fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Katy Perry’s INDI Eau de Parfum

Katy Perry's INDI Eau de Parfum
Een parfum van Katy Perry? Jazeker! En absoluut niet de eerste Katy Perry Parfum. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Killer Queen die onder haar naam verscheen in de parfumerieën. Deze herfst komt ze op de markt met Katy Perry’s INDI Eau de Parfum. De moeite waard of niet? Je leest het nu!

Katy Perry's INDI Eau de Parfum
Katy Perry's INDI Eau de Parfum

Katy Perry’s INDI Eau de Parfum

Een fangirl ben ik nooit geweest. Hoe jong ik ook was, ik ben nooit echt enorm fan van iemand geweest. Mijn kamer heeft niet volgehangen met posters van een bepaald persoon en ik heb een bepaald album niet grijs gedraaid. Ik vond genoeg liedjes en artiesten super leuk maar ‘fan’ zijn ging mij gewon allemaal net een beetje te ver. Neemt niet weg dat ik Katy Perry ook heel leuk vind en er genoeg liedjes van haar zijn die ik graag luister.

Katy Perry's INDI Eau de Parfum

Put the U in Individual

Katy Perry doelt met dit parfum echt over de ‘individu’ en het is dan ook zeer toepasselijk dat ze de geur INDI heeft genoemd. Alsof het een soort verkleinwoordje is van het woord ‘individu’. Dit is naast in de naam ook terug te vinden op de verpakking. De geur zit in een half zwarte en half witte verpakking en deze twee helften worden door een heel dun, goud en subtiel lijntje gescheiden. De flacon zelf is een lange, slanke, opaalglazen flacon. Aan de zijkanten staat in reliëf: ‘Put the U in Individual’ en op de mat zwarte dop staat ‘KPINDI”. Een hele stoere en originele verpakking als je het mij vraagt.

Katy Perry's INDI Eau de Parfum

Katy Perry over de INDI Eau de Parfum
“Met INDI kon ik eindelijk spelen met een krachtige muskusgeur. Het is een combinatie van vrouwelijk en mannelijk, het is sexy zonder dat het te sterk overkomt. Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu die jij bent” 

Katy Perry's INDI Eau de Parfum
Een unisexgeur dus, yes!! Ik ben de laatste tijd echt dol op unisexgeuren dus dit maakt me extra nieuwsgierig. In de geur zitten 11 verschillende muskusgeuren die goed samengaan met de topnoten van oriëntaalse pruim en Italiaanse bergamot. De combinatie van verse lelietjes-van-dalen en wit cederhout vermengen zich met de warmte van amber en vanille in de achtergrond.

Katy Perry's INDI Eau de Parfum

Katy Perry’s INDI is net zo uniek als de mensen die het dragen

 • Topnoten: witte thee, oriëntaalse pruim, Italiaanse bergamot
 • Hartnoten: verse lelietjes-van-dalen, cyclamen, wit cederhout
 • Basisnoten: amber Sultan, vanille tonkabonen, verleidelijke muskussoorten

Katy Perry's INDI Eau de ParfumKaty Perry's INDI Eau de Parfum

Conclusie

De geur is een duidelijke muskusgeur en dat maakt hem dan ook zo unisex. Dat is iets waar je van moet houden. Tegenwoordig zijn er echter genoeg vrouwen die zelfs mannenparfums dragen dus unisex is echt zo gek nog niet. Het is absoluut een krachtig parfum en ik kan dit, zeker in de herfst en winter, enorm waarderen. Ik vind hem in ieder geval heerlijk en ga hem absoluut vaker dragen. Ga hem in ieder geval zeker eind oktober zelf ruiken in het Kruidvat en bepaal of het ook iets is voor jou!

 • Katy Perry’s INDI Eau de Parfum 30ml. kost € 24,-
 • Katy Perry’s INDI Eau de Parfum 50ml. kost € 33,-
  • de geur is vanaf eind oktober 2017 exclusief verkrijgbaar Kruidvat.

Heb jij een unisex geur in je parfumstash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 11 oktober 2017 / 17:23

  Ik hou van mannenparfums! Misschien is deze iets voor mij dan 🙂

 2. 11 oktober 2017 / 17:10

  Ik vind de flacon van deze parfum echt heel erg leuk

 3. 11 oktober 2017 / 17:00

  11 muskgeuren, wouw! Daarmee is dit wel een onderscheidend parfum! Ik ben wel benieuwd.

 4. 11 oktober 2017 / 08:52

  Ik weet het nog niet helemaal of dit wat voor me is, over het algemeen ben ik namelijk niet zo van de musk-geuren. De flacon vind ik echter echt super gaaf. Je hebt het mooi omschreven; stoer en origineel. Dat is ook precies zoals ik er over denk.

 5. 11 oktober 2017 / 08:11

  De flacon is erg leuk! Ik moet hem denk ik in het echt ruiken of het mijn smaak is. Ik ben meer van de zoete geurtjes!

 6. 11 oktober 2017 / 07:27

  Ik heb helemaal gemist dat ze een nieuwe parfum heeft uitgebracht. Deze moet ik in het echt een keer gaan ruiken!

 7. 11 oktober 2017 / 07:22

  Wat een mooie flacon en wat tof dat deze geur unisex is. Ik ben wel heel benieuwd naar de geur.