fbpx
27   57
93   134
89   124
111   184
107   196

Deborah Milano Pure Skincare

Deborah Milano Pure Skincare

Mijn blog heeft mij iets geleerd, zeker wat betreft ingrediënten en skincare. Voor mijn blog lette ik hier eerlijk gezegd echt totaal niet op maar de laatste tijd is mijn interesse in skincare en de ingrediënten daarin echt enorm gegroeid. Ik vind het dan ook echt super leuk om verschillende merken en skincareproducten te proberen en om te kijken welke ingrediënten echt goed doen voor mijn huid. Vandaag review ik de Deborah Milano Pure Skincare. Lees je mee?

Deborah Milano Pure SkincareDeborah Milano Pure Skincare

Deborah Milano Pure Skincare

Dit is voor mij een kennismaking met het merk Deborah Milano. Ik kende het merk al wel maar ik probeerde er zelf nooit eerder iets van. Wel wat ik er super benieuwd naar dus ik vond het extra leuk dat ik een pakketje ontving met de Deborah Milano Pure Skincare. Deborah Milano is een van oorsprong Italiaans bedrijf dat verschillende soorten cosmetica verkoopt. Make-up, skincare, nagelproducten en zelfs skincare voor mannen. In 1903 (jep!) werd het bedrijf opgericht en sindsdien staan zij bekend om hun kwalitatief, goede producten. De producten zijn zeer betaalbaar!

Ik review in dit artikel de Eye Makeup Remover Gel, de Cleansing Milk en de Moisturizing Tonic Lotion.

Deborah Milano Pure Skincare

Eye Makeup Remover Gel

Debora Milano over de Eye Makeup Remover Gel ~ 
De Eye Makeup Remover Gel van Deborah Milano verwijdert op een zachte manier oogmake-up, zonder irritaties. De formule bevat aloe vera voor een beschermende en verzachtende werking, argan olie tegen vrije radicalen en kamille-extract voor een kalmerende werking. Uniek is dat de Eye Makeup Remover Gel volledig vrij is van parabenen, siliconen, petrolatum, minerale oliën, PEG, kleurstoffen, parfum & alcohol. Opthalmologisch getest.

Het eerste wat mij opviel was toch wel de grootte van de tube. Mooie inhoud, daar ga je lekker lang mee doen. Ik was wel super benieuwd want normaal verwijder ik mijn oogmakeup altijd met olie-achtige producten. De gel voelt in ieder geval heel erg zacht aan en heeft een aangename geur. Ik doe de gel op een watje en laat deze vervolgens even op mijn ogen rusten. Zo kan het product als het ware in de makeup trekken. Vervolgens veeg ik de makeup van mijn ogen af. Ik merk wel dat dit wat langer duurt dan met de olieproducten die ik normaal gebruik. Dit zal waarschijnlijk voornamelijk komen omdat in deze gel een stuk natuurlijkere en minder heftige ingrediënten zit. Uiteindelijk is alle makeup, inclusief de waterproof mascara, als sneeuw voor de zon verdwenen.

Deborah Milano Pure Skincare

Cleansing Milk

Debora Milano over de Cleansing Milk ~ 
De Cleansing Milk van Deborah Milano verwijdert effectief make-up en onzuiverheden en zorgt voor een gehydrateerde huid. De cleansing milk bevat aloë vera voor een beschermende en verzachtende werking, Argan olie beschermt de huid tegen vrije radicalen en amandelolie zorgt voor een hydraterende en verzachtende werking. Daarnaast is de cleansing milk volledig vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, petrolatum, minerale oliën, PEG, lanoline, dierlijke bijproducten & alcohol. Dermatologisch getest.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik, voor het gebruik, wat sceptisch was over deze cleansing milk. Waarom? Omdat ik gewoon eerlijk gezegd nooit echt een fijne ervaring heb gehad met een cleansing milk. Deze is ervoor bedoeld om alle restjes gezichtsmakeup te verwijderen. In principe doe je dus je oog makeup met de gel en de rest van de makeup met deze cleansing milk. De milk doe ik wederom op een watje en haal ik over mijn gezicht. Hij haalt netjes de restjes weg maar laat wel een vettig laagje achter op je huid. Hij doet zijn werk maar toch vind ik persoonlijk het gevoel op mijn gezicht niet super fijn.

