fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Blux Box Februari Unboxing

Blux Box Februari Unboxing

De Blux Box, ik heb hem al vaker op blogs voorbij zien komen. Een tijdje terug werd ik benaderd of ik het leuk zou vinden om de Blux Box van Februari te ontvangen. Normaal gesproken ben ik nooit zo fan van dit soort ‘boxen’ maar ik besloot het een kans te geven. Dit artikel is een Blux Box Februari Unboxing. Kijk je mee?

Blux Box Februari Unboxing Blux Box Februari Unboxing

Blux Box Februari Unboxing

BLUX staat voor ‘Be Lux’ en is een beauty subscription box. Elke maand zitten er in de box 4 tot 6 beauty producten bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum. In Februari maakt Blux Box een Beauty Road Trip! Zo zitten er in de box producten van Guhl (Zwitserland), Ziaja (Polen), De Bruyère (Frankrijk), Bloom and Blossom (Engeland) en Noabay (Spanje). In de Blux Box van Februari zitten in totaal 6 producten en ik bespreek ze hieronder één voor éen uitgebreid.

Blux Box Februari Unboxing

Bloom and Blossom Revitalising Leg and Food Spray – 50 ml / Fullsize 100ml kost € 16,-

Deze Revitalising Leg and Foot Spray van Bloom and Blossom verfrist en verlicht vermoeide en zware benen, gezwollen enkels en voeten. Daarnaast geeft het je huid een glad en zijdezacht gevoel. Het 50 ml flesje is een perfect formaat om mee te nemen in je handtas. Gebruik het product bijvoorbeeld na een lange dag lopen op hakken. Het product kan zelfs over je panty heen worden gebruikt!

Ik loop eerlijk gezegd nooit op hakken maar toch ben ik wel heel erg benieuwd naar deze spray. Ik kan namelijk, zeker na een avondje stappen, de volgende dag echt hele vermoeide voeten hebben. Dan ga ik deze spray zeker eens uitgebreid testen. Hopelijk werkt het echt!!

Blux Box Februari Unboxing

De Bruyère Peary Eyeshadow Pencil – Full Size kost € 15,-

Een mooie kleur, hoge pigmentatie èn glans: deze oogschaduw pen van het Franse merk De Bruyere (kleur Bubble 707) heeft het allemaal! De oogschaduw pen heeft een romige formule en blijft urenlang zitten. Het product is te gebruiken als oogschaduw of eyeliner en kan perfect worden uitgewerkt met de applicator of vingertoppen.

Persoonlijk gebruik ik niet heel snel een ‘eyeshadow pencil’. Ik vind poeder mooier werken omdat daarmee de look beter geblend kan worden. Een potloodje heeft toch al snel een creamy en plakkerige textuur waardoor hij snel gaat ophopen. Natuurlijk hoop ik wel dat deze eyeshadow pencil dat niet doet. Ik ga hem in ieder geval zeker testen!

Blux Box Februari Unboxing

Guhl Langdurig Volume & Verzorging Spray Treatment – Fullsize kost € 9,99

Ontdek de allereerste Volume & Verzorging spray van Guhl speciaal voor fijn,slap en futloos haar! De langdurig Volume & Verzorging spray Treatment is de nieuwe product innovatie van Guhl. Met 2 effectieve 2-voudige werking combineert deze spray gewichtloze verzorging met extra vol en levendig haar. De spray bevat extract van Blauwe Lotus uit China en is rijk aan essentiële voedingstoffen. De formulering met Biotine-Vitamine B-Complex richt zich direct op de haaraanzet, versterkt verzwakt haar en geeft zo langdurig, krachtig volume. voor dagelijks gebruik.

Ik ben altijd fan van de producten van Guhl dus ik was blij verrast met dit product in de Blux Box! Natuurlijk ga ik de spray testen maar eigenlijk weet ik wel zeker dat ik hem heel erg fijn ga vinden!!

Blux Box Februari Unboxing

Noabay Hydraplus Eye Contour Cream – Fullsize kost € 15,95

De huid rondom de ogen laat vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. Deze oog creme van Naobay minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, verzorgt, beschermt en hydrateert de kwetsbare huid rondom de ogen. Gebruiksadvies: ’s ochtends en/of ’s avonds zachtjes met de vingertoppen rond de ogen inmasseren tot de creme volledig geabsorbeerd is. Het resultaat? geen vermoeide blik meer – je ziet er heerlijk uitgerust uit!

