fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Kruidvat Pure & Nature Shower Gel

Kruidvat Pure & Nature Shower Gel

Kruidvat is de laatste tijd echt goed bezig. Ja, dat mag best gezegd worden. Ze komen op de markt met super toffe eigen merk lijnen en ik ben er tot nu toe eigenlijk altijd over te spreken geweest! Op dit moment brengt Kruidvat een nieuwe lijn uit, namelijk de Pure & Nature Lijn. In dit artikel vertel ik je er alles over!!

Kruidvat Pure & Nature Shower GelKruidvat Pure & Nature Shower Gel

Kruidvat Pure & Nature Shower Gel

Allereerst kijken we natuurlijk naar de vormgeving. De Kruidvat Pure & Nature Shower Gel zit in een grote tube en deze ziet er gewoon heel erg netjes en vrolijk uit. De verpakking verklapt eigenlijk meteen de geur en dat vind ik persoonlijk zelf altijd wel fijn. Een tube vind ik ook fijn werken omdat dat het doseren gewoon erg fijn maakt. Op de voorkant vooral de productnaam en op de achterkant meer informatie wat betreft deze showergels. Er zijn drie verschillende versies te krijgen, namelijk:

 • Sensitive shower gel Sunflower & Olive Oil
 • Refreshing shower gel Aloe Vera & Matcha
 • Pampering shower cream Vanilla & Orange

In dit artikel bespreek ik ze alle drie uitgebreid!


Sensitive shower gel Sunflower & Olive Oil

Deze shower gel is bedoeld mensen met een super gevoelige huid. Het woordje ‘sensitive’ verklapt dit natuurlijk al wel een beetje. Deze shower gel is zelfs vrij van natuurlijke geurstoffen en natuurlijke parfum. Dat betekent dat de geur niet echt heel sterk is en vooral heel romig/melkachtig is. Mocht je echt last hebben van een gevoelige huid dan zou ik je echt adviseren om deze eens te proberen. De ingrediëntenlijst ziet er heel erg veelbelovend uit!

Kruidvat Pure & Nature Shower Gel

Refreshing shower gel Aloe Vera & Matcha

Ben jij het type dat houdt van Mint, Limoen, Mojito? Dan valt deze shower gel vast bij je in de smaak. Dit is namelijk echt zo’n typische, super frisse zomergeur. Je moet hier wel echt van houden maar ik persoonlijk kan dit zeker waarderen!

Kruidvat Pure & Nature Shower Gel

Pampering shower cream Vanilla & Orange

Maar.. ja, mijn favoriet is absoluut deze. Ik ben sowieso al dol op Vanille in doucheproducten dus stiekem had ik het van te voren al verwacht. Deze shower cream is iets minder fris maar juist zo heerlijk geurend en verwarmend. Echt een geniet momentje onder de douche, oftewel: ‘A pampering moment!’ 

Kruidvat Pure & Nature Shower GelKruidvat Pure & Nature Shower Gel

Puur natuur

De naam zegt het eigenlijk al, deze shower gels zijn ‘Puur Natuur’. Echt waar! Ze zitten vol met biologische ingrediënten en zijn NATRUE gecertificeerd. Dat laatste betekent eigenlijk (kort gezegd) dat de showergels vrij zijn van SLES, geen synthetische kleur- en geurstoffen bevatten en vrij zijn van siliconen, paraffine en minerale oliën. Op de ingrediëntenlijsten staan milde reinigers en ingrediënten zoals glycerine, soja olie, aloë vera, kokosextract, theeplantextract, vanille extract, sinaasappelextract, vitamine E zonnebloemolie, soja olie, olijfolie en zeezout. Allemaal hydraterende en verzorgende ingrediënten. Ik wordt hier absoluut blij van!

Kruidvat Pure & Nature Shower GelKruidvat Pure & Nature Shower Gel

Conclusie

Aanrader!! Ja ik kan niet anders zeggen! De vormgeving, de ingrediënten, de prijs en de geur.. alles is gewoon top aan deze Kruidvat Pure & Nature Shower Gel! Normaal gesproken zijn producten met dit soort ingrediënten gelijk super duur en ik vind het heel erg tof dat Kruidvat deze producten budgetproof heeft weten te maken. Ik kan niet anders zeggen dan: ‘Ga naar de Kruidvat en neem je favoriete geur (of neem ze alle drie) mee!’ Mijn favoriet is in ieder geval de Pampering Shower Cream Vanilla & Orange. Stiekem heb ik al een extra tube gehaald!

De nieuwe Kruidvat Pure & Nature Shower Gel is (uiteraard bij Kruidvat) verkrijgbaar voor slechts €2,49 per stuk voor een tube met een inhoud van 200ml.

Heb jij weleens shower gel van Kruidvat Eigen Merk geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 19:07

  Aloe Vera & Matcha lijkt me een heerlijke, frisse zomergeur! Wat fijn dat de douchegels vrij zijn van SLES en andere synthetische toevoegingen. Dat vind ik een heel groot pluspunt.

 2. 19 maart 2017 / 09:58

  Die laatste moet ik ook echt proberen! Ik ben zo benieuwd naar deze combinatie!

 3. 18 maart 2017 / 11:22

  Aaahaah, deze komen op mijn lijstje!!

 4. 17 maart 2017 / 19:54

  Klinkt goed! Binnenkort maar eens langs de Kruidvat om er eentje te kopen 😉

 5. 17 maart 2017 / 12:16

  Klinkt heel erg goed! Als ik door m’n voorraad heen ben, denk ik dat ik de Vanilla & Orange maar eens in huis haal. Lijkt me een lekker warm geurtje.

 6. 17 maart 2017 / 09:55

  Lijken me heerlijke producten!

 7. 17 maart 2017 / 09:17

  Dit lijken me echt heerlijke producten! Mijn voorkeur gaat toch uit naar de Pampering shower cream, zeker ook vanwege de geur.

 8. 17 maart 2017 / 08:06

  Ik ben hier heel benieuwd naar!

 9. 17 maart 2017 / 06:06

  Deze klinken goed zeg. Vooral de Refreshing shower gel Aloe Vera & Matcha lijkt mij heerlijk voor de zomer :-)!