fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

De afgelopen maand stond mijn blog in het teken van Amerika. Het is je namelijk vast niet ontgaan dat ik hier in september een roadtrip heb gemaakt langs de westkust. Vandaag laat ik zien wat Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016 zijn. Benieuwd naar mijn Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016? Lees nu verder.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Shoplog Beauty producten uit Amerika

Natuurlijk shopte ik in Amerika. Helaas niet zoveel als ik hoopte want mijn Summer Vacation Beauty Wishlist was iets langer dan mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika. De reis die wij maakte door West Amerika was prachtig en vol met ervaringen en indrukken. Op iedere plek wilde ik zoveel zien dat ik shoppen eigenlijk een beetje ‘zonde van de tijd’ vond. Alleen in Las Vegas hebben we eventjes geshopt en daar scoorde ik wat prachtige items.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Too Faced The Power Of Makeup by Nikkie Tutorials

Dit palette stond niet op mijn wishlist maar ik besloot hem toch te kopen. Het palette is zo compleet en ook de kit die erbij komt is absoluut een aanwinst. Daarnaast ben ik gewoon dol op Nikkie dus dit palette ging met mij mee naar huis. Ik schreef over het Too Faced The Power Of Makeup Palette by Nikkie Tutorials een uitgebreide review die online kwam op 17 oktober. Hij werd erg goed gelezen!!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Roadtrip door West Amerika Deel 1

Aaaah! ik vond het zo leuk dat Roadtrip door West Amerika Deel 1 online kwam. Eenmaal terug van vakantie kon ik niet wachten om mijn ervaringen en foto’s met jullie te delen. In deel 1 beschreef ik onze reis van Amsterdam naar Houston en uiteindelijk naar Los Angeles. De tweede dag begon met een ontbijt bij iHop en een fietstocht door Beverly Hills en Hollywood. We gingen op de foto met het Hollywood Sign en bezochten Venice Beach. De dag daarna hebben we genoten op de Santa Monica Pier en daarna zijn we doorgereden naar Palm Springs. Het eerste deel kwam online op 5 oktober!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Roadtrip door West Amerika Deel 2

Roadtrip door West Amerika Deel 2 kwam twee dagen later online, namelijk op 7 oktober. In dit deel bezochten we Joshua Tree National Park, overnachtte we in Lauglin, reden we Route 66 en stopte we in Oatman. De dag daarna waren de Grand Canyon, Horsehoe Bend en Lake Powell aan de beurt. Een compleet andere wereld dan Los Angeles maar zo fantastisch!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Oktober 2016

Roadtrip door West Amerika Deel 3

Dit is het derde deel en na het lezen van dit deel zit de helft er alweer op. In totaal heb ik 6 delen geschreven van mijn totale reis. In Roadtrip door West Amerika Deel 3 bezochten we Antelope Canyon, Bryce Canyon National Park en Zion National Park. Echt prachtige natuurparken die stuk voor stuk weer totaal anders van elkaar zijn. In alle parken hebben we prachtige trials gelopen en echt genoten. Na Zion National Park reden we door naar Las Vegas en dat was weer een totaal andere wereld. Hier hebben we genoten van het nachtleven, geshopt op de mainstreet en geschoten op een echte schietbaan. Natuurlijk moest er ook even gezwommen worden in ons zwembad met haaienbasin en hebben we genoten van heerlijke sushi en een avondje roulette. Het artikel kwam online op 12 oktober.

Ik wil jullie ongelofelijk bedanken voor de belangstelling die is getoond in mijn roadtrip door Amerika. Ik heb zo veel lieve reacties gehad en ik heb, mede hierdoor, ontzettend kunnen nagenieten van deze prachtige reis! X 

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Oktober 2016. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

  1. 1 november 2016 / 21:22

    Allemaal gelezen! <3

  2. 1 november 2016 / 19:36

    Zo leuk om dit op een rijtje te zien 🙂 Had sommige artikelen al gelezen, maar nog niet alles dus ga ik nu eventjes doen! En jeeeej, ik heb ook het Too Faced palette van Nikkie Tutorials kunnen bemachtigen 🙂 Ben ook van plan om hem te reviewen en op ÊÊn of andere manier vind ik het dan extra leuk om andere reviews te lezen. Kijken of deze ervaringen een beetje hetzelfde zijn. Liefs, Kim

  3. 1 november 2016 / 16:52

    Ja die shoplog van Amerika zal zeker goed bekeken zijn, altijd leuk om te zien!