fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Tijd voor Me-Time! Dat doe ik het liefst met een heerlijke bruisbal in bad, mega veel vlogs die ik nog moet terugkijken op YouTube van de afgelopen week en een heerlijk masker. Vandaag review ik het Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool. Lees je mee om te zien wat ik van dit masker van Bioré vind?

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Dit is mijn tweede review van een product van Bioré. Eerder reviewde ik namelijk al de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met houtskool. Dit is absoluut de beste neusstrip die ik ooit heb geprobeerd en ik gebruik hem dan ook om de zoveel tijd heel erg graag! Uit dezelfde houtskoollijn komt dit Zelfverwarmend 1 Minute Masker van Bioré. De verpakking is net iets anders waardoor je zou verwachten dat het een andere lijn betreft. De poriestrip is namelijk vormgegeven met fuchsia roze terwijl dit 1 minute masker is vormgegeven met appeltjes groen. Alsnog een prima verpakking uiteraard, niets op aan te merken!

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré over het Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool
Smelt vuil en vet weg. Dit thermische masker met natuurlijke houtskool opent de poriën en verwijdert vuil. Het eindigt met een verkoelende sensatie en laat een tintelzachte gladde huid achter in slechts 1 minuut. Meng het houtskool masker met water om de warmte vrij te laten komen.

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Ingrediëntenlijst: BUTYLENE GLYCOL, ZEOLITE, KAOLIN, PEG-8, METHYL GLUCETH-20, CELLULOSE, TALC, FRAGRANCE, LAURYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, CHARCOAL POWDER, DIMETHICONE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, MENTHOL, DISODIUM EDTA, BHT

Het hoofdingrediënt uit dit masker is houtskool! Dit product werkt als een soort magneet dat vuil aan zich bindt uit mee-eters en poriën. Houtskool is vooral heel effectief voor de vette huid maar ik heb mij laten vertellen dat het ook op een normale tot droge huid absoluut te gebruiken is! Verder zie ik ingrediënten zoals klei, talk en menthol en geen verontrustende ingrediënten zoals bijvoorbeeld alcohol.

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Gebruik

 1. MAAK JE GEZICHT NAT. Laat je gezicht nat – Bioré Zelfverwarmend 1 minute Masker wordt geactiveerd door water.
 2. BRENG HET MASKER AAN. Droog de handen en open de verpakking voor eenmalig gebruik. Verdeel de inhoud over de handen en breng het masker aan op je gezicht. Je kan een beetje extra water toevoegen om het masker makkelijker te verspreiden over je gezicht en om de warmte te activeren.
 3. MASSEER ongeveer 1 minuut. Door het masseren wordt het masker warm. Voor extra warmte of voor de gewenste dikte, masseer iets meer water in. Het masker wordt niet hard.
 4. AFSPOELEN. Na één minuut goed afspoelen met water.

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool
Uiteraard heb ik heel netjes de aanwijzingen gevolgd op de verpakking. In principe kan het echt niet fout gaan. Op de achterkant van de kartonnen verpakking staat de gebruiksaanwijzing, op het sachet van het masker zelf en er zit ook nog een boekje bij met gebruiksaanwijzingen. Dat kan dus niet missen! Ik maakte netjes mijn gezicht nat, maakte de verpakking open en smeerde het grijze masker op mijn gezicht. Wow! Het masker heet dus niet voor niets ‘zelfverwarmend’! Gelijk als je het masker op je gezicht smeert begint het te gloeien, het wordt gewoon echt warm. Een heel aangenaam gevoel, echt heerlijk. Het masker is vrij plakkerig en om hem wat vloeibaarder en warmer te maken kun je wat extra water toevoegen. Daarna is het de bedoeling dat je het masker goed inmasseert en vervolgens kun je het masker er na een minuutje weer afspoelen. Een lekker snel masker dus!

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Conclusie

Wat een bijzonder masker! Ik heb echt nog nooit eerder zoiets als dit Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool geprobeerd! Naast dat het masker bijzonder is vind ik het ook echt een fantastisch masker. In eerste instantie dacht ik: ‘1 minuut? Dat kan nooit zoveel zijn..’ Hier zat ik er echt naast. In één minuut doet dit masker namelijk zoveel goeds voor je huid. Ten eerste voelt het masker heerlijk aan, het inmasseren gaat prima, er zitten geen gekke ingrediënten in en na het afspoelen voelt je gezicht juist weer heel fris en koud aan. Dat komt waarschijnlijk door de menthol die erin zit. Tsja, wat zal ik er verder over zeggen? Ga naar de drogisterij, sla een pakketje in en ervaar het zelf!

Deze Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool kost € 7,99 (bevat 4 maskers dus je betaald €2,00 per masker) en is te koop bij de drogisterijen zoals DA, Kruidvat en Etos.

Gebruik jij weleens een masker tijdens me time? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 17 mei 2017 / 22:47

  Ik hou de reviews van Biore goed in de gaten, want ik ben daar ontzettend benieuwd naar.
  Fijn ook dat je het niet zo lang op je gezicht hoeft te houden. Een zelfverwarmend masker lijkt mij heerlijk, maar met zo een hitte als vandaag niet zo haha. Het klinkt wel ontzettend goed.Ik wil het wel een keer proberen

 2. 17 mei 2017 / 15:11

  Leuke review! En fijn masker is het he? Ik vond het ook erg bijzonder!

 3. 17 mei 2017 / 12:52

  Klinkt fijn. Ik vond ook de neusstrips heel fijn, dus ik denk dat ik deze ook nog wel een keer ga proberen.

 4. 17 mei 2017 / 10:49

  Wat grappig dat het echt zo warm wordt! Wel een heel snel masker! Meestal gebruik ik maskers die 10min nodig hebben. Hangt beetje ban mn huid af wat voor masker ik erbij pak.

 5. 17 mei 2017 / 06:18

  Wat een grappige werking. Als ik voor me-time ga, dan ga ik alleen wel voor een masker dat wat langer kan blijven zitten. Dit masker klinkt dan juist weer fijn om ‘snel’ tussendoor te gebruiken.