fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van December 2016

Aaaaah… De laatste ‘mijn best gelezen’ van … Het is nu dus de beurt aan december. Een maand waarin mijn blog vooral in het teken stond van kerstmis en Oud&Nieuw. Ben jij benieuwd welke artikelen ‘Mijn 5 best gelezen artikelen van December 2016’ zijn? Lees gezellig met me mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van December 2016

Ik heb heel groot nieuws!

In dit artikel maakte ik bekend dat mijn vriend en ik een huis hebben gekocht en dus gaan samenwonen. Ik was natuurlijk helemaal in de wolken en vind het echt super leuk dat dit artikel ‘Ik heb heel groot nieuws!‘ zo goed is gelezen en dat ik mega veel lieve reacties heb gehad. (Dankjewel X!) Op 1 december kregen wij de sleutel en dit artikel kwam online op vrijdag 2 december.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van December 2016

L’Oréal Paris Extravaganza Giftset Femme Fatale

L’Oréal ontwikkelde speciaal voor de feestdagen in totaal 7 verschillende giftsets. Alle giftsets zijn prachtig vormgegeven met paars, goud en zwart. Ik vind ze er echt super chique uitzien. Hier wordt toch iedereen vrolijk van? Ik ontving de L’Oréal Paris Extravaganza Giftset Femme Fatale en deze heb ik uitgebreid gereviewed. Het artikel kwam online op woensdag 14 december. Volgens mij waren veel meiden het met me eens wat ik kreeg heel veel reacties zoals: ‘Wat een prachtige set!’

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van December 2016

Christmas Wishlist 2016

Natuurlijk maakte ik ook een Christmas Wishlist 2016. Niet omdat ik nou perse zoveel te wensen heb hoor. Sterker nog, eigenlijk vind ik cadeaus geven met kerst nog veel leuker dan cadeaus ontvangen. Met het oog op ons huisje stond deze lijst totaal in het teken van ‘interieur’. Sterker nog, er stond gewoon geen één beautyproduct op, haha! Het artikel stond online op donderdag 15 december. Blijkbaar waren jullie benieuwd naar mijn kerstwensen want het artikel werd erg goed gelezen!

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Zoals vele andere merken kwam ook Etos dit jaar op de markt met een Limited Edition Kerst Collectie. De collectie was geheel gedecoreerd met rosé gouden accenten en dat zorgde ervoor dat de collectie er echt mega chique uitzag. Het was een collectie die mij absoluut aansprak en ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan. Ik was niet de enige want dit artikel staat natuurlijk niet voor niets in dit lijstje. Het artikel kwam online op maandag 19 december.

Low Budget Kerst Look

Low Budget Kerst Look

Natuurlijk konden make-up looks tijdens kerst op mijn blog niet ontbreken. Ik maakte zowel een Low Budget Kerst Look als een High End Kerst Look. Beide werden ze erg goed gelezen en op beide kreeg ik super lieve reacties. (Nog heel erg bedankt daarvoor -X-).  Het scheelde niet veel maar de look die het meeste werd gelezen was toch de Low Budget look. Het artikel kwam online op dinsdag 20 december.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van December 2016. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 12:02

  Ik vind het zo jammer dat ik zo weinig tijd had in December, anders had ik ook meer kerst artikelen kunnen maken.. Proficiat met jullie huis trouwens !

 2. 4 januari 2017 / 08:45

  Ik snap je nummer 1 ook wel! Mensen zijn toch nieuwsgierig, haha!

 3. 3 januari 2017 / 23:04

  Leuk leuk 😀

 4. 3 januari 2017 / 15:43

  Ik lees het liefst persoonlijke artikelen dus ik snap de nummer 1 wel, maar ik vind je beautyartikelen ook altijd leuk!

 5. 3 januari 2017 / 15:31

  Artikelen met groot nieuws doen het altijd goed! Ik vond het artikel over L’Oreal ook ontzettend leuk inderdaad. Malou x