fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

Maart ligt achter ons! Wow! Wat heb ik deze maand gedaan? Uuhm.. vooral gewerkt, op mijn werk, aan mijn blog, aan mijn scriptie en in ons huis. Een hele drukke maand die echt voorbij is gevlogen. Een cliché, maar in dit geval meer dan waar! Natuurlijk zijn er ook deze maand weer ieder werkdag om 06:00 artikelen online gekomen en in dit artikel laat ik je weten welke 5 het beste zijn gelezen. Benieuwd naar Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017? Lees gezellig mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

Expeditie Samenwonen Deel 5

Ja ja, natuurlijk ging ik ook deze maand weer vrolijk door met mijn ‘expeditie samenwonen’ serie. Super leuk om te zien dat ook deze maand deze serie weer heel goed werd gelezen! Expeditie Samenwonen Deel 5 kwam online op woensdag 8 maart.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

Rimmel London Spring 2017 Event

Op (wederom) woensdag 8 maart was het Rimmel London Spring 2017 Event. Een event waar ik voor was uitgenodigd en aangezien woensdag mijn vrije dag is besloot ik te gaan. Het Event was bij Amsterdam Roest, een super toffe locatie! Deze dag maakte ik kennis met de nieuwste producten van Rimmel London en Wella en met heel veel andere lieve blogsters die ik daar zag! Het was echt zo’n leuke dag. Ik besloot op donderdag 9 maart (jep, de volgende dag al!) een artikel te plaatsen waarin ik alles over het event vertelde en heel veel leuke foto’s deelde. Leuk om te zien dat dit artikel zo goed is gelezen!!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

OOTD Ted Baker Caisey Clutch

Wow, een OOTD op mijn blog, dat was echt super lang geleden! Afgelopen zomer heb ik dit vaak gedaan maar in de winter ben ik er een beetje mee gestopt. Blame it on the weather! In samenwerking met Brandfield maakte ik dit artikel met de prachtige, fantastische Ted Baker Caisey Clutch in de hoofdrol. Oh wat ben ik blij met deze clutch zeg! Je kunt hem crossbody dragen maar deze ketting kun je eraf halen zodat hij verandert in een clutch. Ik ben sowieso altijd al dol op het merk Ted Baker en deze Caisey Clutch is echt iets voor mij. Ik heb hem al heel vaak gedragen en ga dat de komende lente en zomer alleen nog maar meer doen! Het artikel stond online op 2 maart.

Best Gelezen

Expeditie Samenwonen Deel 6

Niet alleen Expeditie Samenwonen Deel 5 deed het goed. Ook Expeditie Samenwonen Deel 6 werd massaal gelezen. Nogmaals bedankt, ik vind het echt zo super tof dat deze artikelen weer iedere maand enorm in de smaak vallen. Er zijn zoveel mensen die meeleven en keer op keer benieuwd zijn naar  de voortgang. De leuke en lieve reacties op de artikelen doen we echt serieus goed! Volgende week komt er weer een update, oftewel deel 7. Benieuwd? Stay Tuned!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Maart 2017

Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!

Wieeeeeehoeee! Mijn blog bestond deze maand 2 jaar. Op 21 maart 2015 kwam mijn eerste artikel online, hoe leuk is dat? Natuurlijk kon ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Ik besloot er dus een feestelijk artikel aan te wijdden met de naam Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar! Ik kreeg mega veel leuke berichtjes en felicitaties. Mensen die dachten dat mijn blog al veel langer bestond, die mij al een hele tijd volgen of die me juist ‘net ontdekt’ hadden. Heel erg leuk allemaal om te lezen. Het geeft me energie om vol enthousiasme door te gaan!!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Maart 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 1 april 2017 / 21:10

  Wat leuk om te zien! & zo fijn dat je samenwonen artikels zo goed gaan!

 2. 1 april 2017 / 08:28

  Leuk dat je samenwonen artikelen zo goed gaan!

 3. 31 maart 2017 / 18:55

  Leuk dat je expeditie samenwonen zo goed loopt! Het is ook erg leuk om te lezen

 4. 31 maart 2017 / 18:37

  Superleuk dat je Rimmel-artikeltje er ook bij staat! Vind het wel weer een superleuke herinnering!

 5. 31 maart 2017 / 15:31

  Wat leuk om te zien! en nog gefeliciteerd ♥♥