fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Beautyfavorieten Oktober 2017


Oktober, het is tijd om plaats te maken voor November. De maand die je wat mij betreft het beste kan bestempelen als ‘stilte voor de storm’. In december is er namelijk a lot going on en dat zorgt er, naar mijn mening, voor dat november altijd een tamelijk rustige maand is. Maar, voordat we van maand switchen laat ik je eerst nog even mijn beautyfavorieten oktober 2017 zien!

Beautyfavorieten Oktober 2017 Babor Creamy Lip Colour in Light Violet

Te beginnen met deze prachtige lipstick! Eigenlijk is alles aan deze lipstick gewoon echt fantastisch. De vormgeving, de kwaliteit en de kleur. Ja, deze Babor Creamy Lip Colour in Light Violet is echt een plaatje. De naam doet anders vermoeden maar de kleur is echt een ontzettend mooie warme berry kleur. Perfect voor de herfst en ik heb hem de afgelopen maand dan ook al vaak gedragen!

Beautyfavorieten Oktober 2017

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

Een Foam Cleanser is een product dat ik dit jaar echt heb ontdekt. Ik douche iedere avond en vind het dan super prettig om dit soort producten te gebruiken onder de douche. Geen ‘geklooi’ aan de wastafel, ideaal. Deze maand heb ik iedere avond de Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser gebruikt. Sowieso ben ik altijd erg over dit merk te spreken maar deze cleanser is ook echt een aanradertje.

Beautyfavorieten Oktober 2017

Katy Perry’s INDI

Oktober staat vaak in het teken van nieuwe parfumlanceringen. De zomer is voorbij dus de frisse zomergeuren maken plaats voor de warme herfst- en wintergeuren. Ik heb deze maand meerdere parfums gereviewed en één daarvan is deze Katy Perry’s INDI. Een aparte maar heerlijke geur. Je moet ervan houden en dat doe ik. Ga hem zeker eens ruiken, ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Beautyfavorieten Oktober 2017

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Nog een pareltje van een lipstick. Deze Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac is echt een toppertje, al heeft Bobbi Brown mij nog nooit teleurgesteld. De vormgeving, de kleur, de kwaliteit.. alles klopt aan deze lipstick. Door de kleur lilac verwacht je een lichtpaarse, lilakleur maar dat is hij gelukkig niet. Het is een hele mooie, warme mauve kleur. Prachtig! Ga de collectie zeker bekijken!

Beautyfavorieten Oktober 2017

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Shower Foam

Etos is weer op de markt gekomen met een nieuwe Botanical Boost Limited Edition. Dit keer bestaat de lijn uit een combinatie van Rozemarijn en Vijg. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt en perfect voor de herfst. Al hoewel ik de geurkaars en de massageolie heerlijk vind, is mijn ultieme favoriet toch wel de Shower Foam. Deze is al bijna op dus ik moet snel even naar Etos toe om een nieuwe aan te schaffen. De Etos Botanical Boost Rosemary & Fig lijn is echt een aanrader!

Producten van Oral-B

Op mijn Instagram Stories heb je het vast al eens voorbij zien komen, de Oral-B producten waar ik al een lange tijd fan van ben. Mijn Oral-B Genius 9000 tandenborstel is echt een topper. Ik denk niet dat ik ook zo’n fijne tandenborstel heb gehad. In combinatie met de nieuwe Oral-B Repair tandpasta en de Sensi Ultra Thin borstel heb ik echt het idee dat mijn tanden schoner zijn dan ooit.

Beautyfavorieten Oktober 2017

Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Oke, deze lipsticks zijn echt binnen no-time mijn lievelings geworden. De Bourjois Rouge Velvet the Lipstick collectie bevat 12 prachtige kleuren voor het najaar en is gewoon echt fantastisch. Ik heb inmiddels alle 6 kleuren die ik heb ontvangen gedragen en ik vind ze stiekem alle 6 even mooi.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Oktober 2017. Dat zijn meer favorieten dan je van mij gewend bent. Ik heb echt prachtige producten gereviewed deze maand en vooral de lipsticks zijn echt stuk voor stuk pareltjes! Wat is jouw favoriete beautyproduct van Oktober 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 6 november 2017 / 21:38

  Oh, die shower foam lijkt mij heerlijk! Van een foam cleanser had ik nog nooit gehoord, dus ga daar zeker meer over lezen.

 2. 3 november 2017 / 21:07

  Wat een prachtige producten zeg! Die lipstick van Bobbi Brown is zo onwijs mooi!

 3. 1 november 2017 / 20:34

  Prachtig die Bobbi lipstick!

 4. VWillemse
  1 november 2017 / 11:20

  Wat een mooie favorieten.
  Ik ben benieuwd naar de KP parfum en de Bourjois lipsticks, die heb ik nog steeds niet geprobeerd.
  Deze lijn van Etos is echt mega lekker, snap helemaal dat dit een favoriete geur lijn van je is.

 5. 1 november 2017 / 10:38

  Die Bobbi Brown lipstick <3

 6. 1 november 2017 / 09:31

  Oe de foamy cleanser is ook echt groot favoriet van mij! Vanaf de dag dat ik deze voor het eerst gebruikte heb ik m bijna non stop gebruikt. De bobbi brown ga ik voor mijn verjaardag vragen (door jouw artikel) en hoop natuurlijk dat ik die krijg hihi

 7. 1 november 2017 / 08:38

  Oh wat een hoop favorieten, een aantal producten ken ik al, maar de rest zou ik zo willen proberen. Zien er allemaal zo goed en fijn uit! 🙂

 8. 1 november 2017 / 08:09

  Ah mooie favorieten. Vooral de lipsticks, de kleuren die je laat zien zijn ook echt allemaal ‘mijn’ soort tinten. Ook van de geurkaars van Etos was ik helemaal fan. Die is inmiddels helaas al weer op. Op een gegeven moment stond hij elke dag aan. Mijn favoriete product van de afgelopen maand was het Darphin Stimulskin plus serum mask. Ook al op inmiddels;-)