fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Alweer een tijd terug lanceerde Kruidvat een nieuwe lijn, namelijk de Spa Secrets. Hoe nieuwsgierig ik ook was, ik heb er nooit iets van geprobeerd. Waarom niet? Geen idee. Tot dat ik een pakketje ontving met twee producten uit de nieuwe lijn, de Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil. Super leuk! Vandaag laat ik je weten wat ik er van vind.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Kruidvat lanceerde Spa Secrets in drie varianten, namelijk:

 • Treasures of Morocco
 • Miracles of Bali
 • Traditions of Japan

De Magic of Brazil is als 4 toegevoegd aan de Spa Secrets lijn en is hiermee dus de nieuwe aanwinst. De Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil bevat 4 producten, namelijk een bodyoil, een bodycrème, een showerfoam en een showergel. Ik review vandaag de showerfoam en de bodyoil.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

De Spa Secrets van Kruidvat zijn allemaal geïnspireerd door landen en tradities. De Magic of Brazil lijn is geïnspireerd op het traditionele Banho-ritueel. Dit zijn kruidenbaden in Brazilië met magische krachten. Deze magische krachten zouden ervoor zorgen dat het lichaam wordt gereinigd en dat de spanning in lichaam en geest verdwijnt. Deze producten zijn verrijkt met extracten van acaïbes en passievrucht uit het Amazonegebied.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Ik vind de vormgeving echt heel erg goed gedaan. Sowieso vind ik de kleur al top, ik ben namelijk dol op deze fuchsia roze kleur. Daarnaast zijn het budgetproof producten zonder dat ze er goedkoop uitzien. Sterker nog, ik vind ze er juist heel erg luxe uitzien. Heel goed gedaan door Kruidvat als je het mij vraagt. De lijn heeft een hele zoete, maar toch een warme en bloemige geur. Ik vind het echt heerlijk!

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Shower foam

Ieder merk lijkt de laatste tijd op de markt te komen met showerfoams. Ik meen dat Rituals een van de eerste was en op dit moment brengt ieder merk wel een shower foam uit. Dat vind ik totaal niet erg want ik ben dol op shower foams.

Kruidvat zegt: Voor een unieke douchesensatie met gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim gebruik je Spa Secrets Magic of Brazil Shower Foam. Deze shower foam met maracuja en acaibessen laat je huid heerlijk zacht aanvoelen.

De shower foam komt als gel uit de bus. Als het in contact komt met water verandert de gel in een heerlijk schuim. Het schuim is vol en rijk en het is echt heerlijk tijdens het douchen. Nadat je klaar bent met douchen en je hebt afgedroogd ruik je de geur nog lichtjes op de huid.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Body Oil

Een body oil gebruik ik heel eerlijk gezegd nooit. Maar het is wel heel erg leuk om een keer te proberen. Ik vind het toch altijd een beetje eng om te gebruiken omdat ik bang ben dat ik na het opsmeren het eerste uur als gladde aal door het leven moet gaan. Daar heb ik niet zo’n zin in dus het zou top zijn als de olie snel intrekt.

Kruidvat zegt: Verzorg zelfs de droogste huid met deze olie. De Spa Secrets Magic of Brazil trekt snel in je huid en bevat maracuja en açaibessen.

Na het douchen met de shower foam besluit ik mij gelijk lekker in te smeren met deze body oil. Ik smeer het vooral op mijn benen omdat deze nog weleens een beetje droog kunnen zijn. Het verbaast me eigenlijk hoe licht deze olie aanvoelt. Het lijkt wel water! Het laat zich wel heel makkelijk verdelen en het trekt super snel in. Score! Het verzorgt de huid en laat een heerlijke zachte huid achter zonder dat hij plakt.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil

Conclusie

Ik ben echt dol op deze lijn! Wat een fantastische verpakkingen en heerlijke geur. Echt, typisch iets voor mij. De shower foam is inmiddels al bijna op.. tijd om snel een nieuwe te kopen dus. (tsja, schuim vliegt er bij mij altijd binnen no time doorheen, herkenbaar?) De body oil is iets zuiniger in gebruik dus daar kan ik nog wel even mee vooruit. Heerlijk, douchen met de shower foam en mijzelf hierna insmeren met de body oil. Ik ben fan!

