fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Dat ik de laatste tijd dol ben op Skincare is je vast niet ontgaan. Iedere dag voer ik keurig netjes mijn routine uit en dat geeft me echt een goed gevoel en natuurlijk een zacht huidje. Nieuwe skincare uittesten vind ik ontzettend leuk om te doen en vandaag review ik in dit artikel de Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil. Gaat deze oil mijn routine in, ja of nee?

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Paula’s Choice is een merk dat heel erg bekend staat om haar goede skincare. Ik ben de laatste tijd fan van Cleansing Oils, dat moet bijna wel een match made in heaven zijn.

De verpakking is zoals we van het merk zijn gewend. Netjes, clean en duidelijk. De kartonnen verpakking is grijs met zwart en de flacon zelf is naar mijn mening echt prachtig vormgegeven. Het pompsysteem is buiten de flacon geleverd en met een kleine aanwijzing is deze heel makkelijk ’te installeren’, haha!

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Voor een schone, zachte en gehydrateerde huid

Dit is de eerste gezichtsreiniger van Paula’s Choice op oliebasis en is geschikt voor ieder huidtype.

De belofte van Paula’s Choice
De Perfect Cleansing Oil is mild voor je huid en eenvoudig in gebruik. Helaas zijn veel andere reinigers (te) agressief en verwijderen ze naast vuil, make-up en dode huidcellen ook de goede vetstoffen die onze huid juist nodig heeft om gehydrateerd te blijven en zichzelf te beschermen tegen uitdroging. Door te reinigen met Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil ‘smelten’ make-up en andere oppervlakkige onzuiverheden als het ware van het gezicht. Deze zachte olie reinigt het gezicht grondig en geeft de huid tegelijkertijd een hydratatie-boost

 

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Op de zijkant van de verpakking is de gehele ingrediëntenlijst terug te vinden. De belangrijkste ingrediënten zijn kokosnoot-, zonnebloem-, moerasbloem-, druivenpit en jojoba olie. Deze oliën hebben verzachtende eigenschappen die helpen de natuurlijke huidbarrière herstellen en gaan vochtverlies tegen. Verder zie ik zelf geen opvallende ingrediënten terug op deze lijst.

Gebruik

Deze cleansing oil verandert in een soort melkachtige substantie wanneer het in aanraking komt met water. Belangrijk is dan ook dat je eerst je gezicht nat maakt, vervolgens de olie aanbrengt (een kleine hoeveelheid) en deze goed inmasseert. Op die manier wordt je gezicht het beste gereinigd. Na het reinigen spoel je je gezicht af met lauwwarm water en deze dep je droog met een schone handdoek. Klaar is kees!

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Term verwijderen: Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Conclusie

Superleuk om de eerste gezichtsreiniger op oliebasis van Paula’s Choice te mogen testen. De verpakking is me erg in de smaak gevallen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de verpakking maar om de olie zelf en ook daar ben ik zeker over te spreken. Het is een fijne olie die de huid goed reinigt en schoon laat aanvoelen. Ik gebruik hem zelf wel liever als extra reiniging nadat ik mijn make-up heb verwijderd met een micelliare water omdat ik de olie als make-up remover net niet goed genoeg zijn werk vind doen. Als extra reiniger daarna is hij wel ontzettend fijn en ik heb absoluut het gevoel dat de olie mijn huid goed doet, zonder een vettige laag achter te laten!

Deze Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil bevat 118ml., kost € 25,- en is te koop in de webshop van Paula’s Choice.

Verzorg jij je huid goed of kan het beter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. Shana
  13 november 2017 / 20:41

  Ik ben fan van het merk en al helemaal van gezichtsolie, deze komt op mn kerstlijstje! Bedankt voor de review!

 2. 13 november 2017 / 20:35

  Ik ken dit niet, maar het klinkt wel heel goed.

 3. 13 november 2017 / 16:36

  Als ik hun belofte zo lees, lijkt hij qua werking erg op Ultrabland van Lush, mijn topfavoriet! 🙂 Ziet er ook een mooi product uit, dit!

 4. 13 november 2017 / 16:16

  Deze ligt thuis op mij te wachten voor als ik terugkom uit Zweden! Ben heel benieuwd.

 5. 13 november 2017 / 11:00

  Ik vind hem fijn! Heb hem zelf ook. Net zoals jij vind ik het er alleen al super mooi uit zien, haha!