fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Beautyfavorieten Maart 2017

Beautyfavorieten Maart 2017

Maart.. wat was je druk! Echt druk, druk, druk! Ik ben dan ook stiekem ergens wel blij dat april morgen begint. Een rustige maand voor mij en een maand waarin mijn vriend, mijn moeder en ik jarig zijn! Oh en een maand waarin mijn vriend en ik (als het goed is) klaar zijn met klussen en officieel gaan samenwonen. Tijd voor wat ontspanning dus! In de maand maart kwam er weer iedere werkdag een artikel online en ik heb in deze maand veel nieuwe, fijne producten ontdekt. Deze Beautyfavorieten Maart 2017 is dan ook langer dan normaal! Lees je mee?

Beautyfavorieten Maart 2017

jane iredale Pure Moist Lipstick

Oeh, mijn eerste kennismaking met jane iredale! Ik ontving twee jane iredale Pure Moist Lipsticks, in de kleuren Lisa en Susan. Ik vond de vormgeving van de lipsticks al prachtige en de belofte die jane iredale doet met deze lipsticks was veelbelovend. Stiekem ben ik een klein beetje gevallen voor deze lipsticks, ik vind ze namelijk echt prachtig. Vooral de kleur Lisa is groot favoriet en hij zit op dit moment standaard in mijn handtas. Naar mijn mening is deze jane iredale Pure Moist Lipstick in Lisa namelijk perfect voor everyday.

Beautyfavorieten Maart 2017

 

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

De Maybelline Lash Sensational Mascara, een populaire mascara onder de beautybloggers. Ik heb er heel veel goede reviews over gelezen en ik heb deze mascara zelf ook meerdere malen opnieuw gekocht. Maybelline kwam op de markt met een ‘zusje’, namelijk de Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara. Een mascara met een vernieuwde formule, andere borstel en ietwat andere vormgeving. Ik testte hem uit en was direct enthousiast. Het is echt een top mascara en ik heb hem de hele maand met heel veel plezier gebruikt!

Beautyfavorieten Maart 2017

Deborah Milano Moisturizing Tonic Lotion

Een ander ‘merk primeurtje’, Deborah Milano. Ik kende het merk wel maar nooit eerder probeerde ik er iets van uit. Het merk heeft ook make-up maar staat toch wel vooral bekend om de Deborah Milano Pure Skincare. Ik kreeg in totaal drie verschillende producten opgestuurd en daarvan was deze Moisturizing Tonic Lotion mijn absolute favoriet. Dit product is linea recta mijn ‘dagelijkse skincare’ routine ingewandeld en ik gebruik hem heel erg graag!

Beautyfavorieten Maart 2017

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Een nieuw geïntroduceerd merk, Bioré! Ik ontving een sample van de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool in de Blux Box Februari. Mega enthousiast en nieuwsgierig testte ik de poriestrip zo snel mogelijk uit. Ik ben namelijk altijd echt gefascineerd door dit soort producten, haha! Wat bleek? Het is echt de fijnste poriestrip die ik ooit heb geprobeerd. Echt een dikke aanrader! Ik heb gelijk een pak gekocht en wil deze sowieso één keer per maand gaan gebruiken.

Beautyfavorieten Maart 2017

Kruidvat Pure & Nature Pampering Shower Cream Vanilla & Orange

Shower Creams, we gebruiken ze allemaal. Ieder merk heeft ze in alle soorten, maten en geuren. Kruidvat komt op de markt met een nieuwe ‘Pure & Nature’ lijn. De shower creams zitten vol met biologische ingrediënten en zijn NATRUE gecertificeerd. Dat laatste betekent eigenlijk (kort gezegd) dat de showergels vrij zijn van SLES, geen synthetische kleur- en geurstoffen bevatten en vrij zijn van siliconen, paraffine en minerale oliën. Op de ingrediëntenlijsten staan milde reinigers en ingrediënten zoals glycerine, soja olie, aloë vera, kokosextract, theeplantextract, vanille extract, sinaasappelextract, vitamine E zonnebloemolie, soja olie, olijfolie en zeezout. Allemaal hydraterende en verzorgende ingrediënten. Er zijn drie verschillende varianten van de Kruidvat Pure & Nature Shower Gel en mijn absolute favoriet is de ‘Vanilla & Orange’ variant. Sterker nog, hij is al op. Tijd om een nieuwe te scoren!

Beautyfavorieten Maart 2017

Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream

Skincare, ik ben er de laatste tijd helemaal in-to! Ik ontving producten uit de Rodial Dragon’s Blood lijn en ik reviewde daaruit de Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream. Aii.. ik ben er echt aan verknocht. Wat een heerlijke crème is dit zeg. Mijn huid voelt zo soepel en verzorgd aan, het is echt heer-lijk! Wat wel echt een nadeel is is de prijs. Deze crème is namelijk echt peperduur. Hij bevat 50ml. en kost maar liefst € 85,- Ik ga dus heel zuinig doen met mijn potje!!

Babor Creamy Lip Colour in Sun Rose

Babor Creamy Lip Color in Sun Rose

Last, but absolutely not least! Allereerst wil ik even stilstaan bij de vormgeving van deze Babor Creamy Lip Color in Sun Rose. Ziet deze lipstick er niet f*&#ng beeldig uit? Ik vind het echt een super chique lipstick en de huls doet mij zelfs een beetje denken aan de lipsticks van Dior. Gelukkig komt de prijs niet in de buurt van de lipsticks van Dior. Ik vind de kleur, Sun Rose, echt prachtig. Hij zit tussen roze en peachy in en dat maakt hem perfect voor de lente en de zomer. Ja, dit is echt een lipstick voor mij! Dikke aanrader!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Maart 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Maart 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 3 april 2017 / 11:41

  Wat een mooie favorieten! Die Barbor lipstick is zo onwijs mooi! Hij ziet er zo luxe uit!

 2. 1 april 2017 / 16:17

  Die neusstrip wil ik ook graag proberen, die lijkt mij zo fijn:-)

 3. 31 maart 2017 / 20:29

  Leuke favorieten! Die porien strip lijkt me ook wel wat

 4. 31 maart 2017 / 14:57

  Leuk! Bedankt voor het delen! Die lippenstift ziet er wel heel fijn uit! Mooie kleuren ook. 🙂

 5. 31 maart 2017 / 13:45

  Oeh de lippies van Jane irendale vind ik tof!

 6. 31 maart 2017 / 11:57

  Ik vind de Lash Sensational van Maybelline ook zooo fijn!

 7. 31 maart 2017 / 11:06

  Naar die Shower Cream van Kruidvat ben ik erg benieuwd! Eerst maar eens wat opmaken, dan ga ik hem halen! De geur lijkt me heerlijk!

 8. 31 maart 2017 / 10:39

  Mooie producten, ik ben vooral benieuwd naar de Kruidvat shower cream! X

 9. 31 maart 2017 / 08:58

  Wat een hoop favorieten! Zo’n neusstrip zou ik nog wel eens willen proberen, heb hem ook wel liggen, maar denk dat dat nog pijnlijker is dan een gewoon black head masker..

 10. 31 maart 2017 / 08:06

  Wat een mooie favorieten! Ik vind die Babor lipstick zo mooi en de producten van Rodial zijn geweldig, love, love, loveeee them!