fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Etos Shaping & Highlighting Kit

Etos Shaping & Highlighting Kit

Mijn gezicht contouren, ik doe het niet elke dag. Ik doe het eigenlijk vooral in het weekend tijdens bijvoorbeeld een feestje. Dan ben ik ook echt dol op een opvallende highlighter. Vandaag review ik weer een bronzer/blush/highlighter trio, namelijk de Etos Shaping & Highlighting Kit. Benieuwd of deze kit het kopen waard is? Lees dan zeker verder.

Etos Shaping & Highlighting KitEtos Shaping & Highlighting Kit

Etos Shaping & Highlighting Kit

De kit zit in een, als je het mij vraagt, typische Etos verpakking. Het is een zwarte, plastic verpakking met een doorzichtige deksel. Er staat alleen ‘Etos Shaping & Highlighting’ kit op de voorkant, de rest van de informatie tref je op de sticker aan de achterkant.

De kit is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk:

 • 001 – Light
 • 002 – Medium

Ik heb de Etos Shaping & Highlighting kit ontvangen in de kleur 002 – medium.

Etos Shaping & Highlighting Kit Etos Shaping & Highlighting Kit

Etos zegt: Deze kit bevat een highlighter, contouring powder en blush in één. Kortom: alle musthaves voor het perfect contouren, shapen en highlighten.

De verpakking is naar mijn mening echt prima. Als je hem openmaakt zie je binnenin nog een spiegelrand. Het is wel een hele smalle spiegel maar wel fijn voor een touch-up voor onderweg. De poeders zitten in vlakken die groot genoeg zijn voor je kwast zonder andere poeders te raken. Er zit in de verpakking geen kwast wat ik persoonlijk altijd een pluspunt vind omdat ik ze toch nooit gebruik.

Etos Shaping & Highlighting KitEtos Shaping & Highlighting Kit

Swatches

De twee linkerfoto’s zijn gemaakt zonder flits en de twee rechterfoto’s met flits. De blush is een hele mooie, matte, warme koraal/peach achtige roze kleur. Volg je hem nog? haha! Ik vind het in ieder geval een prachtige kleur. Echt een kleur waar je meteen een frisse look van krijgt. De bronzer is vrij warm en bevat een hele lichte shimmer. Geen chuncky glitters maar meer een soort glow. Dit vind ik persoonlijk totaal niet storend bij een bronzer. De highlighter is bevat glitters en shimmers en geeft echt een prachtige glow!

Etos Shaping & Highlighting Kit

Op de meest linkse foto zie je mijn gezicht met een basis maar zonder contour, blush of highlighter. Op de tweede foto van links zie je mijn gezicht met de bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen als ‘contour’. Op de tweede foto van rechts zie je mijn gezicht met de bronzer en de blush. Op de meest rechtse foto zie je mijn gezicht met de contour, blush en highlighter.

Etos Shaping & Highlighting Kit

Hier een fullface foto met de bronzer, blush en highlighter aangebracht.

Etos Shaping & Highlighting Kit

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de Etos Shaping & Highlighting Kit. Alle drie de poeders zijn mooi gepigmenteerd en blenden makkelijk. Ze zijn wel alle drie ietwat poederig dus zorg wel dat je je kwast goed hebt afgetikt voordat je de poeder aanbrengt op je gezicht. De bronzer had van mij een tikkeltje koeler gemogen maar ook nu is er prima mee te werken en geeft hij een mooie bronzy glow aan mijn gezicht. De kleur van de blush vind ik echt fantastisch. Hij ligt tussen het roze en koraal in en dat maakt de blush heel erg veelzijdig. De highlighter geeft een prachtige glow en complimenteert de bronzer en highlighter. Ja, ik kan je deze Etos Shaping & Highlighting Kit zeker aanraden.

De Etos Shaping & Highlighting Palette kost €6,99 en is te koop bij Etos! 

Shape jij je gezicht iedere dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 12 december 2016 / 22:35

  Wauw wat een leuke kit! Staat je ook heel mooi!

 2. 12 december 2016 / 18:39

  Ziet er goed uit. Handig setje 🙂
  Liefs
  Birgit x

 3. 12 december 2016 / 16:58

  Ik vind hem heel erg mooi.

 4. 12 december 2016 / 14:36

  Je kan het resultaat niet echt zien omdat je foto’s heel geaccentueerd zijn maar wel een fijne review heb je geschreven! fijne week nog verder liefs

 5. 12 december 2016 / 10:24

  Wat een prachtige look! Ik moet wel zeggen dat ik de highlighter net iets té vind op de vier foto’s naast elkaar, dan vind ik je gezicht met bronzer en blush het mooist. Malou x

 6. 12 december 2016 / 09:38

  Deze zag ik laatst al liggen bij Etos, maar toen heb ik toch een ander palette bij Kruidvat meegenomen! Toch ziet deze er wel heel tof uit en denk ik dat ik deze ga proberen als mijn huidige palette op is. Een blush, bronzer en highlighter in één blijft toch handig 🙂 Liefs

 7. 12 december 2016 / 09:11

  Ik vind hem heel erg mooi en wat staat die je goed!
  Love it.
  Liefs,
  Evelien

 8. 12 december 2016 / 09:11

  Oeeeh deze gaat op mijn wishlist, ik wil echt meer Etos make-up gaan proberen!

 9. 12 december 2016 / 09:10

  Handig zo alles bij elkaar in 1 setje. Ik vind de blush inderdaad erg mooi. Misschien ga ik hier binnenkort eens naar kijken!

 10. Jeanelle
  12 december 2016 / 08:46

  Ziet er goed uit. En ook nog eens een mooie prijs!

 11. 12 december 2016 / 08:26

  Ziet er goed uit! In de winter mag een bronzer voor mij wel iets warmer zijn. Ik heb dan van mijzelf echt geen kleur namelijk, haha! Fijne review

 12. 12 december 2016 / 07:56

  Wat een mooi setje is dit, Etos is goed bezig 🙂 Hij doet me wel een beetje denken aan een setje van Sleek dat ik heb. Ik houd wel van dat subtiele effect, mooi.

 13. 12 december 2016 / 07:20

  Ik vind het resultaat heel mooi! Subtiel en natuurlijk, precies goed naar mijn mening

 14. 12 december 2016 / 06:58

  Vind het resultaat wel subtiel, maar het ziet er goed uit.

 15. 12 december 2016 / 06:30

  Ik vind het een heel mooi kitje, perfect voor een vrij natural look want ik vind de pigmentatie daar prima voor. Op de foto valt de blush een klein beetje weg, maar ik weet hoe mooi deze is. Ja, inderdaad wel wat poederig. Fijne review :-)!