fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Homemade beautyproducten

Homemade Beautyproducten

It’s ladies night! Eens in de zoveel tijd verwen je jezelf met een beautyavondje met vriendinnen: hapjes, drankjes, roddels en natuurlijk heel veel verwenmaskertjes! En wat is er nu leuker dan lekker experimenteren en kliederen met homemade beauty receptjes? In dit artikel ontdek je de natuurlijke en geldbesparende verzorgingsrecepten voor je vriendinnenavond.

De wondermiddelen

Kokosolie en honing zijn niet langer exclusief bedoeld voor in de keuken, het zijn namelijk ook ware musthaves op gebied van beautyproducten. De natuurproducten staan bekend om hun hydraterende en herstellende werking. Deze wondermiddelen vormen daarom de perfecte basis van een complete homemade haar- en gezichtsverzorging. Natural and cheap!

DIY: Gezichtsmasker

Onze huid wordt zowel overdag als ‘s nachts blootgesteld aan vuil. Daarom is het reinigen van je gezichtshuid onwijs belangrijk. Kokosolie geeft de huid een diepgaande hydratatie en verwijdert daarnaast gemakkelijk je make-up resten. Vervolgens mix je kokosolie met een beetje suiker voor een overheerlijke gezichtsscrub, zo worden ook de dode huidcellen en losse velletjes verwijderd. Na de reiniging van je gezicht is het tijd voor een verwenmaskertje. Een puur en effectief gezichtsmasker maak je door één eetlepel honing gelijkmatig over je huidje te verdelen, laat het vijftien minuutjes intrekken. Dit honingmasker pakt niet alleen je onzuiverheden aan, maar werkt ook nog eens heel ontspannend. Tot slot spoel je het natuurlijke goedje af met lauw water en hello pure flawless skin!

“I have so many ugly pictures of my friends purely stored for revenge.” Herkenbaar? Dan nodigen deze monsterachtige gezichtsmaskers gegarandeerd uit tot een wedstrijdje ‘ugliest selfie ever’. Dit leidt soms nog wel tot harentrekken en klunzige worstelacties. En natuurlijk overkomt het jou net weer dat je nieuwe Honor 5X op de grond valt, oeps! In dit soort situaties was een 5X case een echte must geweest. Met een goed beschermende telefooncase ben jij voortaan overal op voorbereid. Of pak je je vriendin terug door haar extra in de schijnwerpers te zetten met een selfie OnePlus 3 telefoonhoesje?

DIY: Haarmasker

Have a great hair day! Met dit homemade haarmasker is een bad hair day verleden tijd. Door de twee natuurlijke wonderingrediënten met elkaar te combineren, creëer je een intensief en voedend haarmasker. Meng één eetlepel honing met twee eetlepels kokosolie en verdeel het mengsel vervolgens gelijkmatig door je haar. Voor een optimaal resultaat laat je het masker twintig minuutjes inwerken. Zo kunnen de goede vitamines in de natuurproducten diep in de haarwortels en hoofdhuid doordringen. Vervolgens spoel je ook dit masker uit met lauw water, zo voorkom je dat het hete water je haar beschadigt en laat je het tegelijkertijd goed ontvetten.

Dit waren mijn Homemade beautyproducten. Welke homemade beauty receptjes heb jij al uitgeprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Content van Smartphonehoesjes.nl

Delen:

8 Reacties

 1. 8 september 2016 / 20:57

  Yay leuk om dit zelf te maken!

 2. 8 september 2016 / 20:20

  Ooh, wat handig! Ga ik zeker eens proberen 🙂

 3. 8 september 2016 / 11:42

  vroeger maakte ik wel eens zelf scrubs of maskers maar tegenwoordig niet meer zo.. toch maar weer eens gaan doen! 😀

 4. 8 september 2016 / 09:35

  De volgende keer als ik honing in mijn thee doe smeer ik het meteen op mijn gezicht, het lijkt me alleen dat het wel heel erg plakt! haha

 5. 8 september 2016 / 09:11

  Wat een handige tips! Meestal koop ik mijn maskers gewoon, maar ga dit toch eens een keertje proberen!

 6. 8 september 2016 / 09:09

  Heb wel eens zelf een gezichtsmasker gemaakt! Maar vond het toch een beetje gek. Je kan ook heel makkelijk zelf lipscrub maken 😀

 7. 8 september 2016 / 07:25

  Wat leuk! Ik ga het dit weekend eens proberen!

 8. 8 september 2016 / 07:10

  Oh nee, vroeger maakte ik dingen wel zelf maar tegenwoordig is mij dat teveel werk haha. Forever lazy!