fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate
De zon schijnt, heerlijk! We gaan massaal met z’n alle lekker in het zonnetje zitten en vergeten daarbij een klein beetje wat de zon nu echt met onze huid doet. Ach, zoveel kan het niet kwaad toch? Iedereen moet dat voor zichzelf weten maar de zon heeft wel een uitdrogend karakter. Wat betekent dat je in de zomer last kunt hebben van een droge en trekkerige huid en daar moeten we wat tegen doen. Is deze Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate daar het perfecte middeltje voor?

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate zit in een super fancy verpakking als je het mij vraagt. Iets wat ik eigenlijk niet helemaal gewend ben van Clinique maar het valt bij mij zeker in de smaak. Het product zit in een doorzichtige, ronde en langwerpige flacon met chique zilveren dop. Deze dop is gelijk een pompsysteem, I like! De gel zit vol met allemaal bubbeltjes en dat geeft dit product naar mijn mening een extra leuke uitstraling.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate
Een droge huid betekent dat de huid vochtgebrek heeft. Stress, luchtvervuiling en UV, hebben er voor gezorgd dat een droge huid geen seizoensprobleem meer is. Clinique noemt dit ‘vijanden’  en deze kunnen vochtgebrek in de huid bespoedigen, waardoor de huid zijn veerkracht verliest, dunner wordt en gevoeliger is voor schade. Dit product geeft volgens Clinique een shot vocht om het waterreservoir van de huid te helpen aanvullen met een vochtboost van 179% die 24 uur lang met 65 % aanhoudt.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Clinique over de Moisture Surge Hydrating Superscharged Concentrate
Je krijgt de intense hydratatie van een rijke vochtverzorging in een verslavende, ultralichtgewicht water-gel textuur die helpt de huid direct voller, gladder en soepeler te doen ogen. Waterbindende stoffen sealen het vocht in de huid en versterken de natuurlijke huidbarrière die zo beter bestand is tegen vijanden van buitenaf, om zo de tekenen van veroudering te vertragen.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Ingredienten
Water,Glycerin,Butylene Glycol,Phenyl Trimethicone,Propanediol,Sucrose,Hydroxyethyl Urea,Alteromonas Ferment Extract,Hydrolyzed Rice Extract,Acetyl glucosamine,Trehalose,Algae Extract,Caffeine,Cholesterol,Aloe Barbadensis Leaf Water,Sodium Hyaluronate,Pentaerythrityl tetraethylhexanoate,Dextrin palmitate,Acrylates Crosspolymer,Sorbitol,Sodium Polyaspartate,Tocopheryl Acetate,Carbomer,Dehydroxanthan gum,Citric Acid,Tetrahexyldecyl Ascorbate,Benzophenone-4,Pentaerythritol,Sodium Hydroxide,Sodium Citrate,Disodium EDTA,BHT,Chlorphenesin,Phenoxyethanol,CI 14700,CI 19140,Tetra-DI-T-Butyl Hydroxycinnamate

Wow! Vet veel ingrediënten! Heel veel hydraterende ingrediënten en ik zie geen alcohol dus dat is top!

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate Zoals ik al zei zie je in de verpakking allemaal kleine bolletjes. Volgens Clinique zijn dit “ingekapselde vitamine E en vitamine C bolletjes die direct openbarsten bij gebruik om krachtige antioxidanten vrij te geven die beschermen tegen de oxidatieve schade van vrije radicalen.” 

Hier zie je de gel op mijn hand. Ik dacht in eerste instantie dat de gel een roze kleur had maar dat is niet het geval. De gel is namelijk gewoon echt transparant. Hij voelt wel meteen lekker fris en vol aan!

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Conclusie

Ten eerste complimenten voor de verpakking, dit vind ik gewoon echt super goed gedaan! Daarnaast voelt de gel lekker verkoelend aan en dat is met deze temperaturen extra lekker. Je kunt de gel fijn uitsmeren en deze wordt direct opgenomen in de huid. Na gebruik voelt mijn huid echt heerlijk gehydrateerd en verzorgd aan. Een fijn product, echt waar!

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate kost € 36,- en is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL en Douglas. 

Wat is op dit moment jouw favoriete dagcrème? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 23:05

  De laatste tijd heb ik wel last van droge plekken en oneffenheden, misschien is dit er wel fijn voor. Het lijkt me een mooi product

 2. 26 juni 2017 / 22:55

  Klinkt wel fijn! Maar mijn huid wordt niet zo snel droog, dus een gewone crème is voor mijn huid denk ik al wel voldoende 🙂

 3. 25 juni 2017 / 14:16

  Oh, dit lijkt me zo fijn! Ik hou echt van de producten van Clinique!

 4. 24 juni 2017 / 21:07

  Zelf heb ik absoluut geen droge huid (ik ben haast een discobal) maar deze lijkt mij wel heel fijn en verkoelend voor de zomer!

 5. 23 juni 2017 / 07:58

  Ik heb al een paar reviews gelezen over dit product en deze sluit daar weer mooi bij aan. Dit lijkt mij echt een heerlijk product!