fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions
Davidoff, een naam die me twee herinneringen brengt. De eerste is een beetje jeugdsentiment, wie had er vroeger geen parfum van Davidoff? En de tweede is mijn broer, gewoon simpelweg omdat hij Davy heet en soms nog weleens Davidoff werd genoemd, haha. Maar hé, daar gaat het in dit artikel niet om. Davidoff komt op de markt met nieuwe parfums. Namelijk de DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions, zowel voor vrouwen als voor mannen. In dit artikel review ik ze allebei!

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

De naam ‘Pacific’ en de zeeblauwe verpakking doen je al wanen op een heerlijk paradijs. Niet moeilijk om te raden dat deze parfums behoren tot de ‘Summer Editions’ va DAVIDOFF Cool Water. Iets wat we uiteraard wel kunnen gebruiken nu dat de zomer zich ook een beetje laat zien in Nederland. Beide verpakkingen zijn zeeblauw, of azuurblauw zoals DAVIDOFF Cool Water het zelf omschrijft. De mannenvariant is hoekig, vierkant en wat donkerder blauw terwijl de vrouwenvariant een mooie vrouwelijke fles in druppelvorm heeft die wat lichter blauw kleurt. Mooie verpakking en mooie flacons, niets op aan te merken!

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water over de PACIFIC Summer Editions
“DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition roept de spectaculaire schoonheid van een Pacific droom op, daar waar het azuurblauwe water met schitterende turkooisblauwe reflecties het witte zand beroert. De twee limited edition geuren vangen de sprankelende frisheid van de golven, de warmte van de zeebries en de schittering van de zonnestralen. Ontdek de Pacific met haar indrukwekkende grootsheid.”

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer EditionsDAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition For Men

Laat ik beginnen met de Summer Edition For Men. Een geur die door DAVIDOFF Cool Water wordt omschreven als een levendige, kruidige citrusgeur voor mannen die een opwindende frisheid ademt die geaccentueerd wordt met viriele kracht en zelfvertrouwen. Hieronder volgen de geurnoten:

 • Topnoten: mandarijn, citroen en grapefruit
 • Basisnoten: mintnoot, basilicum, salie en jeneverbes
 • Hartnoten: sandelhout

Nu ben ik zelf niet ongelofelijk dol op de noten mandarijn en citroen. Laten we eerlijk wezen, we willen niet naar een citruskaars tegen de muggen ruiken toch? Deze topnoten maakte mij dan ook een klein beetje huiverig maar de parfum pakte juist verrassend goed uit. Ik moet zeggen dat ik vooral de grapefruit terug ruik en dat al snel de basisnoten en de hartnoot naar boven komt. De mandarijn en citroen is slechts een vleugje wat de geur lekker fris maakt maar alles behalve overheersend. Een heerlijk parfum, iets waar mijn vriend het overigens helemaal mee eens is. Hij is ontzettend blij met deze zomergeur van DAVIDOFF Cool Water.

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer EditionsDAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition For Women

Voor de Summer Edition For Women heeft DAVIDOFF Cool Water niet echt een fancy omschrijving, jammer! Ik omschrijf deze geur zelf als een hele fruitige, frisse geur die ietwat bloemigs in zich heeft zitten. Hieronder volgen de geurnoten:

 • Topnoten: meloen, ananas en mint
 • Basisnoten: lelietjes-van-dalen
 • Hartnoten: iriswortel

Een stuk minder noten dan de mannenvariant, maar hé, dat maakt deze geur echt niet minder lekker! Ik ben namelijk echt dol op de topnoten. Meloen in een geur? Ik ben verkocht! Al wordt dit echt heerlijk aangevuld door de ananas en de mint. Het maakt de geur zo ongelofelijk fruitig en fris, love it! De basis- en hartnoot maakt de geur net wat bloemiger en warmer.

Conclusie

Wat is het lang geleden dat ik een geur van DAVIDOFF Cool Water heb geprobeerd. Extra leuk dus dat ik deze twee geuren ontving en ze uitgebreid heb kunnen testen. Waarom ik de laatste tijd nooit aandacht heb besteed aan een geur van DAVIDOFF Cool Water is me eigenlijk een raadsel. Deze twee geuren hebben me namelijk doen beseffen dat het echt een heerlijk parfummerk is. Zowel mijn vriend als ik zijn ontzettend blij met de DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions! Beide geuren zijn Eau de Toilettes maar blijven zeker goed zitten. Na ongeveer een uurtje of 4 is het wellicht lekker om wat bij te sprayen maar dit is geen must. Let op: Het zijn Limited Editions, wacht dus niet te lang met naar de parfumerie gaan om ze te ruiken!

 • De  DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Editions zijn beide Eau de Toilettes. 
  • De ‘For Women’ bevat 100ml. en kost € 40,62.
  • De ‘For Men’ bevat 125ml. en kost € 40,62
  • Ze zijn onder andere te koop bij Ici Paris XL en Pour Vous Parfumeriën. 
   • Op dit moment loopt een actie bij Ici Paris XL en zijn beide geuren € 25,- Wellicht een leuk idee voor Vaderdag?

Heb jij al een ‘go-to’ parfum voor de lente/zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. Varenka
  31 mei 2017 / 11:26

  Ik ben nog steeds gek op de wave summer edition van enkele jaren geleden
  Ben benieuwd of deze net zo lekker is

 2. 31 mei 2017 / 10:24

  Ik vind de verpakkingen zo mooi en lekker zomers! De noten lijken mij ook heel fris.

 3. 31 mei 2017 / 08:47

  Dit lijkt mij een heel fris geurtje! Lekker.

 4. 31 mei 2017 / 06:23

  Dit klikt als twee hele fijne parfums voor deze tijd van het jaar. Ik ben benieuwd hoe ze ruiken :-)!