fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Artdeco Glow Bronzer

Artdeco Glow Bronzer
Kokosnoten, palmbomen, zon, zee, strand, cocktails en flamingo’s! ARTDECO neemt je met hun Paradise Island Zomercollectie helemaal in de zomerse sferen! In Nederland kunnen we op dit moment wel wat extra summervibes gebruiken en daarom review ik vandaag de Artdeco Glow Bronzer uit de Paradise Island Zomercollectie.

Artdeco Glow Bronzer

Artdeco Glow Bronzer

Allereerst wil ik wat meer vertellen over de Paradise Island Zomercollectie van Artdeco. Gewoon omdat ik de hele collectie echt fantastisch vind! Deze collectie van Artdeco is geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang. De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook!

Artdeco Glow Bronzer
Artdeco Glow Bronzer
Tot de collectie behoren heel veel prachtige pareltjes, zoals de ‘Paradise Island’ bronzing blusher, bronzing magnum powder en de ombre lipstick. Ik heb zelf de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion, een top lipstick voor de zomer!  Eigenlijk vind je in de collectie dus alle musthaves voor de aankomende zomer. Tijd om ons te richten op de ster van dit artikel, de Artdeco Glow Bronzer.

Artdeco Glow Bronzer
Zoals we van Artdeco zijn gewend zit ook de Artdeco Glow Bronzer in een fantastische verpakking. Op de deksel van de bronzer staat in een kastanjebruine kleur een prachtig motief gedrukt. Een soort 3D effect omdat het plastic duidelijk meerdere lagen heeft. ARTDECO staat erop in gouden letters en op de achterkant van de bronzer treffen we een sticker met de productnaam en extra informatie. Zodra je de bronzer openmaakt komt hetzelfde motief van de deksel terug in de poeder. Wauw, ziet dit er niet fantastisch uit?

Artdeco over de ‘Sunny Glow’ Glow Bronzer
De “Sunny glow” Glow Bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De Glow Bronzer is makkelijk en subtiel aan te brengen en zorgt voor een langdurige briljante kleurschittering. De minerale olie- en parabeen-vrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

Artdeco Glow Bronzer

Swatch

Ze noemen het natuurlijk niet voor niets een ‘glow bronzer’. Deze bronzer is dus alles behalve mat en zal zorgen voor die heerlijke sunkissed glow! Op de foto links heb ik de poeder gefotografeerd zonder flits en op de foto rechts met flits. Het swatchen heb ik in twee delen gedaan. De bovenste swatch is de beide glanzende poeders door elkaar en de onderste swatch is een swatch van alleen het midden (lichste deel) van de poeder. Uiteraard wederom links zonder flits en rechts met flits!

Artdeco Glow Bronzer
Na het swatchen was het uiteraard tijd om de bronzer aan te brengen. Ik was eerlijk gezegd wel ietwat huiverig omdat ik de swatches wel wat oranje vond uitpakken. Op de foto links draag ik geen bronzer en op de foto rechts wel. Wauw, ik vind hem echt verrassend mooi! Wellicht is hij nu voor mijn huid toch nog een beetje te oranje maar ik denk dat hij na wat zonnestraaltjes perfect gaat matchen.

Artdeco Glow BronzerArtdeco Glow Bronzer

Conclusie

Thanks ARTDECO! Wederom een pareltje die ik mag toevoegen aan mijn stash. Intussen heb ik al wat Artdeco producten in mijn stash zitten en ik moet zeggen dat ik het gewoon echt een fantastisch merk vind. Deze Artdeco Glow Bronzer is ook echt fantastisch. Hij is mooi gepigmenteerd maar niet te overdreven. Hierdoor kun je de bronzer mooi opbouwen en dat vind ik een groot voordeel. Daarnaast is de poeder echt zijdezacht waardoor je hem prachtig kunt aanbrengen zonder vegen of vlekken. Let wel op: ik heb geen super bleke huid dus mocht je nog een stuk bleker zijn dan ik, dan vrees ik dat deze bronzer wel wat te warm/oranje voor je gaat zijn.

Deze Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion kost € 24,95 en is te koop bij Topshelf of Douglas. 

Draag jij iedere dag een bronzer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 15:49

  Artdeco heeft echt prachtige verpakkingen en producten. Deze sla ik over, want ik denk dat ik te licht ben, helaas!

 2. 15 mei 2017 / 15:46

  Wauw! Die verpakking en de pan zijn zo mooi! Vind de kleur voor mezelf denk ik wel wat te oranje en te glimmend.

 3. 15 mei 2017 / 12:25

  Wauw, wat een prachtige verpakking! Ik denk voor mijn huid nu zou het een beetje te oranje zijn, maar als ik een beetje kleur krijg deze zomer kan ik me voorstellen dat het een hele mooie bronzer zou zijn!

 4. 15 mei 2017 / 10:53

  Wauw ik wist echt niet dat Artdeco zo een enorm gaaf merk was. Ik wil dit!

 5. 15 mei 2017 / 10:10

  Wauw deze bronzer ziet er echt prachtig uit x

 6. 15 mei 2017 / 09:35

  Hij staat je goed! Bij mij zou ‘ie denk ik toch wel wat te oranje uitpakken. Gaaf patroontje ook in de bronzer!

 7. Varenka
  15 mei 2017 / 09:30

  Prachtig
  Echt eentje waar ik zeker aan ga denken als ik op zoek ga naar n glowy bronzer
  Bij mijn huid pakken lichtelijk oranje tinten juist beter uit dan koele tinten dus oeh wat ben ik hier nieuwsgierig naar geworden zeg

 8. 15 mei 2017 / 09:29

  Nog nooit heb ik een product van dit merk getest.. Maar ik vind de reviews altijd zo fijn erover! Fijn dat je weer zo’n goed product aan je stash hebt mogen toevoegen.

 9. 15 mei 2017 / 06:27

  De bronzer is inderdaad erg warm en wat oranje, toch vind ik hem je nu ook niet misstaan hoor. De vormgeving is zo mooi.