fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

 Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

Tijd voor het tweede artikel van vandaag. Zoals eigenlijk altijd aan het begin van de maand. Mijn beautyfavorieten Oktober 2017 is vanochtend online gekomen en nu is het tijd voor mijn 5 best gelezen artikelen van oktober 2017. Lees je met me mee?

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

Rondreis door Thailand Deel 1

Woohoo! Wat was ik mega excited om dit artikel online te gooien. Mijn vriend en ik maakte een prachtige rondreis door Thailand en ik kon niet wachten om dit met jullie te delen! In een uitgebreid verslag van 3 dagen Bangkok liet ik veel foto’s zien en vertelde ik over alles wat we meemaakte. Ik lees deze artikelen zelf ook nog geregeld, puur omdat ik het heerlijk vind om weer even terug te gaan naar de fantastische reis. Als je mijn Rondreis door Thailand Deel 1 nog niet hebt gelezen, doe dat dan zeker!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

Clinique Redness Solutions Foundation

Dit artikel in deze top 5 was voor mij wel heel verrassend. Dit artikel schreef ik namelijk al meer dan 1,5 jaar geleden en was ik bijna zelf al vergeten. Het artikel is qua foto’s etc. niet het artikel waar ik het meest trots op ben maar de foundation zelf is wel heel erg fijn. Grappig dat deze review van de Clinique Redness Solutions Foundation ineens zoveel gelezen is. Wellicht een goed resultaat in Google?

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

De Beste Smartphone Ooit

Vorige week werd bekendgemaakt dat de iPhone X te bestellen is. De iphone X heeft al voor heel wat rumoer gezorgd en ik vond het tijd om in een artikel mijn mening te geven over ‘De Beste Smartphone Ooit‘. Heb jij mijn artikel gelezen en wat vind jij eigenlijk van deze nieuwe telefoon?

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

My Girlfriend is a Blogger TAG

Ah zo’n super leuke TAG!! De My Girlfriend is a Blogger TAG heb ik in laten vullen door mijn vriend. Hij heeft de vragen naar mijn mening echt heel erg leuk en superlief beantwoord. Ik heb er heel veel leuke reacties op gekregen, thanks daarvoor

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2017

Rondreis door Thailand Deel 2

In dit deel verlieten we Bangkok en gingen we dieper Thailand in. Wat we precies allemaal hebben gezien en hebben gedaan moet je zelf maar even lezen in mijn Rondreis door Thailand Deel 2. Super leuk in ieder geval dat deze serie zo goed is gelezen. Er staan in totaal 6 delen online, lekker veel leesvoer dus!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Oktober 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 1 november 2017 / 17:11

    Mijn favo is natuurlijk het Thailand artikel, die foto’s blijven prachtig!

  2. 1 november 2017 / 15:26

    Leuk artikel. En wat ziet Thailand er mooi uit (misschien ook vanwege de te gave foto’s).
    Leuke recap 🙂