fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Het merk, jane iredale, kende ik al een hele tijd. Ik vergaapte me altijd aan de mooie, luxe verpakkingen maar nooit eerder probeerde ik er een product van. Begin dit jaar ontving ik een persbericht met daarin de prachtige, lente collectie van jane iredale en daarop volgend ontving ik twee prachtige jane iredale Pure Moist Lipstick uit deze collectie. Kijk je met me mee? Want natuurlijk review ik ze voor je in dit artikel!

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Jane Iredale Pure Moist Lipstick
jane iredale Pure Moist Lipstick

Even wat extra informatie over ‘Jane’: “jane iredale is de directrice en oprichtster van Iredale Mineral Cosmetics. Zij bracht als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt en was ook de eerste die voordelen zag in het aanbod van een huidvriendelijke make-uplijn aan artsen.”bron

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Deze collectie is dus speciaal ontwikkeld voor de lente en bevat daarom veel perzik- en roze kleuren. De producten zijn gemaakt om je huid te laten stralen! Dat willen we allemaal toch? In de collectie zitten de volgende producten:

 • Pure Pressed Eyeshadow Triple – € 32,50
  • Soft Kiss
  • Pink Quartz
 • In Touch Cream Blush – € 24,-
  • Candid
 • Pure Moist Lipstick – € 24,-
  • Lisa
  • Susan
 • Bronze Refill – € 47,-
  • Peaches & Cream

In dit artikel review ik de jane iredale Pure Moist Lipstick in Lisa en Susan.

Jane Iredale Pure Moist Lipstick Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Allereerst begin ik natuurlijk met de vormgeving. Ik vind deze echt on point. Dit soort chique, lange, smalle lipsticks geven naar mijn mening automatisch een gevoel van luxe en door de gouden huls wordt dat alleen maar extra versterkt. Op de bovenkant tref je een ‘i’ van het jane iredale logo en op de onderkant een sticker met de productnaam.

Jane Iredale Pure Moist Lipstick Jane Iredale Pure Moist Lipstick

jane iredale over deze lipsticks:

Levendige pigmenten worden gecombineerd met voedende, natuurlijke oliën en fruitextracten voor super zachte lippen die geweldig ogen én aanvoelen. • Bewezen verzachtende eigenschappen van de Moringaboter voeden de lippen met vitamine A en C, terwijl extracten van koffiebonen de lippen beschermen met antioxidanten. • Was van sinaasappelschil en super hydraterende avocado en zonnebloemzaadoliën beschermen de delicate huid van de lippen en geven een luxueus, verzorgend en hydraterend gevoel aan de lippen. • Organische granaatappel en extracten van blauwe bes geven die unieke, heerlijke smaken die de zintuigen prikkelen

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Swatches

Hier zie je de swatches van de jane iredale Pure Moist Lipsticks op mijn arm. De lipstick bovenaan (roze) is Susan en de lipstick onderaan (bruin/mauve) is Lisa!

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Hier draag ik de jane iredale Pure Moist Lipstick in Susan!

Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Hier draag ik de jane iredale Pure Moist Lipstick in Lisa!

 

Jane Iredale Pure Moist Lipstick Jane Iredale Pure Moist Lipstick

Conclusie

Wauw, wat een prachtige lipsticks zijn dit zeg!! Ik vind de vormgeving sowieso fantastisch en hoe de lipsticks uitpakken vind ik ook echt top. Het woordje ‘moist’ in de productnaam doet het al vermoeden, dit zijn voedende lipsticks. Deze zijn dus over het algemeen altijd een klein beetje glanzend en de laatste tijd kan ik dat steeds meer waarderen in lipsticks. Waar lipsticks twee jaar terug bij mij echt matter dan mat moesten zijn zie ik bij mijzelf hier toch een kleine verschuiving in. Ik vind beide lipsticks prachtig staan, ze zijn mooi gepigmenteerd en zijn zeer comfortabel op de lippen. Ze blijven zo’n 2 à 3 uur zitten. Na een echte maaltijd moet je ze wel even bijwerken!

Deze jane iredale Pure Moist Lipstick kosten € 24,- en zijn te koop in diverse winkels. Kijk eens via deze link om te zoeken wat de dichtstbijzijnde shop is in jouw buurt! 

Draag jij het liefst opvallende lipstick of juist een nude tintje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 18:34

  Wauw <3 Ik vind ze écht heel mooi!

 2. 8 maart 2017 / 22:27

  Wauw Susan is zo enorm mooi! Die andere vind ik ook mooi, maar Susan staat je gewoon net iets beter! Heel gaaf.

 3. 7 maart 2017 / 19:08

  Jane Iredale is echt een mooi merk! Ik heb eens een lippotlood gehad en die is helemaal op gegaan, echt een fijn merk. De kleur Susan vind ik het mooiste en je ook het mooiste staan. Like!

 4. 7 maart 2017 / 17:33

  Twee hele mooie kleuren die je erg goed staan.

 5. 7 maart 2017 / 15:39

  De lipsticks staan je goed!

 6. 7 maart 2017 / 12:12

  Wat een mooie hulzen! En de kleuren zijn ook erg mooi!

 7. 7 maart 2017 / 10:22

  Heerlijke kleurtjes zijn het 🙂

 8. 7 maart 2017 / 10:01

  Nooit verwacht dat ik een bruinige kleur mooi zou vinden, maar wow… Lisa is zo een mooie kleur! Staat je ook echt ontzettend goed.

 9. 7 maart 2017 / 09:58

  Hele mooie kleurtjes allebei! Daarnaast is de verpakking inderdaad echt prachtig. Wel jammer dat ze maar een uur of twee/drie blijven zitten, maar dat is ook wel logisch.

 10. sabrina
  7 maart 2017 / 09:39

  O wauw, dat zijn echt prachtige lipstick, zowel op zich als op jouw lippen! Ik heb van Jane Iredale een wenkbrauwkit, echt prachtig!

 11. 7 maart 2017 / 08:52

  Ik heb eigenlijk nog geen ervaring met dit merk, maar het ziet er prachtig uit! Vooral de eerste kleur spreekt mij enorm aan.

 12. 7 maart 2017 / 08:35

  Lisa vind ik een heel mooi kleurtje!

 13. 7 maart 2017 / 06:21

  Wauw, wat een mooie lipsticks. Vooral Susan vind ik erg mooi. Beide kleurtjes staan je goed zeg!