fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Too Faced Melted Berry

Too Faced Melted Berry

Too Faced, een merk dat je nog niet eerder voorbij hebt zien komen op mijn blog. Wel een merk dat ik al een tijdje in de gaten hield en waarvan ik veel producten op mijn wishlist heb staan. Toen ik in Cannes was rende ik natuurlijk meteen naar de Sephora en daar kocht ik onder andere deze Too Faced Melted Berry. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder!

Too Faced Melted Berry

De Too Faced Liquid Longwear Lipsticks zijn enorm gepigmenteerde lipsticks in een tubetje. Er wordt beloofd dat ze ‘longlasting’ zijn en comfortabel zitten. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren.

Too Faced Melted Berry

Dit is wat Too Faced zelf over de Liquified Long Wear Lipsticks zegt: 
Details:
Get the staying power of a stain, the intense color of a liquid lipstick and the high shine of a gloss in one long-wear formula. Using exclusive technology to keep cauldrons of molten lipsticks liquid and creamy, Melted Liquified Long Wear Lipstick comfortably coats lips in bursts of intense, high-impact, super rich, saturated color that lasts for hours.
More To Love:
 • Too Faced Co-Founder and Creative Director Jerrod Blandino had never seen lipstick more beautiful, intense, rich and glossy than when it’s in its melted form in the cosmetic labs. With this inspiration, we created a lipstick liquified so it doesn’t lose its pigment or shine while keeping a comfortable, flexible and cushiony wear.
 • Provides high-impact, super rich, saturated pigment in a long-wear formula.
 • Precision tip applicator to allow for a clean, effortless application each time (no liner needed!)
 • Vegan-Friendly

Too Faced Melted Berry

Ik vind de vormgeving van deze Too Faced Melted Berry echt geweldig. Zowel de verpakking als het tubetje vind ik echt top. De kleur van de verpakking komt goed overeen met de lipstick zelf. Verder heeft Too Faced de verpakking versierd met Goud en Zwart. In de ‘e’ zijn gouden hartjes verwerkt. Heel erg leuk gedaan!

Too Faced Melted Berry

Als je het gouden dopje van de tube afdraait, zie je een stoffe sponsapplicator. Wanneer je in de tube knijpt, komt hier de lipstick doorheen. Tijd om te gaan swatchen om te zien hoe de lipstick uitpakt!

Too Faced Melted Berry

Pff! In het begin schrok ik echt heel even. Natuurlijk had ik Too Faced Melted Berry geswatched in de Sephora. Toen pakte hij echt enorm intens uit en was ik meteen verliefd op de kleur. Mijn eerste swatch was zoo ontzettend licht (als een glossje) dat ik echt even bang was dat ik het verkeerde doosje had gepakt. Na heel lang schudden en blijven proberen werd de kleur een stuk intenser. Gelukkig, want hier schrok ik echt heel erg van!

Too Faced Melted Berry

De linker twee foto’s zijn mijn lippen zonder iets erop. Op de rechter foto zie je mijn lippen met de Too Faced Melted Berry. Prachtige kleur, vind je niet? Natuurlijk ben ik de lipstick uitgebreid gaan testen. Zie het resultaat.

Too Faced Melted Berry

Oke, dit is het resultaat na uitvoerig testen. Ik ben helemaal niet onder de indruk en ik zal hieronder even opsommen waarom niet:

 • Links bovenin zie je Too Faced Melted Berry ongeveer 5 minuutjes na het aanbrengen. Hier zie je al dat hij heel lichtjes uitloopt in de lijntjes. Je noemt dit ‘bloeden’.
 • Links onderin zie je Too Faced Melted Berry na een avondmaaltijd. Hij is dus echt he-le-maal in de dunne lijntjes gelopen en de kleur is al flink vervaagd. Niet best!
 • Rechts zie je een afdruk van de lipstick nadat hij maar liefst twee uur op mijn lippen zat. De lipstick laat echt overal afdrukken achter. Op het glas, op je tanden, op een broodje. Je ziet hem overal terug. Drama!
 • Doordat hij zoveel afgeeft, slijt hij ontzettend snel. Too Faced belooft dat hij ‘staint’, maar dit doet hij niet. De volle kleur verdwijnt dus al snel van je lippen af.

Too Faced Melted Berry

Laat ik het erop houden dat ik de kleur gewoon echt heel erg mooi vind. Dat is ook de reden dat ik hem kocht en ik had meerdere positieve reviews over de Too Faced Liquified Long Wear Lipstick gelezen. Deze goede reviews waren vooral van de wat lichtere lipsticks. Misschien dat het bij deze kleurtjes minder opvalt dat hij in de lijntjes trekt. Bij Too Faced Melted Berry vind ik het in ieder geval echt heel erg opvallen!

Too Faced Melted Berry

De enige manier om deze Too Faced Melted Berry Liquified Long Wear Lipstick nog een beetje goed uit te laten komen, is door er een lipliner onder te dragen. Ik ga dan ook op zoek naar een lipliner die er goed bij past, zodat ik het product alsnog kan gebruiken. Dat ik teleurgesteld ben mag duidelijk wezen.

De Too Faced Liquified Long Wear Lipsticks zijn te koop bij de Sephora en kosten €20,- per stuk. 

Heb jij een lipstick die je enorm teleurgesteld heeft? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 16 september 2015 / 00:06

  Mooie kleur! Ik heb Fig en die blijft 5u zitten! De rest moet ik nog testen.

 2. 14 september 2015 / 20:54

  Wat jammer dat het product je zo tegenvalt. Ik heb hier ook veel goeds over gelezen. Misschien is dat inderdaad afhankelijk van de kleur. De kleur die je hebt is wel erg mooi trouwens.

 3. 10 september 2015 / 23:38

  Duidelijke review, heel jammer dat deze toch tegenvalt! Dat had ik echt niet verwacht! Hopelijk vind je snel een lippotlood die je erbij kan gebruiken. De kleur is zo mooi en staat je verder ook erg goed!

 4. 10 september 2015 / 16:42

  Jemig, wat balen zeg. Hopelijk vind je een lippotlood die erbij past!

 5. 9 september 2015 / 20:32

  Het kleurtje is zo ontzettend mooi, jammer dat hij tegenvalt!

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 20:35

   Jaa erg balen inderdaad.. Helaas niets aan te doen 🙁

 6. 9 september 2015 / 16:49

  Wauw, wat jammer! De kleur is inderdaad héél mooi maar er zijn ook wel heel veel minpunten… Toen ik een paar maand geleden ontzettend stond te twijfelen in de Sephora om een paar van deze lipsticks mee te nemen heb ik ze maar laten liggen omdat ik meer van matte lippen hou, daar ben ik nu wel een beetje blij om!

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 16:52

   De kleur vind ik inderdaad ook heel erg mooi. Snap dat je daar nu blij om bent, dat is een goede keuze geweest! 🙂

 7. 9 september 2015 / 16:02

  Prachtige kleur, jammer dat hij zo erg afgeeft en gaat bloeden 🙁

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 16:51

   Met de kleur is inderdaad niets mis, met de rest wel, haha! Heel jammer inderdaad

 8. 9 september 2015 / 10:25

  He wat balen! Die van mij is wel goed hoor

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 16:51

   Aah oke, dan heb ik dus gewoon pech gehad denk ik, hihi!

 9. 9 september 2015 / 08:28

  Jeetje, wat jammer dat dit product je zo ontzettend teleur heeft gesteld!

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 16:50

   Jaa, heel erg balen inderdaad!!