Dit klinkt super goed! Je denkt vast: ‘Jij hebt toch nog geen rimpels, dit heb je toch niet nodig!’ Nee, dat klopt absoluut! Maar ik heb al zo vaak gelezen dat je dit soort crèmes juist heel goed ‘preventief’ kunt gebruiken en dat doe ik graag. Ik ben dus echt bij met dit product!

Blux Box Februari Unboxing

Ziaja Cashmere Shower Soap & Body Lotion – 50 ml. kost € 1,49

De Ziaja Cashmere shower soap & body lotion bevatten cashmere proteïnen die de huid hydrateren, verstevigen en verzachten. Ook niet onbelangrijk: de geur is heel lekker! Breng de shower soap aan op een vochtige huid en masseer deze even in. Spoel daarna af met lauwwarm water. Na het douchen breng je de body lotion aan. Wil je meer producten proberen van Ziaja? Met de code BLUX4U ontvang je 10% korting op je bestelling bij www.ziajafocusonskin.nl

Ik heb al veel goede verhalen gehoord over het merk Ziaja maar ik heb er zelf nog nooit iets van geprobeerd. Deze Soap & Body Lotion klinkt heel erg goed en ik ga hem natuurlijk snel uitproberen! Ik gok zo dat ik dit zeker een fijn product ga vinden!

Blux Box Februari Unboxing

Boiré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool – fullsize kost € 6,99

Say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt! Bioré is dé porie-expert, die zich volledig richt op verstopte poriën – de kern van veel huidproblemen! Wij laten jou kennis maken met de diep reinigende poriestrips met houtskool! Deze neusstrip van Bioré nemen al het vuil, vet en mee-eters op waardoor je huid er fris, schoon en er 3x minder vettig uitziet. Gebruik: maak je neus nat. Plak de strip op je neus en wacht 10 minuten. verwijder voorzichtig de strip als deze hard is geworden. De producten van Bioré zijn vanaf week 7 verkrijgbaar bij Etos!

Bioré is een merk waar ik tot vorige week nog nooit had gehoord. Inmiddels heb ik het merk al een paar keer voorbij zien komen en ik heb van deze poriestrips al twee hele positieve reviews gelezen. Sowieso ben ik altijd dol op poriestrips dus ik ga deze heel snel proberen!

Blux Box Februari Unboxing

Ik vind deze Blux Box van Februari echt een geslaagde box. Er zitten interessante producten in waar ik absoluut nieuwsgierig naar ben! Hoe kom je nu aan een Blux Box? Het is een abonnement van € 14,95 per maand. De box kun je in de webshop direct bestellen en is maandelijks weer opzegbaar!

Dit was mijn Blux Box Februari Unboxing. Vind jij dat ik dit vaker moet doen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

11 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 06:48

  Lee-Ann Wow!!! this is a beautiful song….and I’m not just saying that!! If I can get the lyrics, I’d like to solo it at church…Hillsong is great but change is good!! and this change is most weel,mc…btw,owhen will the dvd be out on sale?? i can see that I’ll mos def be needing a copy…you are blessed with good pipes!! keep well and stay bless….God be with u on this new venture…

 2. 7 maart 2017 / 18:41

  Echt een hele leuke inhoud! Ik vind alles wel goed klinken behalve de leg &foot spray die zou ik niet echt gaan gebruiken. De rest ziet er prima uit!

 3. 4 maart 2017 / 21:22

  Mooie inhoud heeft deze box! Ben erg benieuwd wat je van alle producten gaat vinden, vooral van die poriestrips. X

 4. 4 maart 2017 / 18:32

  Mooie producten inderdaad! Ik vind zo’n box altijd lastig omdat ik niet weet wat ik krijg en of ik het allemaal ook echt ga gebruiken 🙂

 5. 3 maart 2017 / 22:08

  Deze box kende ik nog niet, zitten fijne producten in!

 6. 3 maart 2017 / 21:00

  Leuke box met een fijne variatie!

 7. 3 maart 2017 / 14:54

  Wat een leuke inhoud! Die leg and foot spray heb ik ook ooit gekregen in de LF beauty box, ik vind het best een prettig product!

 8. 3 maart 2017 / 13:47

  Echt een hele leuke en lekkere volle box deze maand. Vooral Guhl is echt favoriet bij ons in huis.

 9. 3 maart 2017 / 08:36

  Wat een leuke box! Ben vooral benieuwd naar het merk Bioré

 10. 3 maart 2017 / 06:07

  Wat een leuke inhoud heeft deze box! Ik vind die lijn van Guhl fijn. Ook ik hou niet zo van oogschaduwsticks. Ik ben benieuwd naar de poriestrips en naar de producten van Ziaja. Ga je die laatste reviewen?