fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

High-end skincare, het is toch altijd wel een dingetje. Hoe goed moet een product zijn voordat we er echt serieus geld voor neertellen? In dit artikel review ik de Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream. Een pittig duur crèmepje. Mocht je benieuwd zijn of hij de moeite waard is dan moet je dus nu niet stoppen met lezen! 😉

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream

Rodial heeft meerdere skincare lijnen maar Dragon’s Blood is toch wel de meest opvallende. Dit komt, denk ik, vooral door de kleur van de producten en natuurlijk de naam. ‘Rodi’ is Grieks voor granaatappel en dit is een van de basis bestanddelen dat het merk gebruikt. Vandaar de merknaam ‘Rodial’. Maar wat is nou precies Dragon’s Blood?

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

~ Sangre de Dragoboom ~
Alle producten uit de Dragon’s Blood lijn bevatten dit unieke ingrediënt afkomstig uit de Sangre de Dragoboom. Het rode sap uit deze boom staat bekend om het kalmerende effect op de huid en wordt in oosterse culturen gebruikt bij heling- en reinigingsrituelen. Het heeft herstellende kwaliteiten door een ‘tweede laag’ over de huid heen te leggen en zo te beschermen voor invloeden van buitenaf.

De Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream  zit in een grote roze/rode kartonnen doos met zilveren letters. Op deze verpakking vind je de merk- en productnaam en wat extra informatie. Daarnaast vind je er uitleg over de crème in verschillende talen en natuurlijk ook de ingrediëntenlijst!

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Ingrediëntenlijst

Er zitten heel wat ingrediënten in deze Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream. Hier ligt ik er een aantal toe. Drakenbloedextract kalmeert en herstelt de huid door er een ’tweede huid’ overheen te leggen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hyaluronzuur en hydromanil maakt de huid direct voller en hydrateert gedurende 24 uur. Johannesbroodpitolie zorgt voor een stralende en jongere huid.

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

~ Rodial over de crème ~
Een rijke crème met een luxe textuur, die meervoudig hydrateert. De huid voelt diep gevoed aan. Hyaluronzuur en hydromanil zorgen voor een langdurige optimale hydratatie. Johannesbroodpitolie in de crème zorgt voor een schitterende huid. De verrukkelijke, fluwelige formule is verrijkt met een krachtig mengsel van voedende natuurlijke bestanddelen. De droge huid voelt comfortabel en soepel aan en ziet er stralend uit. Deze voedende moisturiser kan dagelijks in de ochtend en/of avond worden aangebracht. Ook naar wens te gebruiken als intensief hydraterend masker. 

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Gebruik

Ik gebruik deze Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream op dit moment het liefst zowel s’avonds als s’ochtends. Dat vind ik eerlijk gezegd ook wel echt een voordeel van deze crème. Je koopt één crème en dan heb je dus zowel een dag- als nachtcrème. Ideaal!

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Rodial Dragon's Blood Velvet Cream

Conclusie

Ja.. het is gewoon wel echt een top crèmepje hoor jongens! Natuurlijk heb ik dit product een tijdje uitgebreid getest en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn huid echt enorm gevoed en gehydrateerd aanvoelt. Alsof het extra stevig en veerkrachtig is zonder ook maar een mini beetje droog aan te voelen. Ik ben gewoon echt fan! Al moet ik wel super eerlijk zeggen dat ik niet 100% zeker weet of dat ik hem zelf opnieuw zou kopen voor dit bedrag. Voor nu ben ik erg tevreden en op het moment dat de crème op is dan ga ik die overweging absoluut maken!

De ‘Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream’ bevat 50ml., kost € 85,- en is exclusief te koop bij Ici Paris XL

Heb jij make-up van The Body Shop in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 11:41

  Wat een mooi product lijkt mij dit! Hij is prijzig, maar vaak merk je wel degelijk verschil met dit soort crèmes. Fijn dat hij ook goed zijn werk doet!

 2. 13 maart 2017 / 18:58

  Waaaah die prijs, gekheid voor een dagcrème. Gelukkig beviel hij jou heeel erg goed!

 3. 13 maart 2017 / 18:47

  Klinkt wel goed, alleen de prijs is erg hoog !

 4. 13 maart 2017 / 16:51

  Fijn dat ‘ie goed bevalt voor die prijs haha! Dat houdt me toch wel tegen ondanks je positieve review.

 5. 13 maart 2017 / 11:38

  Wat een dure creme zeg! Wel fijn dat hij je zo goed bevalt. Ik vond de naam wat shocking om eerlijk te zijn haha.

 6. 13 maart 2017 / 10:10

  Jammer van de hoge prijs, want dit lijkt me wel een zeer fijn product!

 7. 13 maart 2017 / 07:49

  Wat een fijn review! De prijs is wel aardig hoog ja..

 8. 13 maart 2017 / 06:12

  Sinds ik wat producten van Rodial heb mogen testen ben ik een beetje verpest 😉 haha! Ik ken deze crème niet maar heb wel twee andere producten uit deze lijn en die zijn zó fijn. Ik geloof dus ook direct dat deze crème erg fijn is :-).