fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Kérastase Bain Après Soleil

Kérastase Bain Après Soleil

Shampoo, we gebruiken het allemaal. Maar wist je dat er speciale ‘aftersun’ shampoo’s zijn? Ik gebruik dit soort producten eigenlijk altijd in de zomer en vandaag review ik een product dat ik nog niet eerder probeerde. Namelijk de Kérastase Bain Après Soleil.

Kérastase Bain Après Soleil Kérastase Bain Après Soleil

Kérastase Bain Après Soleil

Kérastase zit in mijn ‘hoofd’ echt als een kappersmerk. Een soort high-end product onder de shampoo’s. Het is niet me-ga duur maar gewoon niet verkrijgbaar bij bijvoorbeeld een Kruidvat of Trekpleister dus dat het als ‘highend’ in mijn hoofd zit zal grotendeels daar door komen.

Kérastase Bain Après Soleil Kérastase Bain Après Soleil

Kérastase omschrijft zichzelf als volgt: Kerastase is het beste van het beste op het gebied van haarverzorging en flexibele styling. Door te blijven onderzoeken en ontwikkelen is Kerastase in staat om continue met de mooiste en verfijnste producten op de markt te komen. Kerastase is haarverzorging op haar best. Sinds 1964 staat Kerastase aan de top van de professionele haarverzorging. Kerastase producten zijn uniek met hoogwaardige formules en ingredienten. De producten van Kerastase zijn gepersonaliseerd en bieden voor ieder hoofdhuid- en/of haarprobleem een oplossing.Met als gevolg het beste resultaat met respect voor hoofdhuid en haar. 

Kérastase Bain Après Soleil

Tijdens de zomer wordt niet alleen je huid maar zeker ook je haar blootgesteld aan bijvoorbeeld chloor, zout en UV-straling. De gemiddelde mens verzorgt de huid al wel redelijk goed. Zo smeren wij ons allemaal in met zonnebrand en ook een aftersun wordt meestal niet vergeten. Maar het haar? Dat wordt veelal wel vergeten.

Wat doet deze shampoo?

 • Verwijderd chloor- en zoutresten uit het haar waardoor het geen negatieve invloed meer heeft op de kwaliteit van het haar
 • Hydrateert het haar waardoor het makkelijk doorkambaar wordt en zorgt voor souplesse
 • Beschermt gekleurd haar optimaal
 • Beschermt het haar tegen UV-straling en heeft een zonwerend effect

Kérastase Bain Après SoleilGebruiksaanwijzing: Het haar wassen. Enkele ogenblikken laten inwerken. Goed emulgeren en uitspoelen. Indien nodig herhalen.

De gebruiksaanwijzing heb ik natuurlijk goed opgevolgd. Al zijn er niet zo heel veel mooie dagen geweest in Nederland, toch zaten er een paar goede dagen tussen waardoor ik deze Kérastase Bain Après Soleil shampoo goed kon testen. Mijn haar was op die moment vooral heel veel blootgesteld aan UV-straling en chloor. Het strand heb ik nog niet gezien dus het ‘zout’ kon ik niet testen.

Kérastase Bain Après Soleil

Mijn ervaring

Ten eerste wil ik eigenlijk met dit artikel iedereen erop attenderen dat dit soort shampoo’s bestaan. En sterker nog, dat dit soort shampoo’s echt de beste keuze zijn om mee te nemen op strandvakantie. Ik geloof er namelijk echt in dat ze meer voor je haar doen dan de gewone volumeshampoo’s tijdens de zomer. De Kérastase Bain Après Soleil is mij goed bevallen. Het is gewoon een hele fijne shampoo die je haar fijn en schoon laat aanvoelen. Geloof me, het is zeker het proberen waard.

De Kérastase Bain Après Soleil bevat 250ml., kost € 17,25 en is te koop bij www.hairworldshop.nl

Heb jij weleens een ‘aftersun shampoo’ geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

11 Reacties

 1. 14 augustus 2016 / 13:37

  Dit moet echt een heel goed merk zijn. Ik heb een keer een haarspray van dit merk gehad en dat was ook echt een top product! Deze shampoo klinkt ook heel goed. Helemaal voor op vakantie.

 2. 13 augustus 2016 / 00:05

  Vroeger wel, maar toen werkte ik bij de parfumerie waar we van lancaster een lijn hadden met haarverzorging. Dan zit je dichtbij het vuur natuurlijk. De afgelopen jaren nooit meer zoiets gebruikt eigenlijk.

 3. 12 augustus 2016 / 17:51

  Klinkt als een hele goede shampoo! Fijne review 🙂

 4. 12 augustus 2016 / 15:41

  Wel prijzig maar als het werkt waarom dan niet?

 5. 12 augustus 2016 / 13:10

  Ik heb hiervan de blauwe variant omdat deze echt heel goed werkt tegen mijn hoofdhuid en dat is echt wat ik nodig heb. Hij is wel prijzig vind ik zelf en dat is best zonde maar alles voor het beste resultaat toch?

 6. 12 augustus 2016 / 13:02

  Het klinkt goed. En mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind het wel prijzig, maar als het echt goed werkt, zou ik het ervoor over hebben.

 7. 12 augustus 2016 / 12:43

  Ik gebruikte vroeger altijd de groene lijn van dit merk! Heerlijke producten en fijne geur. Ik gebruik dit soort shampoo’s altijd op een zonvakantie. Wel jammer dat het merk zo prijzig is..

 8. 12 augustus 2016 / 12:29

  Dat wist ik helemaal niet, dat er zulke producten zijn! Ik ga niet vaak zwemmen (helaas) maar dit soort spul is dan wel echt heel fijn voor je haar. Chloor is echt slecht voor je haar en zand/zout voelt ook niet bepaald fijn. Handig!

 9. 12 augustus 2016 / 08:40

  Ik gebruik dit soort shampoo’s al jaren wanneer ik op vakantie gaat. Door het zwemmen in chloor water en door felle zon kleurt mijn haar altijd groen. Door gebruik van dit soort shampoo is dat gelukkig gauw weg 🙂 Deze heb ik alleen nog nooit getest, misschien eens naar gaan kijken!

 10. 12 augustus 2016 / 08:15

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen idee van had dat er shampoo’s met UV filter op de markt zijn, maar wauw, dit klinkt echt ideaal Lindsey! Deze gaat op mijn lijstje voor de volgende vakantie! Bedankt voor de fijne tip <3

 11. 12 augustus 2016 / 06:55

  Ik ken dit product nog niet maar het klinkt erg goed. Ik vind het, vooral als ik op vakantie ga, erg belangrijk dat ik producten heb die ook echt iets voor mijn haren doen.