 • De Shower Foam bevat 200ml. en kost € 3,99
 • De Body Oil bevat 250ml. en kost € 4,99
  • De Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil is natuurlijk te koop bij Kruidvat!

Heb jij al iets geprobeerd van deze nieuwe Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil lijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 28 augustus 2016 / 11:32

  Ze zien er erg leuk uit! Ik had ze al eens zien staan in het kruidvat maar ik twijfelde of ik er eentje ging kopen.

 2. 27 augustus 2016 / 23:23

  Dit ziet er zo mooi uit! Ik ben nu heel benieuwd naar de geur dus ik ga hem binnenkort maar eens ruiken in de winkel;)

 3. 27 augustus 2016 / 17:54

  Oh dit lijkt me heerlijk en echt een geurtje voor mij. Mooie review heb je geschreven hierover Linds. De vormgeving is ook super!

 4. 27 augustus 2016 / 15:56

  wat een fijne review en ze zien er mega leuk uit!

 5. 27 augustus 2016 / 14:56

  Ik was nog niet bekend met deze producten, maar het ziet er super uit! Ik ga dit zeker een keertje uitproberen!

 6. 27 augustus 2016 / 14:39

  Ik gebruik deze producten ook al een tijdje en ik vind ze echt heerlijk!

 7. 27 augustus 2016 / 12:52

  Deze lijn lijkt me ook heel erg lekker! Ik blijf bodylotion wel lekkerder vinden als body oil, maar ik kan het altijd nog een kansje geven!

 8. 26 augustus 2016 / 18:31

  De verpakking is al geweldig! Ik heb de Morocco variant en die vind ik heel lekker. Ik ga deze zeker een keer proberen! <3

 9. 26 augustus 2016 / 17:07

  Hmm dit klinkt als een goed idee om aan te schaffen. Ik heb ze al een paar keer in mijn handen gehad, maar had nog een hele voorraad aan douchegel liggen dus dacht neeeh komt wel. na jouw review ben ik best wel enthousiast geworden en ja, de verpakking zijn echt super leuk!

 10. 26 augustus 2016 / 14:17

  Ik ga eerst eens ruiken bij het Kruidvat. Ik heb ooit de gele lijn geroken en die vond ik niet lekker. Maar wellicht dat ik deze wel lekker vind!

 11. 26 augustus 2016 / 12:20

  Gebruik zelf altijd de shower foam van Rituals. Maar ben super benieuwd naar de foam van Kruidvat. Was bang dat de geur te zoet zou zijn maar ga het toch een keer proberen :). Olie is ook fijn! En ik vind de verpakking erg mooi van beide producten. Ook leuk om cadeau te geven

 12. 26 augustus 2016 / 11:12

  Oh die zien er veel belovend uit! Alleen al de verpakking is super mooi! Hier ga ik zeker eens naar op zoek!

 13. 26 augustus 2016 / 10:11

  Oehh…beide producten klinken heerlijk! Ik ben er nieuwsgierig naar :)!

 14. 26 augustus 2016 / 10:10

  Oooh alleen vanwege de snoepige en tropische verpakkingen zou ik deze lijn zo aanschaffen. Ben ook heel benieuwd naar de geur nu; klinkt in ieder geval heerlijk. Ik ga snel een keer kijken in de winkel!

 15. 26 augustus 2016 / 09:54

  Ik vind deze producten er heel mooi uitzien. Echt perfect voor in mijn badkamer! En ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de geur

 16. 26 augustus 2016 / 08:15

  Ik was heel enthousiast maar vind de geur niet zo heeel lekker. Had hem anders verwachf

 17. 26 augustus 2016 / 06:41

  Hmmmm, beide producten klinken fijn. Zo’n foam vind ik altijd heerlijk en een boy oil die snel intrekt is altijd fijn :-).