fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Beautyfavorieten December 2016

Tijd voor de laatste beautyfavorieten van de maand! December is officieel afgelopen en het is tijd om vol energie en enthousiasme een nieuw jaar in te gaan. Natuurlijk kan dit niet zonder dat ik mijn Beautyfavorieten December 2016 bekend maak. Ben jij benieuwd wat mijn Beautyfavorieten December 2016 zijn? Lees dan gezellig met me mee!

Beautyfavorieten December 2016

Etos Shaping & Highlighting Kit

Tegenwoordig heeft ieder merk wel een contour kit, of het nu budget of high end is. En zo kwam ook Etos op de markt en zij noemde het product de Etos Shaping & Highlighting Kit. Ik verwachtte niet echt een verrassend palette maar dat bleek hij wel te zijn. De combinatie van de bronzer, blush en highlighter vind ik echt fantastisch en ik heb deze combinatie de afgelopen maand veel gedragen!

Makeup Geek Oogschaduws

Wow! Dit palette met Makeup Geek Oogschaduws is echt een tijdje naar de achtergrond verdwenen. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag in april en heb hem toen heel veel gebruikt. Rond de zomervakantie heb ik hem eigenlijk niet meer gebruikt en eind november heb ik dit palette herontdekt. De middelste rij gebruik ik het minste maar de bovenste en onderste rij zijn inmiddels weer groot favoriet.

Urban Decay Matte Revolution Lipstick After Dark

Donkere lippen, het mag in de winter. Ik draag het in de lente en zomer liever niet maar in de herfst en winter komen ze absoluut mijn beautylade weer uit. Deze Urban Decay Matte Revolution Lipstick After Dark is een van mijn grote favorieten en ik heb deze in de decembermaand weer fanatiek gedragen. Het is echt een prachtige kleur en ik kan hem iedereen aanraden!

Beautyfavorieten December 2016

Sleek Solstice Highlighter Palette

Stiekem stond dit palette al een tijdje op mijn wishlist. Sterker nog, ik had hem al een paar keer in mijn winkelmandje gestopt en hem hier toch iedere keer weer uit gehaald. Waarom? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik had vast een motivatie zoals: ‘Ik heb eigenlijk highlighters genoeg’ of iets dergelijks. Maar hier zat ik toch echt fout. Ten eerste, je hebt nooit genoeg highlighters. Ten tweede, hoeveel highlighters je ook hebt, het Sleek Solstice Palette is sowieso een aanwinst. Ik ontving de Sleek Hypnotic Highlights Gift Set en daar zit het Solstice Palette in.

Beautyfavorieten December 2016

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Hoe kerst-achtig wil je een lipstick hebben? Naar mijn mening straalt deze lipstick gewoon de kerst uit. Ik kon dan ook niet anders dan deze lipstick dragen met kerst! Tijdens eerste kerstdag heb ik een look gemaakt die overeenkomst met mijn Low Budget Kerst Look en daarbij droeg ik deze MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick.

Beautyfavorieten December 2016

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

Geen beautygerelateerd item maar ik kon het niet laten om deze toch te benoemen in deze ‘Beautyfavorieten December 2016’. Waarom? Omdat ik deze MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper begin december ontving van Brandfield en ik daarna de hele maand geen andere tas meer heb gebruikt. De MYOMY tas is echt super fijn en ik raad hem iedereen aan. Hij is gewoon fantastisch en ik ben er heel erg blij mee!

Dit waren mijn Beautyfavorieten december 2016. Wat is jouw favoriete beautyproduct van december 2016?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 15:29

  Mooie producten! Een myomy bag staat nog steeds op mijn wishlist 🙂

 2. 3 januari 2017 / 11:58

  Die bovenste en onderste rij van het Make Up Geek palette, wauw! En ik snap je fascinatie met je MYOMY tas, vind die zelf ook zooooo mooi! Malou x

 3. 3 januari 2017 / 10:37

  Leuke favorieten! Ik kan niet meteen een beautyfavoriet bedenken, maar ik ben zeker dat ik er wel een heb. (:
  Liefs,
  Yara

 4. 3 januari 2017 / 09:26

  Sleek Solstice Highlighter Palette is ook echt mijn favoriet van de afgelopen maand. Mooi producten!

 5. 3 januari 2017 / 08:20

  Leuke favorieten! Die tas is inderdaad prachtig, dus snap het wel!

 6. 3 januari 2017 / 06:24

  Wat een fijne favorieten. Een aantal Make-Up Geeks oogschaduws, mijn Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Face Collection en een ColourPop satin lipstick waren hier favoriet!