fbpx
31   142
105   214
121   267
239   278
126   258

Maybeauty The Incredible Face Mask

Maybeauty The Incredible Face Mask

Je hebt het vast weleens op een filmpje voorbij zien komen. Een zwart peel off masker dat alle mee-eters in één keer verwijdert. Een masker waar je, na het zien van het filmpje, sowieso super nieuwsgierig naar wordt. Althans, ik wel in ieder geval. Vandaag review ik zo’n soort masker, namelijk de Maybeauty The Incredible Face Mask. Benieuwd of dit masker zijn werk doet? Lees dan zeker verder.


Maybeauty The Incredible Face Mask

Maybeauty The Incredible Face Mask

Maybeauty The Incredible Face Mask

Ik heb de starterskit ontvangen en deze bestaat uit 5 gezichtsmaskers (10ml.) en een borstel om het masker mee aan te brengen. De verpakking vind ik prima. Het ziet er niet super fancy uit maar juist heel puur en clean. Het masker belooft het volgende:

 • Verwijdert mee-eters
 • Verwijdert olie
 • Voorkomt Acne
 • Verwijdert dode huid

Ingrediënten: Het hoofdbestanddeel is diepzeemodder. Overige bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht).

Maybeauty The Incredible Face Mask

Het masker breng je aan volgens het onderstaande stappenplan:

 • Stap 1: Breng het masker aan op je gezicht
 • Stap 2: Laat het masker 30-45 minuten drogen
 • Stap 3: Verwijder het masker en zie hoe mee-eters en huid meekomen.
 • Stap 4: Voel hoe zacht en schoon je huid daarna aanvoelt.

Maybeauty The Incredible Face Mask Maybeauty The Incredible Face Mask

De verpakking ziet er clean uit maar het masker zelf niet. Het masker is echt gitzwart en super plakkerig. Het heeft de substantie van dikke olie of stroop. Heel apart! De kwast die erbij zit is dan ook echt absoluut een musthave. Hiermee kun je het masker namelijk egaal en makkelijk aanbrengen zonder dat het één grote kliederboel wordt. Eén verpakking is voldoende voor je hele gezicht.

Maybeauty The Incredible Face Mask

Tsja.. en dan.. loop je 30 tot 45 minuten rond met een gitzwart gezicht. Aan het hopen dat de bel niet ineens gaat, haha!! Al kon er tussendoor natuurlijk wel een foto worden geplaatst op Snapchat (ik heet hier: lindseybeljaars). Ik heb het masker niet op mijn gehele gezicht aangebracht maar alleen op mijn kin en rondom mijn neus. Dat komt omdat ik alleen daar ietwat zichtbare poriën heb. Na 45 minuten was het masker helemaal opgedroogd en zag je al dat de randjes wat loslieten. Ideaal, want hierdoor kon ik het masker makkelijk van mijn gezicht af trekken.

Conclusie

Het masker van je gezicht aftrekken is niet heel comfortabel. Op sommige plekjes is het toch wel vrij gevoelig! Gelukkig laat het zich wel goed in één keer verwijderen. Ik bespaar je foto’s maar vooral rond mijn neusvleugels heeft het masker echt zijn werk gedaan. Het is duidelijk zichtbaar dat mijn poriën daar echt schoon zijn en opvallend kleiner. Ik kan niet anders zeggen dan: It works!

Maybeauty The Incredible Face Mask

Dit Maybeauty The Incredible Face Mask testpakket bevat dus 5 maskers (10 ml.) en een kwast. Je bestelt dit pakket online bij Maybeauty voor € 25,-. Het leuke is dat ik je korting mag geven en via deze link bestel je deze set met 30% korting en betaal je dus nog maar € 17,50. 

Heb jij zo’n soort masker weleens geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 10 augustus 2016 / 19:20

  Wat fijn dat hij zo goed werkt! Ik heb de mee eters maskertjes wel eens geprobeerd maar deze werkten totaal niet bij mij, met gevolg een zere huid Door het aftrekken van het masker. Ik zal even kijken of dit masker wel werkt 🙂

 2. 9 augustus 2016 / 15:43

  Wat leuk dat dit echt werkt! Had ik niet gedacht.

 3. 9 augustus 2016 / 12:56

  Had ze inderdaad ook wel voorbij zien komen, maar dacht eigenlijk dat het niet zou werken. Leuk om te lezen dat het dus wel werkt. Ga het misschien dan toch ook zelf maar eens proberen

 4. 8 augustus 2016 / 21:13

  Klinkt goed! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 5. 8 augustus 2016 / 17:46

  Ik vind het een goed masker, idd niet het ideaalste om eraf te trekken hahaha

 6. 8 augustus 2016 / 13:03

  Als ik weer een meeëter outbreak heb wil ik het weleens proberen. Lijkt super goed te werken.

 7. 8 augustus 2016 / 10:38

  Het lijkt me een fijn masker, niet om er af te halen, maar wel om het uiteindelijke resultaat te zien! Ik ga hem straks testen, ben benieuwd!

 8. 8 augustus 2016 / 08:58

  Klinkt goed!

 9. 8 augustus 2016 / 08:58

  Zo’n type masker wil ik ook nog wel eens proberen! Als het zo goed z’n werk doet, is dat wel fijn 😀

 10. 8 augustus 2016 / 08:58

  Dit klinkt als een fijn masker dat eens echt werkt! Maar vaak vind ik dit soort maskers wel wat pijnlijk om eraf te halen…. Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden af en toe… 😉

 11. 8 augustus 2016 / 08:09

  Ooit heb ik ook zo’n masker getest, wat een kliederboel werd het toen. Het verwijderen doet inderdaad een beetje pijn, maar dat is het zeker weten waard!
  Liefs,
  Elles

 12. 8 augustus 2016 / 08:03

  Oeh voor mijn neus wil ik dit masker ook weleens proberen. Ik gebruik weleens van die neusstrips. Ik denk dat het voor mijn hele gezicht niet aan te raden is…Fijne review! X!

 13. 8 augustus 2016 / 06:58

  Ik heb deze maskers ook en vind ze erg fijn. Het klopt dat het verwijderen niet heel prettig is, maar als je dan ziet dat dit masker zijn werk goed heeft gedaan is het prima!