fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017


Jawel! De laatste dag van de maand juli. Dat betekent uiteraard weer dat er vandaag twee artikelen online staan. In de ochtend de Beautyfavorieten Juli 2017 en nu is het tijd voor de Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017. Lees met me mee om te zien welke artikelen het best zijn gelezen.Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juli 2017

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Dit artikel staat inmiddels al een paar maanden in dit lijstje. Dit artikel scoort hoog in de zoektermen op Google en dat is natuurlijk wat je hebben wilt als blogger met verstand van SEO! Mijn review is vrij uitgebreid, al heb ik veel vragen gehad over dit apparaat. ‘Is het resultaat wel echt glad?’ Tsja, het is en blijft een scheerapparaatje waarmee je nooit hetzelfde resultaat kan boeken als met een scheermes. Maar, hij is wel erg fijn en ik gebruik de Veet Sensitive Precision Beauty Styler erg graag!

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Heerlijk, dit soort reviews! Stiekem vind ik deze het leukste om te doen. Al die nieuwe lipsticks in verschillende kleuren, lekker fotograferen, swatchen en uittesten! Deze Maybelline Color Sensational Lipsticks zijn een absolute aanrader. Mijn favoriet is de kleur Smoky Rose, deze is vandaag ook te zien in mijn Beautyfavorieten!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juli 2017

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Tijd voor nummertje drie van Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017. Al is de volgorde willekeurig! Dit is wederom een review van een product die erg goed wordt gelezen door een hoge score in de zoekresultaten van Google. Super fijn want ik ben nog steeds enorm tevreden met mijn artikel en nog steeds super te spreken over deze poriestrips! Sterker nog, ik koop ze vaak opnieuw! Als je het mij vraagt zijn dit namelijk echt de beste poriestrips die ik tot nu toe heb geprobeerd en is de prijs/kwaliteit verhouding echt top. Ga deze Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool dus absoluut zelf eens proberen!

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Oeh, I love that packaging! Dit is nou precies hoe een skincare product er naar mijn mening uit moet zien. Een mooie, slanke flacon waarin je het product ziet zitten. Een pompsysteem, heel erg handig en lekker hygiënisch. Daarnaast pompt hij als het ware de bodem naar boven waardoor je ook nog eens het product helemaal op kunt maken. De zilveren details maken het helemaal af! Oh en dan heb ik het nog niet eens over de werking. Dit product was niet voor niets te zien in mijn Beautyfavorieten Juni 2017. Als je het mij vraagt is de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate een top product en ik gebruik deze bijna iedere dag.

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2017

Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light

Een bronzer in de zomer is naar mijn mening een absolute musthave. Heerlijk, dat gebruinde gezicht net wat meer sunkissed maken door subtiel een bronzer aan te brengen. Deze Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Light is daarvoor echt perfect. De verpakking vind ik fantastisch en ik vind het top dat de bronzer zo lekker groot is. Serieus, deze verpakking past amper in mijn hand zo groot is hij. Heerlijk toch! De bronzer bevat een lichte, gouden glow die heel erg subtiel is. Als echte finishing touch ruikt hij ook nog eens heerlijk! Het artikel is goed gelezen en ik hoop oprecht dat veel meiden deze bronzer naar aanleiding van mijn artikel hebben aangeschaft en er net zo blij mee zijn als ik.

Dit waren mijn Beautyfavorieten juli 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van juli 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

4 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 14:34

  Leuk om te zien! Ik moet nog een aantal artikelen hiervan lezen 🙂

 2. 1 augustus 2017 / 20:15

  De bronzer ziet er mooi uit!

 3. 1 augustus 2017 / 13:38

  Allemaal reviews die het meest gelezen zijn zo te zien. Bij mij is mijn Veet artikel van 2 jaar geleden ook nog steeds een van de meest gelezen artikelen.

 4. 1 augustus 2017 / 10:23

  Ah, nu herinner je me weer dat ik naar dat product van Clinique moet kijken. Dit is zo slecht voor mijn portemonnee!