijn kruidige geuren, ik ben daar ook helemaal fan van! <3
  Ik ben benieuwd naar deze producten.
  Liefs,
  Evelien

 4. 29 maart 2018 / 07:04

  Ik zeker langs de Etos. Dit lijken mij heerlijke producten!