fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser


Philosophy is een skincare merk dat zeer populair is. Dat is niet voor niets want de producten van Philosophy, vooral uit de Renewed Hope in A Jar en Purity lijnen, zijn overladen met prijzen. Ik heb wel wat getest van dit merk maar nog niet ongelofelijk veel. Vandaag review ik een nieuw reinigingsproduct uit de Philosophy Renewed Hope In A Jar lijn, namelijk de Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser. Ik ben benieuwd! Jij ook? Lees dan nu verder!

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

Dit is mijn eerste review van het merk Philosophy. Daarom geef ik je graag eerst wat meer achtergrondinformatie. In 1996 is het merk opgericht door Christina Carlino, een onderneemster met heel veel ervaring (meer dan 30 jaar!) in de beauty- en wellness industrie. Philosophy is ontwikkeld zodat iedere vrouw in de wereld producten kan gebruiken die op de wetenschap zijn gebaseerd. De producten zijn geformuleerd met wetenschappelijk bewezen bestanddelen en technologieën, ontwikkeld door dokters en wetenschappers. De verpakkingen van Philosophy zien er wat minder serieus uit. Deze zijn namelijk allemaal versierd met inspirerende quotes en speelse lettertypes.

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

“philosophy: live with optimism. renew with hope”

Deze Revitalizing Creamy Foam Cleanser zit in een volledig witte tube. Met de zwarte opdruk ziet dit er heel erg clean uit. Renewed Hope in a Jar komt duidelijk naar voren op de verpakking en de productnaam wordt zowel in het engels als in het frans vermeld. Daarnaast staat er ook nog een quote op de voorkant. Op de achterkant staat wat extra toelichting over de gebruikswijze van het product (in het Engels, Frans en Chinees) inclusief de ingrediëntenlijst.

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

Ingrediëntenlijst:

Deze Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser bevat de ‘non stop skin renewal technology’, deze bestaat uit 3 verschillende hyaluronzuren. Oftewel, de normale hyaluronzuur, microbolletjes gevuld met hyaluronzuur + silanetriol en blauwe agave-extract (dit product stimuleert de natuurlijke hyaluronproductie in de huid). Daarnaast bevat het ook de 3 aha’s (alpha hydroxyzuur) die zorgen voor de lichte exfoliërende werking, namelijk glycol-, citrus- en amandelzuur. Hiernaast bevat de cleanser nog aziatisch fruitextract, goudwortelextract, glycerine en allatoïne.

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

De belofte van Philosophy
Dit is een luxueuze foam reiniger die een milde, exfoliërende werking heeft. Deze verwijdert vuildeeltjes, onzuiverheden, make-up en overtollig talg. Tegelijkertijd laat deze Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser de huid gehydrateerd, comfortabel en heerlijk fris aanvoelen. 

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

“philosophy: for the healthy, glowing skin you wished “

Gebruik: het product is bedoeld voor dagelijks gebruik, dus zowel ’s ochtends als ’s avonds. Je maakt je handen nat en brengt vervolgens de Revitalizing Creamy Foam Cleanser met je vingers aan op de huid. Vervolgens is het de bedoeling dat je ronddraaiende, masserende bewegingen maakt. Als je het hele gezicht goed hebt gereinigd verwijder je de cleanser met lauwwarm water en dep je je huid droog. Aan te raden is om hierna nog een serum of dag-/nachtcrème aan te brengen.

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser
Ik heb het product uiteraard precies gebruikt hoe Philosophy het omschrijft en aanraad. Hierbij merk ik dat mijn make-up inderdaad echt super goed wordt verwijderd en mijn huid hierna heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt. Na het gebruik van deze Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser breng ik nog een heerlijke crème aan en klaar is kees!

Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser

Conclusie

Ik douche het liefst ’s avonds en dan vind ik het persoonlijk ideaal om dit soort cleansers direct onder de douche te gebruiken. Geen gedoe aan de wastafel en mijn gezicht is dan meteen helemaal vrij van make-up en goed gereinigd. Als ik mijzelf dan heb afgedroogd breng ik de rest van mijn skincare routine aan en kan ik lekker fris mijn bed in kruipen. In de ochtend maak ik mijn gezicht nog een keer schoon voordat ik mijn skincare producten aanbreng, maar daarvoor gebruik ik dan persoonlijk liever een watje met micellair water.

Het is dus maar net wat je zelf fijn vind. Mijn voorkeur heeft in ieder geval de Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser gebruiken onder de douche! Het resultaat is in ieder geval precies wat ik van een foaming cleanser verwacht en ik ben er dan ook echt enorm over te spreken. Misschien is dit zelfs wel de fijnste die ik ooit heb geprobeerd..

Deze Philosophy Revitalizing Creamy Foam Cleanser bevat 150ml. en kost 30,- en is exclusief te koop bij Ici Paris XL. 

Heb jij al eens een product getest van Philosophy? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 6 oktober 2017 / 17:40

  Klinkt als een goede cleanser. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd.

 2. 6 oktober 2017 / 17:27

  Ik ben hier heel benieuwd naar geworden. Klinkt als een fijn product. Zelf gebruik ik een peeling van dit merk die mij erg goed bevalt.

 3. 6 oktober 2017 / 08:19

  Deze klinkt heel fijn ! Het wordt toch eens tijd dat ik zelf iets van Phylosophy ga proberen.

 4. 6 oktober 2017 / 06:37

  Klinkt als een erg fijne cleanser. Ik heb ook een cleanser van Philosophy, die vind ik echt heel erg fijn.