fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

A girl can never have enough lipsticks! Een quote die absoluut op mij van toepassing is. Ik heb mega veel lipsticks en vind het super leuk om iedere dag weer een ander kleurtje te kiezen. Nieuwe lipsticks ontdekken en reviewen is voor mij dan ook alles behalve een straf. Ik ontving 7 nieuwe Maybelline Color Sensational Lipsticks en vandaag review ik ze voor je in dit artikel! Lees je mee?

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline is een merk dat we, denk ik, allemaal wel kennen en volgens mij is de vormgeving van de lipsticks van Maybelline altijd hetzelfde. Al verschilt de kleur van de dop. Deze matte collectie heeft een donkerblauwe dop en de lipstick zelf is zilver. De ‘shine’ versie heeft een doorzichtige dop in de kleur van de lipstick en verder is de lipstick zelf ook zilver. Een prima vormgeving van deze Maybelline Color Sensational Lipsticks als je het mij vraagt. Lekker simpel en clean, ik houd daar wel van. Ik review de volgende 7 lipsticks:

 • 886 – Berry Bossy
 • 930 – Nude Embrace
 • 527 – Lady Red
 • 965 – Siren in Scarlet
 • 165 – Pink Hurricane
 • 987 – Smoky Rose
 • 365 – Plum Passion

 


Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline.

Swatches

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

886 – Berry Bossy

Berry Bossy, een paarse tint die behoort tot de ‘Bold’ Collectie van Maybelline.  Ik vind dit een hele mooi dieppaarse kleur, heel gaaf! Wel een kleurtje die ik vooral in het najaar en in de winter zal gaan dragen.

Deze lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen. Hierdoor kun je je lippen voorzien van een intense matte kleur die comfortabel en soepel aanvoelt.

Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

930 – Nude Embrace

Dit is een lipstick die behoort tot de ‘Mattes’ Collectie. Nude lipsticks zijn altijd heel erg lastig. Bij de een staat de ene kleur super mooi terwijl die kleur bij iemand anders er heel doods uit kan zien. Een nude lipstick is dus heel erg persoonlijk. Deze lipstick, Nude Embrace, is voor mij echt top! Hij bevat net genoeg kleur en warmte en ik denk dat deze kleur bij een heftige ooglook heel mooi gaat staan!

Color Sensational lipstick verzorgt je lippen en geeft ze een intense, matte kleur.

 

Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

527 – Lady Red

De naam zegt het eigenlijk al, ‘Lady Red’ behoort tot de ‘Reds’ collectie. Het is een glanzende rode lipstick met een koele ondertoon. Hij dekt erg mooi en blijft goed zitten. Persoonlijk zie ik echter alleen de finish bij een rode lipstick wel mat en niet glanzend.

Dankzij het unieke Color Control System van deze lippenstift wordt de kleur in een flexibele laag op de lippen verzegeld, zodat de lippenstift niet uitloopt of in de fijne lijntjes rond de mond gaat zitten. De formule bevat zuivere pigmenten voor prachtige lippen met sensationele kleur.

Maybelline Color Sensational Lipsticks
Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

965 – Siren in Scarlet

Deze lipstick behoort tot de Mattes collectie. Siren in Scarlet is echt zoals een matte rode lipstick hoort te zijn. Hij dekt goed en blijft mooi zitten. Na zo’n 4 à 5 uur heeft hij een touchup nodig en dat is bij deze matte lipstick geen enkel probleem. Hij blijft redelijk romig waardoor hij comfortabel op de lippen zit. Ik had persoonlijk de ondertoon liever wat koeler gezien maar verder is er op deze lipstick echt niets aan te merken.

Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

165 – Pink Hurricane

Pink Hurricane behoort tot de ‘Pinks’ Color Sensational collectie. Dit is een lipstick die anders is dan ik normaal draag maar stiekem vind ik hem zeker voor de zomer eigenlijk wel heel erg leuk. Hij is glanzend maar dekt goed en blijft zo’n 2 à 3 uur mooi zitten.

Maybelline Color Sensational Lipsticks
Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

987 – Smoky Rose

Smoky Rose behoort tot de ‘Matte Nudes’ collectie. Het is een hele mooie, warme, romige roze nude kleur! Eentje die ik echt fantastisch vind en nu al stiekem heel veel heb gedragen!

Matte lipstick is helemaal hot! Met de nieuwe Color Sensational Matte Nudes lipstick collectie creëer je een natuurlijke sexy look in een handomdraai!

Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

365 – Plum Passion

Plum Passion behoort tot de Maybelline ‘plums’ collectie. Het is een paarse kleur met een duidelijke warme ondertoon. Hij dekt mooi en is glanzend. Een tof kleurtje maar je moet hier wel echt van houden. Ik zal hem niet heel vaak gaan dragen, gok ik, maar voor zo een keertje is hij zeker leuk!

 

Maybelline Color Sensational Lipsticks
Maybelline Color Sensational LipsticksMaybelline Color Sensational Lipsticks

Conclusie

Jeetje, wat heeft Maybelline eigenlijk veel lipsticks zeg. Zoveel collecties met zoveel verschillende kleuren en finishes. Heel erg tof! Ergens wist ik dit al maar nu dringt het pas tot me door op de een of andere manier. Heel erg leuk om deze lipsticks allemaal te mogen reviewen! Alle Maybelline Color Sensational Lipsticks zijn mooi gepigmenteerd, dekken goed en blijven goed zitten. De kleur is dus gewoon heel persoonlijk en afhankelijk van je smaak. Mijn persoonlijke favorieten zijn ‘Nude Embrace’ en ‘Smoky Rose’, twee prachtige tinten! De rode lipsticks gaan uiteraard ook goed van pas komen en de paarse kleuren ga ik zeker vaker gebruiken in de herfst en winter. Het zijn echt aanraders dus ik zou zeggen: ‘Op naar de drogisterij om een kleur te kiezen die perfect is voor jou!’

De Maybelline Color Sensational Lipsticks kosten € 11,49 per stuk en zijn te koop in de drogisterijen. 

Welke kleur vind jij het mooist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

16 Reacties

 1. 4 juli 2017 / 19:46

  Ja fijne lijn is dit hรจ van Maybelline, ik ben ook fan ๐Ÿ™‚

 2. 4 juli 2017 / 14:15

  Mooie kleuren! Ik zou gaan voor de Nude Embrace, maar dat komt ook omdat ik geen lippen heb voor fellere kleurtjes. Ik kan soms ook echt wel een klein beetje jaloers zijn op vrouwen waarbij zo’n mooie rode kleur prachtig staat. Aan de andere kant eet ik lippenstift altijd op als ik het weer eens gebruik, dus misschien is het maar goed ook dat ik geen rood kan hebben. Hahaha… ๐Ÿ˜‰

 3. 3 juli 2017 / 22:51

  Oh, mooie swatches heb je gemaakt! Ik vind beide paarse kleuren heel erg gaaf!

 4. 3 juli 2017 / 21:32

  Mooie kleurtjes zeg, leuk ook om ze zo voorbij te zien komen, dat je kunt zien hoe ze er in het ‘echt’ uit zien.

 5. 3 juli 2017 / 19:12

  Wauww prachtige kleurtjes! Ik vind Pink Hurricane het mooist. De paarse vind ik wat minder. Liefs Serena xx

 6. Annelies
  3 juli 2017 / 18:45

  HI! Vind ze bijna allemaal mooi. Houd persoonlijk niet van dat paarse, maar alle andere kleuren zijn moooooiii. En ik vind inderdaad die nude je heel goed staan!

 7. 3 juli 2017 / 16:30

  Stuk voor stuk erg mooie kleuren! Like it.

 8. 3 juli 2017 / 15:40

  Wow een hoop kleuren en allemaal zo verschillend! De Pink Hurricane lijkt me wel wat: net genoeg kleur, maar wel lekker neutraal voor overdag.
  Liefs,
  Yvette

 9. 3 juli 2017 / 15:34

  Oeh heel mooi, ik zie een aantal kleuren die ik zelf ook zou dragen ๐Ÿ™‚ Mooie review Lindsey!

 10. 3 juli 2017 / 15:04

  Ik merk dat ik het meest houd van de zachte tinten. De donkere vind ik al snel een beetje te hard.

 11. 3 juli 2017 / 14:29

  Hier zitten veel leuke kleuren bij, maar Pink Hurricane is mijn favoriet denk ik! Ik gebruik niet vaak lipstick, maar als ik het gebruik dan vaak matt.

 12. 3 juli 2017 / 14:23

  Wat een prachtige kleuren! Ik vind de Smokey Rose erg mooi, maar de Berry Bossy staat jou echt heel erg goed.

 13. Varenka
  3 juli 2017 / 13:58

  Ik vind deze lipsticks ook zeer goed , vooral de matte varianten
  Normaal hou ik niet van matt (vaak zo droog) en nude flatteerd mij meestal niet, maar deze van Maybelline zijn echt top.