Deborah Milano Pure Skincare

Moisturizing Tonic Lotion

Debora Milano over de Moisturizing Tonic Lotion ~ 
De Moisturizing Tonic Lotion van Deborah Milano completeert het reinigsritueel, verzorgt de huid en herstelt de pH-waarde van de huid. Deze tonic lotion bevat aloë vera voor een beschermende en verzachtende werking, argan olie tegen vrije radicalen en witte pioenroos voor een anti-oxidant en anti-bacteriële werking. De Moisturizing Tonic Lotion is geheel vrij van parabenen, siliconen, petrolatum, minerale oliën, kleurstoffen, PEG & alcohol. Dermatologisch getest.

Om de PH waarde van de huid te herstellen gebruik je na de gel en de milk deze tonic. Hij zorgt voor de extra bescherming en verzorging van de huid. Een tonic vindt ik persoonlijk wel altijd heerlijk in gebruik en dat is bij deze Moisturizing Tonic Lotion niet anders. Ik gebruik wederom een watje en haal deze over mijn gehele gezicht. Mijn huid voelt na het gebruik heerlijk schoon en verzorgd aan. Ik heb echt het idee dat alle makeup compleet van mijn gezicht is verdwenen. Precies wat je wilt voor het slapen gaan toch? Oh en de tonic ruikt ook nog eens heerlijk!! Hierna is mijn huid helemaal klaar voor een heerlijke crème en daarna is het voor mij tijd om te gaan slapen!

Deborah Milano Pure SkincareDeborah Milano Pure Skincare

Conclusie

Ik ben erg te spreken over de Deborah Milano Pure Skincare. De producten zijn natuurlijk en voelen ontzettend zacht en mild aan op de huid. Het minste product van de drie vind ik de Cleansing Milk. Wat het is dat weet ik niet, maar ik ben gewoon nooit zo te spreken over cleansing milks. Dat ligt dus niet perse aan Deborah Milano. De Eyemakeup Remover Gel vind ik wel heel erg fijn. Al doe ik er iets langer over dan met andere producten, het gevoel dat de gel helemaal natuurlijk is en dus super mild zorgt ervoor dat ik de extra tijd er wel voor over heb. Mijn favoriete product is de Moisturizing Tonic Lotion, dat vind ik echt een topper! De gehele lijn ruikt heerlijk en ik kan ze absoluut aanraden. Ik ga in ieder geval lekker door met het gebruiken van deze producten in mijn skincare producten.

Deze Deborah Milano Pure Skincare producten zijn o.a. te koop bij The Makeup Spot, Bol.com en Douglas.
– De Eye Makeup Remover Gel bevat 150ml. en kost € 11,90
– De Cleansing Milk bevat 200ml. en kost € 11,90
– De Moisturizing Tonic Lotion bevat 200 ml. en kost € 11,90 

Heb jij een vast merk voor je skincare? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

6 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 15:09

  Ik ben niet heel merkvast maar er zijn toch altijd wel favorieten bij de terugkomen.

 2. 23 maart 2017 / 15:55

  Klinkt veel belovend.

 3. 23 maart 2017 / 12:59

  Ik ken dit merk niet , maar het klinkt als prima producten.

 4. 23 maart 2017 / 11:46

  Leuk om te lezen dat jij, sinds je blogt, ook meer op de ingrediënten let. Sinds ik blog sta ik nóg meer dan vroeger ingrediëntenlijsten te lezen en het al dan niet proefdiervrij zijn online op te zoeken in de winkel, haha.

 5. 23 maart 2017 / 10:15

  Ze zien er allemaal goed uit, vroeger vind ik Cleansing Milk ook niet echt interessant. Ik leer nu dit soort producten te waarderen. Misschien komt het door mijn vochtarme huid.

 6. 23 maart 2017 / 06:26

  Klinkt als drie prima producten. Vroeger gebuikte ik bijna alleen maar cleansing milks en tegenwoordig nog maar amper.