fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Een giftset van verzorgings- of beautyproducten.. Er zijn denk ik maar weinig vrouwen die hier niet blij van worden. Sleek komt dit jaar met in totaal 3 verschillende Limited Edition Christmas Gift Sets op de markt. Eén van deze Gift Sets review ik vandaag, namelijk de Sleek Hypnotic Highlights Gift Set. In deze set zitten de twee bestsellers van Sleek! Benieuwd naar deze producten? Lees gezellig mee!

Sleek Hypnotic Highlights Gift SetSleek Hypnotic Highlights Gift Set

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

“Sleek MakeUP introduceert dit feestseizoen drie nieuwe limited edition Christmas gift sets voor een magisch mooie kerst met daarin alles voor popping lips, een betoverende glow en schitterende party eyes. Happy Holidays!”

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

De drie Gift Sets bevatten de volgende inhoud:

 • Say The Magic Word – € 14,95
  • Vier Matte Me Lip Cream mini’s (3ml)
   • Birthday Suit
   • Velvet Slipper
   • Old Hollywood
   • Rioja Red
 • Hypnotic Highlights – € 19,95
  • Matte Me Lip Cream Full Size in Birthday Suit
  • Solstice Highlighter Palette
 • Smoke & Mirrors – € 24,95
  • i-Divine Palette in de kleur Bad Girl
  • Dip It Eyeliner Black
  • Full Fat Lash Mascara

In dit artikel review ik dus de Sleek Hypnotic Highlights Gift Set.

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set Sleek Hypnotic Highlights Gift Set Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Sleek Matte Me Lip Cream in Birthday Suit

De Sleek Matte Me Lip Cream is denk ik geen onbekend product. Ik heb hem een keer gereviewd in de kleur Petal. In deze review was ik echt totaal niet te spreken over het product. Dat terwijl andere mensen er laaiend enthousiast over zijn. Tijd voor een tweede kans dus. Birthday Suit is een nude kleurtje dat een beetje naar het bruin/baksteen kleurig neigt. Een kleur waar ik zelf echt enorm van houd!

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Swatch

Dit is de swatch van de Sleek Matte Me Lip Cream in Birthday Suit.

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Hier draag ik de Sleek Matte Me Lip Cream in Birthday Suit. Mooi kleurtje zeg!!

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Sleek Solstice Highlighter Palette

Het Sleek Solstice Highlighter Palette is mega gehyped in beautyland. Ik heb een hele tijd getwijfeld om hem te kopen, extra leuk dus dat ik hem nu heb ontvangen. In het palette zitten in totaal 4 highlighters waarvan één creamy en drie poeder highlighters. In het palette zitten de volgende vier kleuren:

 • Ecliptic (creamy)
  • In deze highlighter zitten kleine, roze deeltjes en die hebben een koele ondertoon.
 • Hemisphere (poeder)
  • Een paarse/violetkleurige highlighter. Heel erg tof!
 • Subsolar (poeder)
  • Heftig glanzend maar heel licht. Perfect voor de lichte, koele huidjes.
 • Equinox (poeder)
  • Een koele/champagne kleur.

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Swatch

Op de linkerfoto zie je de swatches uit het Sleek Solstice Highlighter Palette zonder flits. Op de rechterfoto zie je ze met flits.

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Hier draag Subsolar op mijn jukbeenderen. Look at that glow! 

Sleek Hypnotic Highlights Gift Set Sleek Hypnotic Highlights Gift Set

Conclusie

Wat een super leuke giftset zeg! Ik ben natuurlijk vrij bekend met Sleek en de twee producten die in deze set zitten zijn dan ook absoluut niet nieuw voor mij. Ik had er al vele positieve reviews van gelezen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook echt positief ben. Birthday Suit is een prachtige matte liquid lipstick die mooi, neutraal en gangbaar is. Het Sleek Solstice Palette is natuurlijk perfect voor iedereen die houdt van een glow. Kortom: een top giftset en ik weet zeker dat je hier iemand ontzettend blij mee kan maken! 

De Sleek Hypnotic Highlights Gift Set kost € 19,95 en is te koop bij o.a. The MakeUp Spot, Boozyshop en MakeUp Musthaves

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 17 december 2016 / 15:53

  Hele leuke giftset! Ik ben dol op het highlighter palette! En wat staat de lipkleur je prachtig!

 2. 17 december 2016 / 12:49

  Birthday Suit is écht m’n favoriete lipkleur van dit moment! Gebruik ‘m heel vaak 🙂 Die highlighters zien er zooo mooi uit, dat palette staat zeker nog op m’n lijstje.

 3. 17 december 2016 / 12:07

  Wauw, ik vind die lipkleur je heel goed staan! Inderdaad een hele leuke giftset!

 4. 17 december 2016 / 11:04

  Wat staat de lip cream je prachtig Lindsey! Dit is ook weer even een reminder aan mijzelf dat Solstice echt ligt te verstoffen in mijn la, die ga ik er weer vaker bij pakken!

 5. 16 december 2016 / 23:27

  Inderdaad een super gift set! beide producten heb ik nog niet maar zou ik dol graag willen hebben! lijken me heel mooi

 6. 16 december 2016 / 10:58

  Zeker super fijne giftset. De highlighting set daar zal ik voor kiezen. Prachtig!

 7. 16 december 2016 / 10:01

  Wauw, ik vind de lip cream erg mooi en dat highlighter palette ook. Mooie foto’s heb je gemaakt <3

 8. 16 december 2016 / 09:03

  Wauw, wat een prachtige set. Met name de Lip Cream vind ik je heel mooi staan. Ideale set ook om cadeau te doen met de feestdagen <3

 9. 16 december 2016 / 09:03

  Prachtige producten van Sleek en zelf gebruik ik nu ook heel graag het highlighter palette van Sleek, geeft zo’n mooi glans en pigment.

 10. 16 december 2016 / 09:03

  Mooie zachte kleur!

 11. 16 december 2016 / 07:14

  Die lipkleur is zo mooi!! Op jouw blog zie ik alleen maar lipkleuren die ik moet kopen haha. Slecht voor mijn portemonnee.

 12. 16 december 2016 / 07:01

  Echt een hele leuke set! Leuk om te krijgen met kerst! X

 13. 16 december 2016 / 06:25

  Wat een leuke sets. Ik vind de lipkleur echt heel leuk en je glowt inderdaad, heel mooi!