fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

De eerste van de maand! Dat betekent dat het weer tijd is voor mijn Beautyfavorieten Augustus 2016 en Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016. Ben jij benieuwd welke 5 artikelen de afgelopen maand het best zijn gelezen op mijn blog? Lees dan gezellig mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Eind juli ging ik samen met mijn moeder lekker een middagje shoppen in Den Bosch. Voor mij was dit de aller eerste keer dat ik in Den Bosch ging shoppen. Gek eigenlijk. Normaal ga ik altijd naar Breda maar Den Bosch is voor mij net zo dicht bij. Ik vind het echt een super leuke stad en ben van plan vaker naar Den Bosch te gaan. Daarnaast ontdekte ik ook nog een Hotspot  in Den Bosch waar ik zeker nog een keer naartoe wil! Van het dagje samen met mijn moeder maakte ik een uitgebreid ‘Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch‘ dat online kwam op dinsdag 2 augustus.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

Shoplog Den Bosch

Natuurlijk shopte ik er lekker op in Den Bosch. Ik besloot dus om naast het fotoverslag ook een Shoplog Den Bosch te maken. Ik vind het altijd leuk om te zien dat Shoplogs sowieso over het algemeen heel erg goed worden gelezen. Ik kocht niet mega veel maar wel wat leuke items. De shoplog kwam online op donderdag 4 augustus.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

BIG Summer Winactie t.w.v. € 50,-

Enn.. ik vond het wel weer eens tijd voor een winactie. Niet zomaar een winactie, maar een BIG Summer Winactie t.w.v. € 50,-! Natuurlijk is het altijd leuk om iets te winnen dus het bericht trok veel bezoek. Leuk om te zien dat heel erg veel meiden mee hebben gedaan. Inmiddels is de winactie al voorbij en is de winnaar al gekozen. Ik hoop natuurlijk dat ze super blij is met deze mooie producten. De winactie kwam online op woensdag 3 augustus.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

5x Favoriete Zomer Lipstick

Geheel in stijl van het seizoen besloot ik een artikel te maken met mijn Favoriete Zomer Lipstick. Omdat één lipstick kiezen nogal lastig is werden het er uiteindelijk 5. Alle lipsticks, zowel high-end als budget, heb ik de afgelopen tijd met heel veel plezier gedragen. Het artikel kwam online op 10 augustus.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Augustus 2016

NYX Soft Matte Lip Creams

Verrassend! Dit artikel kwam namelijk al online op 8 april. Er is blijkbaar heel veel gezocht naar reviews van deze NYX Soft Matte Lip Creams. In het artikel heb ik London, Milan en Ibiza gereviewed. Alle drie echt prachtige kleuren maar vooral Ibiza heb ik de laatste tijd heel veel gedragen.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Augustus 2016. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: