fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Er is wel degelijk een trendverschuiving gaande in beautyland. De matte lips lijken namelijk plaats te moeten gaan maken voor de metallic lips. De metallic liquid lipsticks komen massaal op de markt en natuurlijk wekt dit mijn interesse. Vandaag review ik de MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick. Ben jij benieuw naar deze metallic liquid lipstick? Lees dan nu verder.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze liquid lipstick niet te koop is. ‘Huh, niet te koop?’ hoor ik je al denken. Nee dat klopt. Je krijgt deze MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick namelijk gratis bij een aankoop van €7,99 aan producten van MUA bij Kruidvat. Het is dus een klein extraatje in deze feestmaand. Leuk toch? Of dit extraatje de moeite waard is dat lees je natuurlijk in dit artikel.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Met deze Metallic Liquid Lipstick speelt MUA naar mijn mening fantastisch in op de feestmaand. Hij is namelijk felrood en dat is natuurlijk dè kleur tijdens deze maand. MUA zegt over dit product het volgende: Een musthave voor komend seizoen! De ondoorzichtige, metallic glans formule biedt volledige dekking met super pigmentatie. Instant Liquid Metal die je van een fierce-look voorziet.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

ROCK METALLIC LIPS THIS PARTY SEASON

De verpakking ziet er inderdaad erg luxe en chique uit. De huls is doorzichtig met een ‘punt’ onderin. Dit doet me eigenlijk een beetje denken aan de lipglossjes van Dior. Op de huls staat ‘limited edition’ in het goud en onderin tref je een sticker met de productnaam, namelijk ‘Glitz’. De dop is vierkant en goud en hierop staat ‘MUA LUXE’. De liquid lipstick breng je aan met een sponsapplicator.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Swatches

Oeh ik kon niet wachten om deze metallic liquid lipstick te swatchen. Op de foto’s hierboven zie je deze swatches. De bovenste swatch is zonder flits en de swatch daaronder is met flits.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Choker is van www.chokerz.nl

En.. hier draag ik de MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick.

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick

Conclusie

Wauw, wat tof. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik een Metallic Liquid Lipstick probeer. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik er echt enorm aan moest wennen. Ik ben namelijk vooral gewend aan de Matte Liquid Lipsticks. Dat deze dan ook niet indroogt en mat wordt was even gek. De kleur mooi gepigmenteerd en bevat gouden shimmers. Het is echt een toffe kleur en zeker mooi om te dragen tijdens bijvoorbeeld de kerst! Sparkles everywhere.. 

De MUA Luxe Limited Edition Metallic Liquid Lipstick ontvang je gratis bij aankoop van € 7,99 aan MUA producten bij Kruidvat. 

Ben jij nalatig in het verzorgen van je huid? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 1 december 2016 / 14:18

  Prachtige foto’s!

 2. 29 november 2016 / 01:29

  Oeh nice! Staat je goed ook!

 3. 29 november 2016 / 00:14

  heel mooi en goede pigmentatie!

 4. 28 november 2016 / 23:48

  Oeh ik vind hem erg gaaf! Hij staat je ook erg goed 🙂

 5. 28 november 2016 / 21:28

  Oewwwww hij is echt AMAZING. Super mooi, alleen al voor het pigment zou ik deze kopen, maar de glitters maken het helemaal af, super feestig! Love it.

 6. 28 november 2016 / 21:02

  ten eerste, wat maak jij toch altijd prachtige foto’s! dan de liquid lipstick: ik vind de kleur prachtig! & hij staat je erg mooi!

 7. 28 november 2016 / 16:38

  Hij staat je mooi! Misschien zou ik het niet elke dag gebruiken, maar voor kerst of een feestje lijkt het me echt een extra’tje!

 8. 28 november 2016 / 15:54

  Voor mij is ie iets te heftig, maar damn wat een mooie kleur!!!

 9. 28 november 2016 / 15:08

  wauw hij is echt prachtig ik heb er een aantal besteld op limecrime, ik ben benieuwd! je hebt er een fijne review over geschreven

 10. 28 november 2016 / 11:37

  Hij is echt mooi inderdaad! Die gouden glittertjes erin ook 😀 Er zijn ook metallic liquids die wél indrogen, maar deze gaat meer richting een soort dekkende gloss.

 11. 28 november 2016 / 10:39

  Wauw, ik vind het eerlijk gezegd supergaaf! Heel snel naar Kruidvat nu, haha! X

 12. 28 november 2016 / 10:13

  Ik vind het echt wel een mooi effect zeker voor de feestdagen is zoiets echt top!

 13. 28 november 2016 / 09:30

  Wat een mooie intense kleur! Ik hou niet zo van rood, maar tijdens de Kerst is deze kleur natuurlijk wel echt prachtig!

 14. 28 november 2016 / 08:41

  Mwahhhh, ik durf dat niet op, haha. Stom hé! Ik vind het je wel mooi staan

 15. 28 november 2016 / 07:26

  Hij staat je erg goed!

 16. 28 november 2016 / 06:29

  Ik moet ook even wennen maar ik vind het effect wel tof hoor!