fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Makeup Confidential TAG

Makeup Confidential TAG

Oeh, dit is een hele oude TAG! Een vragenlijstje dat echt perfect past bij beautybloggers en dus gek dat ik hem nog niet heb ingevuld. Daar is het vandaag tijd voor. Kijk je mee naar mijn antwoorden op de vragen uit de Makeup Confidential TAG?

Makeup Confidential TAG


1. Wat is het oudste item?

Haha! Hier moest ik echt best een tijdje naar zoeken. Ik ben namelijk iemand die best wel afstand kan doen van items dus ik gooi regelmatig dingen die ik niet meer gebruik weg. Het alleroudste makeup item in mijn stash is dit smokey eye palette van Catrice. De oogschaduws zien er redelijk gehavend uit en ik heb de pan nog net niet geraakt. Vroeger gebruikte ik dit palette ontzettend vaak en nu eigenlijk echt nooit meer.


2. Wat is het nieuwste item? 

Ik krijg heel veel perspakketjes opgestuurd waardoor mijn stash constant verandert. Het nieuwste dat ik op dit moment heb toegevoegd aan mijn stash is de House of Holland x The Body Shop Matte Lip Liquid Collectie. Alle drie kleuren vind ik echt fantastisch, absoluut aanwinsten voor mijn stash.


3. Wat is het duurste item? 

In mijn stash vind je veel highend merken terug dus het was echt wel even zoeken naar het ‘duurste’ item. Ik denk dat het dit Too Faced The Power of Makeup by Nikkie Tutorials is. Ik kocht dit palette in Las Vegas voor $56,- Eerlijk gezegd vind ik zelf de prijs enorm meevallen. Je krijgt 9 oogschaduwkleuren, 2 blushes, een bronzer, een highlighter, een oogschaduwbasis, een glitter en een eyeliner. Stiekem uiteindelijk best een koopje toch?


4. Wat is het goedkoopste

Goedkope producten heb ik ook genoeg maar ik moet wel zeggen dat ik ze niet allemaal even veel gebruik. Ik heb dan ook echt gekeken naar producten die ik ontzettend veel gebruik en het goedkoopste product daarvan zijn de Essence lipliners die te koop zijn voor €0,99 ct. Dit zijn gewoon hele fijne potloodjes voor een heel fijn prijsje.


5. Wat was het beste koopje?

Makkie! Dat is mijn MAC Mineralize Skinfinish in Stereo Rose. Deze MSF van MAC had ik al zooo lang in mijn vizier. Dat is toch lastig als het product limited edition was, binnen no time uitverkocht en niet meer te krijgen. De meiden van 2WMN, destijds livelifegorgeous, waren gek van deze MSF en sindsdien stond hij al op mijn wishlist. Een tijdje terug wist ik hem eigenlijk te scoren via Instagram, gloednieuw voor een zacht prijsje. Een top aankoop!


6. Welk product was geldverspilling?

Ik ben dol op het merk TooFaced maar ik kocht de Too Faced Melted Berry en dat bleek helaas een enorme geldverspilling. De verpakking en de kleur is prachtig maar de kwaliteit echt 100% bagger. De liquid lipstick trekt namelijk rondom je lippen in de lijntjes, dit wordt ook wel bloedden genoemd. Het ziet er echt vreselijk uit, zoo zonde! Het product ligt nog wel in mijn stash maar eigenlijk heb ik hem na de review nooit meer aangeraakt.


7. Welk product heb je gekocht en ben je daarna vergeten?

Hier heb ik niet zo heel vaak last van gelukkig maar tocht kwam er bij deze vraag meteen één product naar boven. Tijdens een citytrip naar Parijs met een goede vriendin van me kocht ik een set met losse pigments uit de kerstcollectie van MAC. Echt prachtige kleuren die ik uiteraard kocht voor kerst. Ik maakte er een FOTD mee en vergat vervolgens de pigments compleet met kerst, whaha!


8. Welk product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding? 

Wederom een makkie!! Het Catrice Wenkbrauwkitje is echt mijn holygrail. Er is nog geen één wenkbrauwproduct, low budget of highend, voorbij gekomen dat me beter is bevallen dan het Catrice Wenkbrauwkitje en dat terwijl het kitje mega goedkoop is.


9. Welke drie producten gebruik je op dit moment het meest? 

Phooeee.. er zijn eigenlijk best veel producten die ik gebruik dus om er drie te kiezen is toch wel lastig. In ieder geval is de mascara die ik op dit moment iedere dag draag de Rimmel London Wonderfully Real Mascara. Het liefst draag ik iedere dag blush en highlighter en de laatste tijd pak ik eigenlijk altijd naar de Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild. De combi is zooo mooi en zo perfect voor de herfst. Love it! Mijn go to lipstick op dit moment is de Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac, de perfecte herfstkleur als je het mij vraagt.

Dit waren ze alweer, de antwoorden op de Makeup Confidential TAG! Wil jij deze leuke herfst TAG overnemen? Dat mag uiteraard. Ik zou het leuk vinden als je dit achterlaat in de comments zodat ik ook de antwoorden van jou kan lezen op de vragen.

Wat is het oudste product in jouw stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 15 november 2017 / 14:24

  Leuke tag! Ik vind die Too faced melted juist erg fijn, heb ook een aantal in bezit waaronder Berry. Wel moet ik zeggen dat ik altijd een transparante lipliner erbij gebruik(bij alle lipsticks eigenlijk).

 2. 14 november 2017 / 23:05

  Aaah wat een leuke tag! Denk dat ik deze binnenkort ook eens ga invullen!

 3. 14 november 2017 / 14:57

  Oeeh, wat een leuke tag! Die ga ik even opslaan, hihi.

 4. 14 november 2017 / 10:45

  Wat een toffe tag, dit! Mijn oudste producten… Vast een verlept palette van Catrice en een vergane lipstick ergens in een badkamerlade, haha. Doet me eraan denken dat ik nodig m’n stash moet uitzoeken!

 5. 14 november 2017 / 09:30

  Wat een leuke tag! Ik ben het helemaal eens met de essence lipliners, voor zo’n lage prijs hebben ze een hoge kwaliteit. Ik denk dat een van de oudste producten in mijn stash waarschijnlijk iets van catrice of essence is.
  Liefs,
  Yara

 6. 14 november 2017 / 06:54

  Wat is dit een leuke tag, volgens mij heb ik deze ook nog nooit ingevuld dus ik ga hem even onthouden. Je Too Faced The Power of Makeup by Nikkie Tutorials vind ik ook een koopje als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Maar hey, die MAC pigments moet je echt vaker gebruiken joh, die zijn prachtig!