fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

Tassen, het blijft een vrouwendingetje. En al hoewel ik totaal geen last heb van een tassenverslaving wordt ik natuurlijk toch super blij van een nieuwe tas. Stiekem had ik een tas van MYOMY al een tijdje op het oog en inmiddels heb ik er eentje in mijn bezit. Hoe leuk is dat? Benieuwd naar mijn nieuwe tas? Ik laat je mijn MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper zien in dit artikel!

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

MYOMY

De filosofie van het merk MYOMY vind ik persoonlijk erg mooi. Hieronder tref je wat achtergrondinformatie van het merk.

“MYOMY, lees: “my-o-my”, is gestart in 2007 als Goodforall en wordt gezien als één van de meest bewuste modemerken in Europa. Ze is bekend van haar expertise op gebied van het duurzaam looien, van eerlijk  verkregen leer en haar superieure fairtrade vakmanschap. De ontwerpen komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse Designtalenten. Het merk MYOMY geeft een zeldzaam en tijdloos gevoel mee aan haar iconische Dutch Design tassen.”

Waar koop je een MYOMY tas? Bij Brandfield! Brandfield is namelijk officieel dealer van MYOMY tassen en portemonnees. Brandfield heeft breed en gevarieerd assortiment met de mooiste style items. Naast tassen hebben ze ook portemonnees, sieraden, zonnebrillen en horloges. Perfect om voor jezelf iets leuks te vinden, of voor een ander natuurlijk

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper

“Een zwerver in de tram met een veelgebruikte papieren tas was de inspiratiebron voor designer Ramón Middelkoop: de dóór en door gebruikte tas waarvan de schoonheid bewaard blijft door haar oorspronkelijkheid.” Het is dus niet voor niets dat deze tas de ‘My Paper Bag’ heet. Ik heb de tas in de kleur ‘Rambler Black’. De Rambler Black kleur is in 2015 nieuw in de MYOMY collectie en is nu al razend populair. Prachtig duurzaam gelooid buffelleer met een luxere uitstraling. Ook is de look & feel softer dan het andere leer dat MYOMY gebruikt.

Details van de tas:

 • Kleur: Rambler black
 • Afmetingen: 31 x 39 x 10,5 cm
 • Lengte hengsels: ca. 55 cm
 • Materiaal: Duurzaam gelooid buffelleer (Rambler Wash)
 • Vakken: 1 binnenvak met rits
 • Sluiting: Ritssluiting van boven

Eerlijk is eerlijk, ik vind echt alles fantastisch aan mijn MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper. Te beginnen bij natuurlijk het design. De achterliggende gedachte achter deze ‘Paper Bag’ vind ik echt heel erg leuk. Daarnaast is de tas echt van hoge kwaliteit en voelt super stevig en degelijk aan. Door de plank in de bodem van de tas blijft hij mooi rechtop staan. De hengels aan de tas zijn precies lang genoeg. Zo kun je hem comfortabel dragen in de hand en op de schouder. In de tas zit één vakje en je sluit hem af met een rits. Ik ben in ieder geval echt dol op mijn nieuwe tas en kan hem serieus iedereen aanraden.

Deze MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper kost € 179,95 en is te koop bij Brandfield.
Goed om te weten: Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd. Je kunt ervoor kiezen om kosteloos achteraf te betalen via AfterPay. De verzending van je pakket is gratis bij bestellingen van €50,- of meer en als je aankoop niet bevalt kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

20 Reacties

 1. 8 december 2016 / 20:06

  Ik hou van dit merk <3!!!
  Prachtige tassen, zonder opsmuk

 2. 8 december 2016 / 19:26

  Ze zijn zo mooi! Hij staat al maanden op mijn wishlist Haha!

 3. 8 december 2016 / 09:13

  Ik vind ze er super tof uitzien! Maar ik wil zelf geen leer meer kopen dus ik pass!

 4. 8 december 2016 / 07:37

  Ziet er goed uit. Snap dat je er blij mee bent 🙂

 5. 7 december 2016 / 20:44

  Deze tassen zijn zó mooi! Ik wil ooit ook nog een My Paper Bag. Malou x

 6. 7 december 2016 / 20:14

  Prachtige tas, ik ben dus wel een tassenfreak maar deze heb ik niet maar heeft al wel een poosje mijn aandacht.

 7. 7 december 2016 / 16:51

  Ik vind het een hele mooie tas. Ik heb eens een keer 1 gezien in de winkel en ze voelen echt stevig aan

 8. 7 december 2016 / 16:43

  Ja ik ben er zo dol op.. Heb ze al meerdere keren in mijn handen gehad, maar ik vind gewoon dat iemand hem aan mij cadeau moet doen, haha! Zo’n bedrag zou ik niet snel zelf uitgeven.

 9. 7 december 2016 / 14:29

  Ik hou echt van die shopper tassen! Vind de vorm echt gewoon prachtig en strak. Jammer dat deze paperbags wel vrij prijzig zijn ook. Heb pas een Michael Kors tas aangeschaft en heb voor mijn verjaardag een Valentino tas gekregen. Hmm… ik moet eventjes wachten van mezelf, haha!

 10. 7 december 2016 / 14:12

  Waauw zo stijlvol en prachtige deze shopper!

 11. 7 december 2016 / 12:58

  Heel mooi, deze tas! <3

 12. 7 december 2016 / 10:13

  Hele mooie tas! Ik snap ook wel dat je er heel blij mee bent!

 13. 7 december 2016 / 09:47

  Jaaa de tassen van Myomy zijn echt super pretty, stijlvol en tijdloos! Je gaat vast heel veel plezier hebben van die tas. De filosofie achter het merk vind ik ook erg mooi!

 14. 7 december 2016 / 09:02

  Prachtige tas! Deze staat op mijn wishlist al een paar maanden, ooit ga ik deze kopen!

 15. 7 december 2016 / 08:51

  Mooi zijn ze paperbags 🙂 Ik heb er ook een, maar dan niet de hong handle, die vond ik uiteindelijk toch de langwerpig/lomp. Heb dat medium model geloof ik, die is helemaal perfect!

 16. 7 december 2016 / 08:38

  Ja mooi! Ik zie de ,,paper bag,, ook overal opduiken op Amerikaanse blogs! Heel erg leuk!

 17. 7 december 2016 / 07:17

  Hele mooie tas!

 18. 7 december 2016 / 06:18

  Ik vind dit een hele leuke, mooie tas :-)!